تعداد نظرات
0 دیدگاه
تعداد لایک
5 پسندیدن
تاریخ انتشار
سه شنبه ۳ مرداد ۱۴۰۲
بازدید
36 نفر
طرز تهیه پنکیک گوشت خوشمزه و مجلسی با تصاویر مرحله به مرحله
پنکیک گوشت غذاییه سریع که هم خوشمزس و هم مجلسی و قشنگه. امیدواریم درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.
من برای مواد گوشتی از پیاز داغ، گوشت چرخ کرده، قارچ، فلفل دلمه و جعفری استفاده کردم. شما می تونید به جای گوشت چرخی از مرغ یا کالباس و سوسیس یا هر چیزی که مناسب رژیم غذاییتون هست استفاده کنید.
مواد لازم
تخم مرغ ۵ عدد
شیر ١ لیوان
آرد ١ لیوان سر خالی
آرد سوخاری
ادویه، نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و آویشن
زعفران مقداری ( من نزدم )
روغن مایع ۵ قاشق غذاخوری
دستور پخت پنکیک گوشت
اول تخم مرغ، شیر، نمک، فلفل و زردچوبه یا زعفران را با همزن بزنید تا تخم مرغ کمی باز شه.
بعد آرد را به تدریج اضافه کرده و هم می زنیم.
سپس روغن را اضافه کرده و باز هم می زنیم. از صافی رد می کنیم تا صاف شه.
کمی ماهیتابه را چرب کنید و بگذارید داغ شه.
یک قاشق سوپخوری از مایع را وسط تابه بریزید و خیلی فوری تابه را حرکت دهید تا مایع پخش شه و نازک بشه و قشنک گرد در بیاد.
با شعله ملایم بگذارید سرخ شه. بعد راحت برش گردونید و اون طرفشم سرخ کنید. در حد قهوه ای روشن کافیه .
حالا احازه بدید ولرم شه و از مواد گوشتی ب صورت عمودی روش بگذارید.
آویشن و پنیر پیتزا بگذارید و دو طرف خمیر را روی اون مواد گوشتی بیارید که مستطیلی شکل بشه.
بعد از یک سمت رول کنید.
نکته : پنکیک ضخیم باشه سوراخ و پاره میشه داغم باشه پاره میشه .
رولها را دانه دانه ابتدا داخل آرد سفید و بعد داخل تخم مرغ و سپس در آرد سوخاری بزنید.
در نهایت پنکیک گوشتی را در روغن داغ سرخ کنید. اول سمتی که بازه را داخل تابه بگذارید تا سرخ شه و باز نشه.
من برای مواد گوشتی از پیاز داغ، گوشت چرخ کرده، قارچ، فلفل دلمه و جعفری استفاده کردم.
می تونید به جای گوشت چرخی از مرغ یا کالباس و سوسیس استفاده کنید.
نوش جان
ارائه شده توسط : حسین ایزدی
در وب سایت : جم نما
به نظرتان بیشتر چه محتوای در جــم نـما منتشر شود؟