تعداد نظرات
0 دیدگاه
تعداد لایک
5 پسندیدن
تاریخ انتشار
سه شنبه ۳ مرداد ۱۴۰۲
بازدید
78 نفر
در این بخش از سری آموزش های آشپزی غذاهای ایرانی با طرز تهیه انار پلوی شیرازی در خدمت شما لذت جویان و همراهان مجله تصویر زندگی هستیم. یکی از غذاهایی که می توانید در شب یلدا سرو کنید.
مواد لازم برای تهیه انار پلو شیرازی
| برنج | ۴ پیمانه |
| پیاز | ۱ عدد |
| انار | ۲ پیمانه |
| کشمش | یک چهارم پیمانه |
| خلال پسته | ۴ قاشق غذاخوری |
| گشنیز خرد شده | ۴ قاشق غذاخوری |
| نمک و فلفل و ادویه پلویی | به میزان لازم |
| زعفران دمکرده | ۲ قاشق غذاخوری |
| آماده سازی: | ۳۰ دقیقه |
| زمان پخت: | ۳۰ دقیقه |
| مجموع زمان پخت: | ۶۰ دقیقه |
طرز تهیه انار پلو شب یلدا
ابتدا برنج از قبل خیس شده را روی حرارت قرار دهید و سپس آبکش نمایید. یک پیاز را نگینی خرد کرده و سرخ کنید.
بعد از آماده شدن پیاز حرارت را کم کنید و کشمش را همراه خلال پسته، گشنیز، ادویه پلویی و زعفران به پیاز اضافه کنید.
سپس حرارت را خاموش کنید و انار را به این مواد بیفزایید. کف یک قابلمه یک تکه نان را به عنوان تهدیگ قرار دهید و برنج را به همراه این مواد لایه لایه در قابلمه بریزید و برنج را دم بگذارید.
بعد از گذشت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه انار پلوی شما آماده است
ارائه شده توسط : حسین ایزدی
در وب سایت : جم نما
به نظرتان بیشتر چه محتوای در جــم نـما منتشر شود؟