جم نما
    • 🏠 صفحه اصلی
    • 🎭 سرگرمی ها
    • 🎧 موسیقی ها
    • 🔬 مقاله و تحقیق
    • 📰 عناوین اخبار
    • ✍️ انتقاد و پیشنهاد
    1. 🏠صفحه اصلی
    2. 🔬 تحقیق و مقاله
    3. انشا مقایسه کتاب با گوشی

    انشا مقایسه کتاب با گوشی

    انشا مقایسه کتاب با گوشی
    امتیاز دهید ☆☆★★★ رتبه 3 از 5

    تعداد نظرات

    3 دیدگاه

    تعداد لایک

    24 پسندیدن

    تاریخ انتشار

    شنبه ۲ اسفند ۱۳۹۹

    بازدید

    3,559 نفر

    کتاب های چاپی دارای صفحات قابل لمس هستند.خواندن کتابهای چاپی بدلیل تماس مستقیم با کاغذ لذت بخشتر است.از طرفی،خواندن کتابهای الکترونیکی مانند استتفاده از دستگاه خودپرداز است.شما پس از تماشای یک صفحه کامپیوتری در طول روز،قطعا به آرامش بیشتری نیاز دارید و این آرامش میتواند با مطالعه یک کتاب چاپی بدست آید.

    کتابهای چاپی برای سلامتی شما بهتر هستند.طبق نتایج بدست آمده از یک تحقیق در دانشکده پزشکی هاروارد مشخص شد که خواندن کتابهای الکترونیکی در شب بدلیل نوری که از دستگاه الکترونیکی ساتع میشود باعث اختلال در خواب،عدم توانایی قسمت هشدار دهنده مغز شما در صبح روز بعد و سلامت کلی شما میشود.
    کتبهای چاپی قادر هستند که اطلاعات را بهتر منتقل کنند.طبق یک مطالعه در گاردین،نشان میدهد افرادی که کتابهای چاپی را مطالعه کرده اند روی دادها و وقایع بهتر در ذهنشان مانده است تا کسانی که همان کتابها را بصورت الکتریکی خوانده اند.بنابراین اگر میخاهید اطلاعاتی را بدست آورید و یا بدنبال اطلاعاتی هستید که طولانی مدت در ذهن شما بماند کتابهای چاپی بهترین راه حل هستند.
    شما میتوانید نکات مهم را در حاشیه صفحات کتابهای چاپی بنویسید و یا با گیره های نشانه گذاری صفحه مهم را نشانه گذاری کنید.کتابهای الکترونیکی شامل چیزهای مشابه ایی هستند اما رابطه ایی بین حرکات فیزیکی و بخاطر سپردن ما وجود دارد:وقتی مطلب مهمی را میبینم،با یادداشت کردن آن بهتر در ذهن ما ثبت میشود.
    از یکطرف کتابهای چاپی کمک شایانی به نویسندگان میکند.درام سالهاست که در دست انجمن نویسندگان است و ناشران میتوانند سود کمتری را به نویسندگان بابت کتابهای الکترونیکی پرداخت کنند.پس اگر میخواهید از نویسنده مورد علاقه خود حمایت کنید و او را تشویق به نوشتن کتابهای بهتر و بیشتر کنید کتابهای چاپی بخرید.
    کتابهای چاپی از لحاظ بها ارزش کمتری برای سرقت دارند ، شما میتوانید با خیال راحت کتابتان را در ماشین خود بگذارید و خیالتان راحت باشد زمانی که برمیگردید کتاب همانجاست. اما کتابهای الکتریکی در گوشی همراه و یا دیگر وسایل الکتریکی ما هستند و گم شدن یا به سرقت رفتنشان بهای گزافی برای ما دارد. و اما امتیازی که برای شما دارد:
    "اگر شما کتاب چاپی خود را در وان حمام نیز بیندازید با یک سشوار میتوانید آن را خشک کنید ."

    اگر اهل کتاب خواندن باشید شاید تا به حال با این دو راهی مواجه شده‌ باشید که کتاب کاغذی بخرید یا کتاب الکترونیکی. در «شما بگویید» این هفته قصد داریم نظر شما را درباره این دو انتخاب جویا شویم.

    گرچه این روزها خیلی‌هامان کمتر کتاب می‌خوانیم و برای گشت و گذار در شبکه‌های اجتماعی سرمان توی گوشی‌های موبایل است اما بسیاری از ما هم هستند که جای خالی کتاب را در زندگی‌شان احساس می‌کنند. کتاب خواندن سوای آنکه می‌تواند نوعی سرگرمی باشد تاثیر عمیقی هم روی زندگی فرد دارد؛ کتاب‌هایی بوده‌اند و خوانده‌ایم‌ که زندگی‌مان را دگرگون کرده‌اند. هنوز هم خواندن یک کتاب خوب اتفاق دلچسبی است اگر زندگی و گرفتاری‌های روزمره بگذارند.

    البته با پیشرفت تکنولوژی کتاب دیگر آن مفهوم اولیه‌اش را ندارد. ظهور کتاب‌های الکترونیکی احتمالا فرهنگ کتاب و کتاب‌خوانی را تا حد قابل‌توجهی تغییر داده. در حال حاضر لازم نیست به کتاب فروشی بروید و در میان قفسه‌های پر از کتاب به دنبال عنوان مورد علاقه‌تان بگردید. راه سریع‌تر و شاید آسان‌تری پیش روی شماست؛ خریدن کتاب‌های الکترونیکی از اپلیکیشن‌هایی مثل فیدیبو و خواندن آن‌ها روی موبایل‌ها، تبلت‌ها و البته کتاب‌خوان‌هایی مثل کیندل. هر کدام از این انتخاب‌ها البته مزایا و معایبی دارند.

    بگذارید از کتاب‌های کاغذی شروع کنیم. خرید کتاب‌های کاغذی خود یک فرایند است. اگر کتاب‌های کاغذی را از فروشگا‌ه‌های آنلاین سفارش ندهید باید برای خریدشان به کتاب‌ فروشی‌ بروید و در میان حجم عظیمی از کتاب‌ها بگردید، احتمالا قسمت‌هایی را بخوانید و سپس انتخاب کنید. این فرایند هم خوب است و هم بد. می‌تواند خوب باشد و مزیت در نظر گرفته شود چون برخی از کتاب‌خوان‌ها از همین مراجعه حضوری و انتخاب کتاب لذت می‌برند. از گشتن میانه قفسه‌ها، گه‌گاه یک کتاب برداشتن، باز کردن و ورق زدن. احتمالا در آن سوی قضیه کسانی هم باشند که اساسا حال و حوصله ندارند در ترافیک شهر به یک کتاب‌فروشی سر بزنند. برای آن‌ها گزینه‌ خرید آنلاین در دسترس است. اما حتی اگر کتاب کاغذی را با کمترین دردسر هم بخرید به هر حال باید فکری به حال جای کتاب‌های‌تان بکنید. پس از مدتی انباشت این حجم فیزیکی بخشی از محیط اتاق‌های‌تان را به اشغال خود در می‌آورد. احتمالا سخت‌تان باشد همیشه کتاب فیزیکی را همراه خود داشته باشید و امکان‌هایی مثل سرچ کلمات و کپی کردن دیجیتالی یک تکه از کتاب در اختیارتان نیست. با کتاب‌های الکترونیکی روند خرید آسان‌تر از همیشه است، کتاب را به سرعت می‌خرید و در همان لحظه پس از یک پرداخت در اختیارتان قرار دارد. کتاب الکترونیکی را همه جا دارید، مثلا توی موبایل‌تان و موبایل‌تان هم که تقریبا همه جا همراه‌تان است. هر زمان احساس کنید فرصت مطالعه دارید می‌توانید به هزاران کتاب الکترونیکی ذخیره شده در حافظه گوشی‌تان مراجعه کنید. از سوی دیگر با خرید کتاب‌های الکترونیکی کاغذ کمتری هم مصرف می‌شود و این امر به قطع کمتر درختان و حفاظت از محیط زیست کمک می‌کند. به این شکل سهولت در خرید، حمل و نقل تعداد بسیار زیادی عنوان کتاب در حافظه دستگاه‌های الکترونیکی، امکان‌هایی چون جستجوی بخش‌ها یا کلمات خاصی در کتاب و حفظ محیط زیست همه از خوبی‌های کتاب‌های الکترونیکی‌اند، البته به جز اینکه خرید کتاب‌های الکترونیکی در بسیاری از موارد برای‌تان ارزان‌تر از کتاب‌های چاپی‌ تمام می‌شوند.

    با این حال هنوز هم بعضی از کتاب‌خوان‌ها معتقدند حاضرند قید همه این مزایا را بزنند و کتاب کاغذی‌شان را داشته باشند. کتاب کاغذی رنگ و بوی خودش را دارد؛ حال و هوایی ویژه. شاید دوست داشته باشید یک کتاب را، دقیقا در معنای فیزیکی‌اش در دست بگیرید، بتوانید زیر کلمات خط بکشید، فرسوده شدن تدریجی این کتاب‌ها را ببینید، ببینید که مثلا یک نفر در صفحه‌ اول کتاب برای‌تان به تاریخ بیست سال قبل یک یادگاری نوشته و هزار چیز دیگر. برای بعضی‌ها کتاب باید دقیقا یک شی باشد و به اندازه یک شی ارزشمند هم شیفته‌اش هستند. آن‌ها از جمع شدن کتاب‌ها لذت می‌برند، از ساختن یک کتاب‌خانه که شاید خود یادآور دورانی از زندگی‌ و دل‌مشغولی‌های‌شان باشد.

    شما کدام یک از این دو را ترجیح می‌دهید؟ کتاب‌های کاغذی را به خاطر حال و هوای خاص‌شان و دقیقا به خاطر همان فیزیکی بودن‌شان؟ یا کتاب‌های الکترونیکی را، با همه امکان‌های تسهیل‌کننده‌ای که در اختیارتان قرار می‌دهند؟ دیدگاه‌تان را با ما و دیگر خوانند‌ه‌های این نوشته به اشتراک بگذارید.


    ارائه شده توسط : حسین ایزدی

    در وب سایت : جم نما

    ثبت دیدگاه برای این مطلب
    نظرات شما عزیزان
    ฅ^•ﻌ•^ฅ
     0 0
    لطفاً درباره با کمک کتاب از تکنولوژی نجات پیدا کنبم
    دوشنبه ۱۱ دی ۱۴۰۲ -ساعت:۱۷:۱۰:۴۸
    ????
     0 0
    آغاز انشا خوب نیست ولی خود متن عالی هست
    جمعه ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۲ -ساعت:۱۳:۰۲:۵۴
    سید مهدی
     0 0
    عالی زد ی. سید مهدی حسینی طباباطئی
    شنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۱ -ساعت:۲۳:۰۲:۱۰
    نظرسنجی

    به نظرتان بیشتر چه محتوای در جــم نـما منتشر شود؟

    مطالب پیشنهادی مشابه
    تفاوت و شباهت مستطیل و مربع
    تفاوت و شباهت مستطیل و مربع چهارشنبه ۲۵ فروردین ۱۴۰۰ و بازدید : 110,149نفر
    خلاصه درس دفاع از میهن کتاب فارسی پنجم
    خلاصه درس دفاع از میهن کتاب فارسی پنجم شنبه ۶ آذر ۱۴۰۰ و بازدید : 60,980نفر
    نوعی پیمانه در بقالی ها که اجناس فله را با آن پر می کنند
    نوعی پیمانه در بقالی ها که اجناس فله را با آن پر می کنند سه شنبه ۱۶ فروردین ۱۴۰۱ و بازدید : 52,826نفر
    کلماتی که با ات جمع بسته میشوند
    کلماتی که با ات جمع بسته میشوند شنبه ۱۰ مهر ۱۴۰۰ و بازدید : 44,816نفر
    چند جمله که نهاد مفعول متمم فعل داشته باشد
    چند جمله که نهاد مفعول متمم فعل داشته باشد جمعه ۹ مهر ۱۴۰۰ و بازدید : 41,108نفر
    معنی دوکس رنج بیهوده بردند و سعی بی فایده کردند یکی آنکه اندو
    معنی دوکس رنج بیهوده بردند و سعی بی فایده کردند یکی آنکه اندو یکشنبه ۱۶ آبان ۱۴۰۰ و بازدید : 39,292نفر
    عضو اصلی تنفس ماهی که به وسیله آن اکسیژن موجود در آب را جذب م
    عضو اصلی تنفس ماهی که به وسیله آن اکسیژن موجود در آب را جذب م چهارشنبه ۱۷ فروردین ۱۴۰۱ و بازدید : 37,467نفر
    معنی گنج حکمت راه تندرستی فارسی دهم
    معنی گنج حکمت راه تندرستی فارسی دهم دوشنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۰ و بازدید : 36,069نفر
    یک متن که کلمه های خودآموزخودبینخودپسندخودجوشخودکار
    یک متن که کلمه های خودآموزخودبینخودپسندخودجوشخودکار یکشنبه ۷ آذر ۱۴۰۰ و بازدید : 33,784نفر
    بزرگترین عدد زوج طبیعی سه رقمی
    بزرگترین عدد زوج طبیعی سه رقمی پنجشنبه ۴ آذر ۱۴۰۰ و بازدید : 30,785نفر
    برچسب ها
    کتاب
    گوشی
    آمار جم نما
    تعداد گنجینه مطالب : 18,402 پست لایک کننده : 38,596 نفر تعداد لایک ثبت شده : 153,344 نفر مطالب محبوب بالای 10 لایک : 1,385 پست مطالب بالای هزار بازدید : 1,567 پست نظرات ثبت شده شما عزیزان : 5,828 نظر بازدید کل : 13.765M نفر

    © All Rights Reserved by:GemNamaGroup

    2019-2025