تعداد نظرات
0 دیدگاه
تعداد لایک
5 پسندیدن
تاریخ انتشار
سه شنبه ۳ مرداد ۱۴۰۲
بازدید
42 نفر
طرز تهیه میگو پلو بوشهری یا میگو هواری مجلسی (۳دستور)
میگو پلو بوشهری یا میگو هواری یک از غذاهای خوشمزه و دوست داشتنی جنوبی است. این غذای مقوی سرشار از فسفر و بسیار لذیذ است که با یک بار امتحان کردن، طرفدار آن خواهید شد.
میگو یکی از آبزیان خوش خوراک محسوب میشود که در تغذیه انسان به عنوان یک منبع پروتئین دریایی اهمیت زیادی دارد و از لذیذترین غذاهای دریایی است.
میگوها در کل دارای چربی کمی هستند. اسید های چرب امگا۳ که از دسته اسیدهای چرب غیر اشباع بوده و برای سلامت مفید هستند، در میگوها به وفور یافت می شوند.
هواری را با ماهی نیز طبخ می نمایند.
روش اول تهیه میگو پلو بوشهری
مواد لازم برای میگو پلو بوشهری
برنج | ۴ پیمانه |
میگو پاک شده | ۵۰۰ گرم یا بیشتر |
سبزی (گشنیز و شنبلیله) | ۱۰۰ گرم و ۵۰ گرم |
پیاز بزرگ | ۱ عدد |
سیر: | ۲ حبه (یا بیشتر اگه دوست دارید) |
زعفران | مقداری |
نمک | به مقدار مورد نیاز |
فلفل | به مقدار مورد نیاز |
پودر زنجبیل | به مقدار مورد نیاز |
ادویه کاری و تخم گشنیز | به مقدار مورد نیاز |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذا خوری |
آماده سازی: | ۴۵ دقیقه |
زمان پخت: | ۶۵ دقیقه |
مجموع زمان پخت: | ۱۱۰ دقیقه |
طرز تهیه میگو پلو بوشهری
۱- پیاز را ریز خرد کرده و با سیر خرد شده توی روغن با کمی زردچوبه و تخم گشنیز تفت دهید.
۲- سبزی ها را ریز کنید واضافه کنید و بگذارید تفت بخوره.
۳- میگوهای تمیز شده را هم افزوده و نمک و فلفل بزنید.
۴- کمی پودر زنجبیل با ۱ قاشق زعفران حل شده و کاری بریزید .
۵- هفت الی ۸ دقیقه بعد از اضافه کردن میگوها خاموش کنید چون میگو زیاد تفت بخوره سفت و لاستیکی میشه.
۶- برنج را آبکش کنید و کف قابلمه را روغن بریزید یکی دو کفگیر برنج ریخته و مواد رو روش بریزید و دوباره برنج و …
۷- تا همه مواد و برنج تموم بشه فقط لایه آخر برنج باشه. یعنی میگوها زیر برنج باشن تا دم بکشن.
۸- زیر قابلمه را روشن کرده و حرارت رو متوسط کنید تا بخار کنه بعد حرارت را کم کنید اگه لازم بود آب و روغن بدین روش.
میگو پلو بوشهری خوشمزه تون آماده ست. با سبزی خوردن و ترشی محشره.
نکات
روش دوم تهیه میگو پلو مجلسی
در این دستور برای پخت، مایکروویو یا سولاردام بکار رفته، شما می توانید از همین مواد برای پخت میگو پلو بوشهری با اجاق گاز استفاده کنید.
روش آسان پاک کردن میگو به صورت تصویری
مواد لازم
طرز تهیه
۱- میگوها را به اندازه یک بند انگشت خرد کنید، سپس داخل یک ظرف دیوارهدار بریزید.
۲- یک قاشق غذاخوری روغن، پودرسیر، زردچوبه و فلفل قرمز را اضافه کرده و مخلوط کنید.
۳- ظرف را به مدت ۳ دقیقه با پخت ترکیبی ۶-co با توان مایکرو ۱۸۰ و حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد بپزید و در حین پخت، یکبار هم بزنید.
۴- ظرف را از دستگاه خارج کنید.
۵- سبزی را همراه یک قاشق غذاخوری روغن، گرد لیمو و کمی نمک اضافه کرده وهمه مواد را مخلوط کنید و به روش پخت مایکرو ۵ دقیقه با توان ۹۰۰ وات و درپوش بپزید. در اواسط کار مواد را هم بزنید.
۶- برنج را بشویید، سپس با ۲ پیمانه آب، یک قاشق چایخوری نمک و ۲ قاشق غذاخوری روغن در یک قابلمه شیشهای مناسب داخل فر گذاشته و با استفاده از دکمه پخت ایرانی و انتخاب ۱pc برنج را بپزید.
۷- هنگام پخت برنج باید دستورالعمل ص ۱۸ راهنمای فر نوری سولاردام را دنبال کنید.
۸- چلو را از مایکرو خارج کرده و مایه میگو و سبزی را با آن مخلوط کنید. ظرف را با درپوش با دکمه پخت ایرانی و انتخاب ۱pc 4-3دقیقه باید درپوش بپزید تا مواد کاملا یک نواخت شده و با هم دم بکشد.
نکات
نوش جان
فواید میگو بر بدن انسان
تأثیر مواد مغذی موجود در میگو بر بدن انسان میگو منبع غنی از پروتئین …
روش سوم تهیه میگو پلو بوشهری
مواد لازم برای ۴-۵ نفر
طرز تهیه
۱- ابتدا پیازها را پوست کرده خرد می کنیم و درون تابه با مقدارى روغن تفت می دهیم.
۲- سیرها رو هم پوست کرده و خرد می کنیم به پیاز اضافه می کنیم.
۳- بعد از چند دقیقه که خوب تفت خورد، زرچوبه میریزیم و میگوها را اضافه می کنیم.
۴- تمر هندى را با کمى آب خیس کرده و از صافى رد می کنیم، با یک قاشق رب مخلوط کرده به تابه اضافه می کنیم.
۵- فلفل هاى تند را ریز خرد کرده، همراه زنجبیل داخل تابه میریزیم و یک قاشق آبلیمو را همراه نمک و فلفل هم به مواد اضافه می کنیم.
۶- برنج را آبکش کرده و یک لایه از برنج و یک لایه سبزى که آماده کرده و خرد کردیم و یک لایه از میگوها را همینطور به ترتیب داخل قابلمه ریخته و کمى آب و روغن داده و دم میکنیم.
بعد از دم کشیدن، میگو پلو بوشهری را نوش جان کنید.
ارائه شده توسط : حسین ایزدی
در وب سایت : جم نما
به نظرتان بیشتر چه محتوای در جــم نـما منتشر شود؟