تعداد نظرات
0 دیدگاه
تعداد لایک
5 پسندیدن
تاریخ انتشار
جمعه ۷ شهریور ۱۴۰۴
بازدید
29 نفر
🍢 طرز تهیه چلو کباب کوبیده مجلسی
مواد لازم (۴ نفر)
مراحل تهیه
پیاز رو ریز و اصولی آبگیری کن
پیازها رو رنده ریز بزن، بعد در دست یا پارچه تمیز فشار بده تا آبش کامل جدا شه (این آب رو دور نریز، برای برنج نگه دار).
گوشت رو با صبر و عشق ورز بده
گوشتها رو با پیاز و نمک و فلفل ۱۰ دقیقه کامل ورز بده تا حالت چسبندگی پیدا کنه.
استراحت در یخچال
گوشت رو حداقل ۱ ساعت با روکش در یخچال بذار تا مزهها خوب قاطی هم بشن.
سیخگیری هوشمندانه
گوشت رو با دست مرطوب به سیخ پهن بزن، سر و ته رو قفل کن تا حین پخت نریزه.
حرارت ملایم و یکنواخت
ذغالها باید خاکستری و ملایم باشن، نه شعلهور. کباب رو مرتب بچرخون تا خشک نشه.
گرم و خوشعطر سرو کن
کره رو با زعفران دمکشیده مخلوط و روی کباب داغ بمال تا براق، خوشرنگ و معطر بشه.
💡 فوتهای خوشمزهتر شدن
ارائه شده توسط : حسین ایزدی
در وب سایت : جم نما
به نظرتان بیشتر چه محتوای در جــم نـما منتشر شود؟