تعداد نظرات
0 دیدگاه
تعداد لایک
5 پسندیدن
تاریخ انتشار
سه شنبه ۳ مرداد ۱۴۰۲
بازدید
94 نفر
طرز تهیه کباب کوبیده در فر غذای لقمه ای مجلسی و خوشمزه
برای درست کردن کباب کوبیده در فر باید سس مخصوص آماده کنیم. مواد این سس شامل کره ۵۰ گرم ، زعفران غلیظ ۲ قاشق غذا خورى ، آب یک عدد لیموى تازه ، فلفل سیاه ۱/۲ قاشق چاى خورى است.
دستور پخت کباب کوبیده در فر
آماده سازی : ۹۰ دقیقه
پخت : ۶۰ دقیقه
مواد لازم جهت تهیه کباب کوبیده در فر
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
( ترکیب گوشت گوسفند و گوساله ) ۳۵۰ گرم گوسفند و ۱۵۰ گرم گوساله
پیاز ۲ عدد
سس خردل ۱/۲ قاشق غذا خوری
یا پودر رب فلفل ۱ قاشق غذا خوری ( در صورت دسترس )
یا ۱ قاشق غذا خورى رب گوجه فرنگى + ۱/۲ قاشق غذا خورى پودر فلفل قرمز
پودر سوخاری ۲ قاشق غذا خوری
نمک به میزان لازم
مواد لازم براى سس روی کباب کوبیده در فر
کره ۵۰ گرم
زعفران غلیظ ۲ قاشق غذا خورى
آب یک عدد لیموى تازه
فلفل سیاه ۱/۲ قاشق چاى خورى
طرز پخت کباب کوبیده در فر
ابتدا فر را با درجه زیاد گرم کنید.
همه مواد رو داخل غذا ساز ریخته و خوب با هم ترکیب می کنیم تا زمانى که پیازها کاملاً با گوشت مخلوط بشوند، در همین حد!
دستگاه را خاموش می کنیم . ترکیب گوشت را به مدت نیم ساعت داخل فریزر قرار می دهیم.
بعد سینى فر را کمى چرب کرده و مواد را داخل سینى فر به صورت یکنواخت پهن می کنیم.
بعد آن را به برشهاى عمودى و هم اندازه برش می دهیم.
روى کباب ها را خط انداخته.
پودر سماق می پاشیم.
سینى فر را با کاغذ آلمینیوم می پوشانیم و در فر از قبل گرم شده با حرارت زیاد ( ۲۵۰ درجه سانتى گراد ) براى پانزده دقیقه قرار می دهیم.
بعد حرارت فر را کم کرده ( ۱۷۰) و نیم ساعت دیگر صبر می کنیم. در این فاصله ۵۰ گرم کره را گرم می کنیم.
به کره آب یک لیموى تازه و ۲ قاشق غذاخورى زعفران دم کرده غلیظ و کمى فلفل سیاه اضافه می کنیم.
این ترکیب را روى کباب ها ریخته و دوباره براى مدت پانزده دقیقه داخل فر قرار می دهیم.
بعد از اینکه کباب ها آماده شدند به همراه گوجه فرنگى سرخ شده و برنج چلو شده سرو می کنیم.
نکته : زرد چوبه براى کباب تابه اى در فر توصیه نمی کنم .
قبلا طرز تهیه ته دیگ مجلسی و زیبا را دیدید. می توانید در کنار کباب های خوشمزه تان هم چلویی با ته دیگ شیک و مجلسی درست کنید.
این هم چلو کباب خوشمزه ما با ته دیگ تزیین شده.
نوش جان
ارائه شده توسط : حسین ایزدی
در وب سایت : جم نما
به نظرتان بیشتر چه محتوای در جــم نـما منتشر شود؟