تعداد نظرات
0 دیدگاه
تعداد لایک
5 پسندیدن
تاریخ انتشار
سه شنبه ۳ مرداد ۱۴۰۲
بازدید
145 نفر
فیلم طرز تهیه کوفته تبریزی مجلسی
مواد لازم برای تهیه کوفته تبریزی مجلسی
| مغز ران گوساله چرخ کرده | ۷۵۰ گرم |
| ران مرغ بدون استخوان | ۱۰۰ گرم |
| لپه پخته شده و چرخ کرده | ۳۰۰ گرم |
| سبزی خرد شده (توضیحات را بخوانید) | ۵۰۰ گرم |
| سیب زمینی پخته و چرخ کرده | ۱ عدد |
| برنج خیس خورده | ۱ پیمانه پلوپز |
| زعفران آب زده | ۱ قاشق غذاخوری |
| آرد نخودچی | ۱ قاشق غذاخوری |
| تخم مرغ خام | ۱ عدد |
| پیاز درشت | ۱ عدد |
| آماده سازی: | ۶۰ دقیقه |
| زمان پخت: | ۹۰ دقیقه |
| مجموع زمان پخت: | ۱۵۰ دقیقه |
مواد (چاشنی) داخل کوفته :
مواد سس کوفته تبریزی :
طرز تهیه کوفته تبریزی :
راز وا نرفتن کوفته تبریزی
اولین
نکته مهم برای وا نرفتن کوفته نوع چرخ کردن گوشت است. بهتر است گوشت را با
مولینکس یا غذاساز چرخ کنید یا با چرخ گوشت دو یا سه بار چرخ شود.
اگر به گوشت تکه کوچکی سینه مرغ اضافه کنید از وارفتن کوفته جلوگیری می کند.
اضافه کردن یک قاشق بلغور پخته شده و خشک شده هم مانع وارفتن کوفته می شود.
با استفاه از سبزی خشک به جای سبزی تازه نگران وارفتن کوفته نباشید.
مهمترین نکته برای وا نرفتن کوفته نوع ورز دادن آن است. حتما کوفته را با
مشت به حالت کوشت کوبی ورز دهید تا انسجام گوشت بالا رود. سپس چند بار مواد
را بردارید و به ظرف بکوبید.
مواد را یک ساعت داخل یخچال استراحت دهید.
پس از شکل دادن کوفته ها هم یک ساعت در یخچال قرار دهید.
هنگام پخت، جای کوفتهها آزاد باشد. سایز قابلمه باید مناسب بوده و کوفته ها خیلی به هم فشرده نشوند.
زمان پخت نباید درب قابلمه بسته شود، فقط یک ربع آخر می توانید درب را نیمه باز بگذارید.
فوت و فن خوشمزه شدن کوفته تبریزی :
ارائه شده توسط : حسین ایزدی
در وب سایت : جم نما
به نظرتان بیشتر چه محتوای در جــم نـما منتشر شود؟