تعداد نظرات
0 دیدگاه
تعداد لایک
5 پسندیدن
تاریخ انتشار
سه شنبه ۳ مرداد ۱۴۰۲
بازدید
53 نفر
جوجه چینی به همراه سس تارتار یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و همین طور شیک و مجلسی برای مهمانی های شام هست. از سری آموزش آشپزی در مجله تصویر زندگی با ما همراه باشید.
طرز تهیه جوجه چینی رستورانی با سس تارتار
مواد لازم برای تهیه جوجه چینی پفکی (۶نفر)
فیله مرغ | نیم کیلو |
آبلیمو | دو قاشق غذاخوری |
پیاز متوسط | سه عدد |
سیر | یک حبه |
نمک و زعفران | به میزان لازم |
مواد لازم برای خمیر بنیه :
مواد لازم برای سس تارتار:
طرز تهیه جوجه چینی خانگی با دلستر :
ابتدا فیله مرغ را از ضخامت به دو قسمت می کنیم و سپس از نظر طولی هم به دو قسمت می کنیم یعنی هر فیله به چهار قسمت تقسیم می شود (تقسیم از طول در تصویر نشان داده نشده )
فیله ها را با آبلیمو و نمک و یک پیاز حلقه شده سیر خرد شده و زعفران کاملا آغشته می کنیم و می گذاریم حدود دو ساعت مزه دار شود.
حالا می رویم سراغ درست کردن خمیر بنیه .
شیر را کمی حرارت می دهیم تا ولرم شود و بعد با خمیر مایه مخلوط می کنیم . و کنار می گذاریم.
زرده و سفیده را از هم جدا می کنیم و ابتدا سفیده را خوب به هم می زنیم تا کاملا کف کند.
طرز تهیه اکبر جوجه مجلسی و رستورانی [فیلم]
اکبر جوجه یکی از خوشمزه ترین غذاهای مجلسی است که با مرغ پخته می شود. …
سپس زرده و ماءالشعیر را به آن اضافه می کنیم و مجددا خوب به هم می زنیم و به همین ترتیب مخلوط شیر و خمیر مایه را هم می افزاییم.
آرد و بیکینگ پودر را به تدریج اضافه می کنیم تا غلظت آن شبیه حلیم شود . نه خیلی سفت و نه خیلی شل باشد .می توانیم در این مرحله با یک حلقه پیاز آن را امتحان کنیم وقتی حلقه را به خمیر آغشته می کنیم خمیر نباید اینقدر سفت باشد که حجم زیادی به آن بچسبد و نه اینکه تمام خمیر از حلقه جدا شود و چیزی روی آن نماند.
طرز تهیه جوجه کباب مراکشی ترد و خوشمزه و مجلسی
بعضی از غذاهای کشورهای دیگه با ذائقه ما ایرانی ها جورن و تجربه طعم اونها …
در آخر فلفل سفید و نمک و کمی زعفران هم به آن اضافه می کنیم . و خمیر را کنار می گذاریم تا یک ساعت استراحت کند.
در این فاصله سس را حاضر می کنیم .
زرده تخم مرغ پخته را رنده می کنیم و خیار شور ریز خرد شده که که کاملا آب نمک آن را گرفتیم و پیاز ریز شده را هم با آن مخلوط می کنیم و در آخر سس مایونز و فلفل را هم می افزاییم .سس تارتار حاضر است . می توانیم نصف سس را با سس گوجه فرنگی مخلوط کنیم تا دو رنگ داشته باشیم .سس را در یخچال می گذاریم تا جا بیفتد .می شود از فلفل دلمه ای به عنوان ظرف سس استفاده بفرمایید.
وقتی خمیر بنیه استراحت کرد . در یک ظرف نسبتا کوچک و با دیواره بلند مقداری روغن (به میزانی که جوجه ها در آن شناور باشند ) را با حرارت بالا گرم می کنیم تا داغ شود و بعد فیله های آغشته به خمیر را در آن می اندازیم .(حدود ۵ تا ۶ تا باهم ). سپس حرارت را کم می کنیم تا خوب برشته و مغز پخت شوند .
نکته :
وقتی فیله های آغشته به خمیر را می خواهیم در روغن بیندازیم بهتر است کمی آن را تکان بدهیم تا خمیر اضافی آن جدا شود .
در اواسط کار اگر ذرات خمیر در روغن باقی ماندند بهتره روغن را از صافی رد کنید و یا مرتب ذرات خمیر را با قاشق جمع آوری کنید .
می شود از خمیر باقیمانده برای حلقه های پیاز استفاده کرد که فوق العاده خوشمزه می شود.
ارائه شده توسط : حسین ایزدی
در وب سایت : جم نما
به نظرتان بیشتر چه محتوای در جــم نـما منتشر شود؟