تعداد نظرات
0 دیدگاه
تعداد لایک
5 پسندیدن
تاریخ انتشار
سه شنبه ۳ مرداد ۱۴۰۲
بازدید
100 نفر
از فضایل و خوشمزگی و اصالت خورش قورمه سبزی هرچی بگیم کم گفتیم. این خورش واقعا خوشمزس. دستور پخت و همه فوت و فن های تهیه خورش قورمه سبزی ناب و اصیل در زیر عنوان شده.
فیلم طرز تهیه قورمه سبزی (قرمه سبزی) جاافتاده
امروز اومدم یه رازی رو در مورد قرمه سبزی
بهتون بگم که روغن سیاه پس میده، با من همراه باشید. پیاز رو نگینی خرد
کنید و با روغن سرخ کنید. یه کوچولو زردچوبه اضافه کنید و اجازه بدین تا
شیشه ای رنگ بشه. گوشت رو هم اضافه
کنید و اجازه بدین گوشت و پیاز سرخ بشن. بعد از این مرحله میرسیم به اضافه
کردن سبزی مخصوص قورمه سبزی مون که به گوشت و پیاز اضافه می کنیم تا با
حرارت کم و مدت زمان طولانی بپزن. یه کوچولو فلفل سیاه و به جای نمک هم از
قرص گوشت با طعم گوساله اضافه می کنم(طعمش رو خیلی بهتر می کنه). حالا وقت
اضافه کردن لوبیا هستش تا همه مواد رو با هم هم بزنیم. همیشه گفتم اگه می
خواین یه خورشت خوشمزه داشته باشید همیشه از آب جوشیده شده استفاده کنید.
بعد از اینکه آب جوش رو اضافه کردید اجازه بدین خورشت با شعله متوسط ۵ الی ۶
ساعت بپزه. وقتی پخت چند تکه یخ رو بندازید داخل خورشت، خودتون می بینید
که چطور روغن سیاه روی خورشت میاد و مشاهدش می کنید
مواد لازم برای تهیه قورمه سبزی خوشمزه (۳ نفر)
| سبزی (شامل تره ، جعفری ، گشنیز، اسفناج، شنبلیله) | یک و نیم پیمانه |
| آبغوره | یک و نیم پیمانه |
| لوبیا قرمز | یک و نیم پیمانه |
| لیمو عمانی (شسته و هسته گرفته) | ۳ عدد |
| رب گوجه فرنگی | یک قاشق مربا خوری |
| زردچوبه | به میزان لازم |
| گوشت | ۳۵۰ گرم |
| نمک | به میزان لازم |
| فلفل سیاه | به میزان لازم |
| زعفران (ساییده شده) | ۱ قاشق چایخوری |
| آماده سازی: | ۳۰ دقیقه |
| زمان پخت: | ۱۲۰ دقیقه |
| مجموع زمان پخت: | ۱۵۰ دقیقه |
'' در صورتی که با واحد های آشپزی آشنایی ندارید مطلب آشنایی با واحدهای اندازه گیری در آشپزی رو مشاهده کنید
طرز تهیه قورمه سبزی رستورانی:
ابتدا
در ظرفی مناسب سبزی ها را کاملا خرد کرده و با مقداری روغن کاملا سرخ می
کنیم تا رنگ آن به صورت سبز بسیار تیره در بیاید. در ظرفی جدا پیاز را
نگینی کرده و نیمه سرخ می کنیم و گوشت را به آن اضافه می کنیم و آن را تفت
می دهیم تا تغییر رنگ دهد. زردچوبه و رب گوجه فرنگی را به مواد اضافه کرده و
دوباره تفت می دهیم تا رب کاملا سرخ شود. زعفران را آب کرده و نیمی از آن
را به همراه سبزی سرخ شده به مواد اضافه می کنیم.
لوبیا قرمز را شسته و آب آن را با آبکش گرفته و به مواد اضافه کرده و خوب
تفت می دهیم. بعد از کمی تفت دادن مقداری آب جوش به غذا اضافه کرده و اجازه
می دهیم با حرارت ملایم بپزد.پس از یک و نیم تا ۲ ساعت لیمو عمانی های
شسته شده و هسته گرفته شده و بقیه زعفران آب کرده را به قورمه سبزی اضافه
می کنیم و اجازه می دهیم نیم ساعت بپزد. پس از آن آبغوره و نمک را به خورش
اضافه می کنیم و باز هم ۱۵دقیقه به خورش زمان می دهیم تا جا بیفتد.
فوت و فن خوشمزگی قرمه سبزی
پاسخ برخی سوالات پیرامون تهیه قرمه سبزی
لوبیا قرمز رو خیلی از دوستان قبول دارن
ارائه شده توسط : حسین ایزدی
در وب سایت : جم نما
به نظرتان بیشتر چه محتوای در جــم نـما منتشر شود؟