تعداد نظرات
0 دیدگاه
تعداد لایک
5 پسندیدن
تاریخ انتشار
سه شنبه ۳ مرداد ۱۴۰۲
بازدید
96 نفر
مولاد لازم برای تهیه تاس کباب مرغ
| روغن زیتون | ۲ قاشق سوپخوری |
| موسیر پوستگرفته | ۲۰۰ گرم |
| سیر خرد شده | ۲ بوته |
| زنجبیل تازه رنده شده | ۴ سانتیمتر |
| پودر زیره | ۱ قاشق سوپخوری |
| تخم گشنیز کمی آسیابشده | ۱ قاشق سوپخوری |
| چوب دارچین کوچک | ۲ عدد |
| گردو آسیابشده | ۳۷۵ گرم |
| عصاره مرغ | ۵۰۰ میلیلیتر |
| عسل | ۱ قاشق سوپخوری |
| گشنیز ساطوری شده | ۲ قاشق سوپخوری |
| زعفران و چیلی ساییدهشده | مقدار کمی |
| آماده سازی: | ۳۰ دقیقه |
| زمان پخت: | ۶۰ دقیقه |
| مجموع زمان پخت: | ۹۰ دقیقه |
طرز تهیه تاس کباب با مرغ
۱ – جهت تهیه تاس کباب مرغ ابتدا اجاق را با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد گرم میکنیم. تکههای مرغ را خوب ادویه زده، روغن را در یک تابه متوسط و نسوز گرم میکنیم. مرغها را درون ظرف خوب سرخ میکنیم تا کاملا برشته شوند، بعد آنها را از ظرف خارج میکنیم.
۲ – شعله گاز را کم کرده، موسیرها را در تابه تفت دهید تا طلایی رنگ شوند. حالا سیر و زنجبیل رنده شده را هم به آن اضافه کرده و برای ۳۰ ثانیه بپزید و بعد تمام ادویهها را داخل تابه ریخته و به مدت یک دقیقه تفت دهید.
۳ – گردوهای آسیابشده را با مواد داخل تابه حسابی مخلوط کنید تا طعم ادویهها به خورد گردو برود. حالا مرغها را درون تابه گذاشته و عصاره مرغ و عسل را روی آن بریزید. وقتی غذا به جوش آمد، تابه را درون فر بگذارید تا برای ۴۰ دقیقه بپزد تا نرم شود. حالا گشنیز را روی آن بپاشید و سرو کنید.
ارائه شده توسط : حسین ایزدی
در وب سایت : جم نما
به نظرتان بیشتر چه محتوای در جــم نـما منتشر شود؟