جم نما
    • 🏠 صفحه اصلی
    • 🎭 سرگرمی ها
    • 🎧 موسیقی ها
    • 🔬 مقاله و تحقیق
    • 📰 عناوین اخبار
    • ✍️ انتقاد و پیشنهاد
    1. 🏠صفحه اصلی
    2. 🎭 سرگرمی
    3. طرز تهیه پیراشکی لقمه ای خوشمزه پیش غذای مجلسی

    طرز تهیه پیراشکی لقمه ای خوشمزه پیش غذای مجلسی

    طرز تهیه پیراشکی لقمه ای خوشمزه پیش غذای مجلسی
    امتیاز دهید ★★★★★ رتبه 5 از 5

    تعداد نظرات

    0 دیدگاه

    تعداد لایک

    5 پسندیدن

    تاریخ انتشار

    سه شنبه ۳ مرداد ۱۴۰۲

    بازدید

    67 نفر

    طرز تهیه پیراشکی لقمه ای خوشمزه پیش غذای مجلسی

    برای پخت پیراشکی لقمه ای از خمیر جادویی همه کاره استفاده شده. مواد داخل پیراشکی هر چیزی میتونه باشه : سبزیجات، پنیر، سیر، گوشت، گوجه خرد شده، پیاز نگینی، فلفل دلمه ای، قارچ، مرغ پخته شده ، پنیره گودا. به ذائقه شما بستگی داره. پیراشکی ها را می تونید به هر شکلی که دوست دارید درست کنید.

    دستور پخت پیراشکی لقمه ای

    زمان تهیه خمیر پانزده دقیقه

    مراحل حجم گیری خمیر دو ساعت

    مواد لازم جهت آماده کردن پیراشکی لقمه ای

    یک لیوان شیر ولرم

    چهار قاشق مرباخوری مخمر خشک آماده (مایه خمیر)

    یک قاشق غذاخوری شکر

    شش قاشق غذاخوری روغن مایع

    یک عدد تخم مرغ

    کمی نمک

    آرد به میزان لازم

    آموزش تصویری ۱۱ روش پیچیدن خمیر پیراشکی

    آموزش طرز پیچیدن خمیر پیراشکی (۱)

    آموزش طرز پیچیدن خمیر پیراشکی (۲)


    طرز تهیه خمیر و پخت پیراشکی لقمه ای

    اول شیر را ولرم می کنیم، در حدی که گرمای شیر را حس کنیم و انگشت دستمون نسوزه.

    بعد خمیر مایع را با شکر اضافه می کنیم هم می زنیم. روی ظرف را می پوشونیم و می گذاریم تا ده دقیقه پف کنه.

    بعد از عمل اومدن مایه خمیر، تخم مرغ، روغن و نمک را اضافه می کنیم. هم می زنیم.

    حالا آرد رو کم کم اضافه می کنیم. بعد هم می رنیم. با دست خوب ورز بدین. تا جایی که خمیر به دستتون نچسبه آرد را اضافه می کنیم.

    بعد روی ظرف را با پارچه تمیز بپوشونین و دو ساعت جای گرم قرار بدین تا خمیر پف کنه و اصطلاحا ور بیاد. البته هوا گرم باشه تو یک ساعت هم ور میاد.

    بعد از حجیم شدن، دوباره خمیر را ورز میدیم. گلوله هایی از خمیر بر میداریم و به دلخواه شکل میدیم.

    مواد داخلیش و مقداری پنیر می ریزیم و بعد خمیر را می بندیم. بعد با زرده تخم مرغ رومال کرده و در سینی می چینیم.

    سینی را داخل درجه حرارت ۱۵۰ از قبل گم شده گذاشته و بعد حرارت را کم می کنیم.

    بعد از اینکه پیراشکی لقمه ای ها پخت، میتونید برای خوشرنگ شدن اونها ، قسمت بالای فر رو روشن کنید.

    تمام انشاالله درست کنید و لذتش را ببرید.

    در ضمن مواد داخلی پیراشکی به ذائقه شما بستگی داره و هر چیزی میتونه باشه.

    نوش جان


    ارائه شده توسط : حسین ایزدی

    در وب سایت : جم نما

    ثبت دیدگاه برای این مطلب
    نظرات شما عزیزان
    هیچ نظری برای این پست ارسال نشده است
    نظرسنجی

    به نظرتان بیشتر چه محتوای در جــم نـما منتشر شود؟

    مطالب پیشنهادی مشابه
    آن چیست که گردن دارد اما سر ندارد دست دارد اما پا ندارد
    آن چیست که گردن دارد اما سر ندارد دست دارد اما پا ندارد دوشنبه ۱۷ بهمن ۱۴۰۱ و بازدید : 59,741نفر
    میلف چیست
    میلف چیست شنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۱ و بازدید : 55,752نفر
    نماز اخرین چهارشنبه ماه صفر برای خانه دار شدن
    نماز اخرین چهارشنبه ماه صفر برای خانه دار شدن دوشنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۲ و بازدید : 54,112نفر
    انواع زاویه کلاس سوم
    انواع زاویه کلاس سوم دوشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۱ و بازدید : 46,327نفر
    نار خندان باغ را خندان کند صحبت مردانت از مردان کند معنی
    نار خندان باغ را خندان کند صحبت مردانت از مردان کند معنی چهارشنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۲ و بازدید : 41,523نفر
    چطور عروس هلندی را دستی کنیم
    چطور عروس هلندی را دستی کنیم شنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۲ و بازدید : 39,406نفر
    معنی و هم خانواده و متضاد ستایش فارسی ششم
    معنی و هم خانواده و متضاد ستایش فارسی ششم شنبه ۸ مهر ۱۴۰۲ و بازدید : 35,585نفر
    تفاوت نماز فرادا و جماعت
    تفاوت نماز فرادا و جماعت شنبه ۸ مهر ۱۴۰۲ و بازدید : 34,007نفر
    عاقبت فرزندان احمد شاه قاجار
    عاقبت فرزندان احمد شاه قاجار شنبه ۶ خرداد ۱۴۰۲ و بازدید : 31,009نفر
    چاپلین شکلاتی چیست
    چاپلین شکلاتی چیست جمعه ۱۰ شهریور ۱۴۰۲ و بازدید : 30,639نفر
    برچسب ها
    آمار جم نما
    تعداد گنجینه مطالب : 18,405 پست لایک کننده : 38,668 نفر تعداد لایک ثبت شده : 153,649 نفر مطالب محبوب بالای 10 لایک : 1,391 پست مطالب بالای هزار بازدید : 1,590 پست نظرات ثبت شده شما عزیزان : 5,830 نظر بازدید کل : 14.117M نفر

    © All Rights Reserved by:GemNamaGroup

    2019-2025