تعداد نظرات
0 دیدگاه
تعداد لایک
5 پسندیدن
تاریخ انتشار
سه شنبه ۳ مرداد ۱۴۰۲
بازدید
49 نفر
طرز تهیه بقچه سیب زمینی خوشمزه و مجلسی با سس بشامل
برای مواد میانی بقچه سیب زمینی از پیزولا مرغ که گوشت با استخوان قسمت دو طرف ستون فقرات و گارنیتور که مخلوط سیب زمینی و هویج نگینی و نخود فرنگی پخته شده است، استفاده شده. البته قسمتهای دیگه مرغ هم می تونید بکار ببرید.
مواد لازم برای تهیه پوره سیب زمینی
سیب زمینی آب پز ۴ یا ۵ عدد
تخم مرغ ۱ عدد
فلفل سیاه و نمک به میزان دلخواه
مواد میانی
پیرزولا مرغ ۵۰۰ گرم
روغن مایع ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
گارنیتور (سیب زمینی و هویج نگینی خرد شده و نخود فرنگی پخته شده) ۱ لیوان
نمک ۲ قاشق چایخوری
مواد لازم برای تهیه سس بشامل
کره ۱ قاشق غذاخوری
روغن مایع ۱ قاشق غذاخوری
آرد ۱ قاشق غذاخوری سر پر
شیر ۱.۵ لیوان
فلفل سیاه و نمک به میزان دلخواه
برای روی بقچه سیب زمینی هم پنیر پیتزا ورقه ای لازم داریم.
دستور پخت بقچه سیب زمینی
درست کردن مواد میانی
ابتدا پیرزولا مرغ را ریز خرد کنید. ماهیتابه را گرم کرده و مرغ را داخل آن بریزید.
تا زمانی که آب مرغ گرفته شود ان را بپزید.
روغن مایع افزوده و ۲ تا ۳ دیقیه تفت دهید.
سپس گارنیتور و نمک را بیافزائید. یک الی ۲ دقیقه دیگر تفت داده و اجاق را خاموش کنید.
تهیه سس بشامل
داخل قابلمه مناسبی، کره و روغن مایع را بریزید.
آرد را افزوده و تا زمانی که بوی خامی آرد گرفته شود کمی تفت دهید.
سپس شیر را اضافه کرده سریع هم بزنید. وقتی سس بشامل غلیظ شد نمک و فلفل سیاه را اضافه کرده از روی اجاق بردارید.
سس بشامل حاضر شده را، روی مواد مرغی ریخته خوب مخلوط کنید.
مرحله نهایی : پیچیدن سیب زمینی
سیب زمینی های آب پز را له کرده و نمک، فلفل سیاه و تخم مرغ را اضافه کرده هم بزنید.
کاسه متوسطی که خیلی بزرگ نباشد بردارید. داخل کاسه را سلفون بگیرید.
کمی از پوره سیب زمینی را برداشته داخل کاسه به شکل کاسه پهن کنید.
برای داخل آن از مواد مرغ بذارید و به کمک سلفون به شکل توپ درآورید.
توپ های سیب زمینی حاضر شده را داخل ظرف فر قرار دهید. من نسبت به سایز کاسه خودم ۶ پرس درست کردم.
درآخر روی هر توپ سیب زمینی یک برش پنیر پیتزا بذارید. داخل فر ۲۰۰ درجه گرم شده بذارید.
تا زمانیکه پنیرها آب شده و روی آن سرخ شود در فر بماند. بقچه سیب زمینی آماده شد. گرم سرو کنید.
نوش جان
ارائه شده توسط : حسین ایزدی
در وب سایت : جم نما
به نظرتان بیشتر چه محتوای در جــم نـما منتشر شود؟