تعداد نظرات
0 دیدگاه
تعداد لایک
5 پسندیدن
تاریخ انتشار
سه شنبه ۳ مرداد ۱۴۰۲
بازدید
21 نفر
طرز تهیه خورش به آلو مجلسی و اصول پخت خورش به آلو
خورش به آلو را هم میشه ترش درست کرد و هم شیرین. من این خورش را به صورت ملس درست می کنم، چون هم خوشمزه تر میشه و هم همه پسند. شما میتواتید بنا به ذائقه تون میزان شکرشو کم و زیاد کنید. حالا بریم سراغ مواد لازم و طرز تهیه این خورشت خوشمزه و مفید.
مواد لازم
دستور پخت خورش به آلو
ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده و در مقداری روغن تفت می دهیم، به حدی که کمی تغییر رنگ بده.
بعد تکه های گوشت و استخوان را با مخلفاتش اضافه کرده و مجددا تفت می دهیم.
در حین تفت خوردن زردچوبه و مقداری از فلفل ریخته و بعد از چند بار بهم زدن روی حرارت آب جوش و قسمتی از چوب دارچین را هم می ریزیم و می گذاریم تا گوشت خوب بپزد.
سپس پوست به را کنده به صورت تکه های بزرگ خورد میکنیم. داخل تابه کره ریخته و به را کمی تفت می دهیم.
زعفران حل شده و آلوهای خیس خرده را به آن اضافه کرده و بهم می زنیم تا مزه ها به خرد هم برن.
شکر و گلاب هم می افزاییم و باز کمی به تفت دادن ادامه می دهیم ولی باید مواظب باشیم که مواد خشک نشوند.
این مواد را به گوشت پخته اضافه کرده و عرق هل و در صورت نیاز کمی گلاب و دومین تیکه چوب دارچین را هم می ریزیم. نمک هم اضافه کرده (خیلی کم).
زمان می دهیم تا هم به و هم آلو بپزد و خورشت حسابی جا بیفتد.
در اواخر پخت در صورت تمایل رب و آبلیمو می ریزیم و میزان شکر خورش را هم تست می کنیم. باز درشو میگذاریم تا مزه همه مواد به خورد هم روند.
در پایان خورشت به آلو از روی گاز برداشته و داخل ظرف مورد نظر سرو میکنیم.
نکته
میتوانید دراواسط پخت، مقداری پیاز داغ به خورش به آلو اضافه کنید چون طعم و مزه شو خیلی بهتر می کند.
ارائه شده توسط : حسین ایزدی
در وب سایت : جم نما
به نظرتان بیشتر چه محتوای در جــم نـما منتشر شود؟