تعداد نظرات
0 دیدگاه
تعداد لایک
5 پسندیدن
تاریخ انتشار
سه شنبه ۳ مرداد ۱۴۰۲
بازدید
107 نفر
مواد لازم برای تهیه کتلت سیب زمینی شکم پر
| رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذاخوری |
| پیاز | ۲ عدد |
| زرشک | ۱ قاشق غذاخوری |
| تخم مرغ | ۱ عدد |
| گوشت (چرخ کرده) | ۱۵۰ گرم |
| سیب زمینی | ۵ عدد |
| آویشن، فلفل و نمک | به میزان لازم |
| زعفران (آبکرده و غلیظ) | ۱ قاشق چایخوری |
| آماده سازی: | ۶۰ دقیقه |
| زمان پخت: | ۳۰ دقیقه |
| مجموع زمان پخت: | ۹۰ دقیقه |
طرز تهیه کتلت سیب زمینی با گوشت
ابتدا سیب زمینی ها را شسته و با مقداری آب و نمک آبپز کنید. پیاز را شسته و ریز خرد کنید و در تابه ای با مقداری روغن تفت دهید. گوشت را به پیاز نیمه سرخ شده اضافه کرده و سرخ کنید تا رنگ آن برگردد سپس زرشک، نمک، فلفل، آویشن، رب گوجه فرنگی و زعفران آب کرده را اضافه کرده و کمی تفت دهید تا بوی ادویه به مشام برسد. مواد را با شعله ملایم بپزید تا آب گوشت کاملا تبخیر شود.
کتلت را داخل روغن داغ قرار دهید و درب ظرف را ببندید تا سرخ شود ، سپس کتلت را برگردانید و بدون درپوش اجازه دهید تا طرف دیگر نیز طلایی شود.
فوت و فن تهیه کو سیب زمینی شکم پر
ارائه شده توسط : حسین ایزدی
در وب سایت : جم نما
به نظرتان بیشتر چه محتوای در جــم نـما منتشر شود؟