تعداد نظرات
0 دیدگاه
تعداد لایک
5 پسندیدن
تاریخ انتشار
سه شنبه ۳ مرداد ۱۴۰۲
بازدید
48 نفر
طرز تهیه کوفته گل کلم خوشمزه با ۴ دستور پخت امتحان شده
گل کلم از سبزیجات پرخاصیتی است که گاه در سبد غذایی فراموش می شود. در این مطلب چهار روش تهیه کوفته گل کلم را خواهید دید تا با خوردن این غذای خوشمزه از فواید بی نظیر گل کلم برخوردار شوید.
مواد لازم برای تهیه کوفته گل کلم پنیری
گل کلم متوسط | نصف یا یک عدد کوچک |
تخم مرغ | ۲ عدد (یکی برای داخل مواد و یکی برای روی کوفته) |
آرد سوخاری | یک لیوان (برای داخل کوفته و رویه آن) |
پیاز متوسط | ۱ عدد |
جعفری و شوید خرد شده | به مقدار دلخواه |
روغن زیتون یا روغن مایع برای سرخ کردن | به میزان لازم |
نمک | به مقدار دلخواه |
فلفل سیاه | به مقدار دلخواه |
فلفل قرمز | به مقدار دلخواه |
پنیر پیتزا برای وسط کوفته | به مقدار دلخواه |
آماده سازی: | ۳۰ دقیقه |
زمان پخت: | ۱۵ دقیقه |
مجموع زمان پخت: | ۴۵ دقیقه |
طرز تهیه
گل کلم را به خوبی شسته و آب پز کنید.
سپس آبکش کرده و داخل ظرفی با چنگال له کنید.
پیاز را رنده کرده و آبش را بگیرید. به گل کلم اضافه کنید.
جعفری ، تخم مرغ ، آرد سوخاری ، ادویه ها و نمک را اضافه کنید و خوب ورز دهید تا قابل شکل دادن شود.
اگر نیاز داشت کمی دیگر آرد سوخاری بریزید.
از مواد آماده شده تکه هایی به اندازه گردو بردارید و با دست کمی پهن کنید و پنیر را وسط مواد گذاشته و کوفته را ببندید.
یک تخم مرغ دیگر را در ظرفی بشکنید و هم بزنید تا یکدست شود.
کوفته ها را ابتدا در آرد سپس در تخم مرغ و در آخر در آرد سوخاری بغلتانید.
سپس در روغن داغ سرخ کنید. یک طرف که کمی سرخ شد، پشت و رو کنید تا همه جای کوفته بخوبی سرخ شود.
این کوفته ها را می توانید با ماست ، سس کچاپ و سبزیجات خام یا پخته سرو کنید.
نوش جان
فیلم کوکو گل کلم
مواد لازم برای تهیه کوفته گل کلم (دستور شماره ۲)
طرز تهیه
گل کلم ها را تکه تکه کنید و داخل آب به اندازه ای که خیلی نرم نشود بپزید.
آب گل کلم را بیرون بریزید و داخل غذاساز خرد کنید.
داخل صافی بریزید و یا با دست آب گل کلم را بگیرید اگر این کار را نکنید کوفته خیلی آبکی می شود.
پیاز را ریز ریز خرد کنید جعفری و اگر شوید دارید خرد کنید و تمام مواد را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید.
تخم مرغ را در آخر اضافه کنید و کمی هم بزنید که آب نیندازد.
روغن را داخل ماهیتابه بریزید و گرم کنید.
دستتان را چرب کنید و از مواد آماده شده برداشته شکل دهید.
من بعد از شکل دادن داخل فریزر می گذارم کمی یخ بزند به این شکل آردی کردن کوفته ها راحت تر است.
کوفته ها را در آرد بزنید و داخل روغن داغ پشت و رو سرخ کنید. نوش جان
فیلم طرز تهیه کوفته گل کلم در دو بخش
مواد لازم برای تهیه کوفته گل کلم (دستور شماره ۳)
گل کلم کوچک ۱ عدد
سیب زمینی بزرگ ۱ عدد
فلفل کاپیا (فلفل ترکیه ای) ۱ عدد
پیاز متوسط ۱ عدد
تخم مرغ ۲ عدد
برگهای پیازچه به میزان دلخواه
جعفری به میزان دلخواه
نمک به میزان دلخواه
آرد سوخاری به میزان دلخواه
فلفل سیاه به میزان دلخواه
ادویه به میزان دلخواه
زیره به میزان دلخواه
روغن مایع برای سرخ کردن
طرز تهیه
نمک را داخل آب جوش بریزید و گل کلم را در آن ریخته و بپزید.
سپس آبکش کرده و با چنگال له کنید.
سیب زمینی و پیاز را رنده کرده و آبشان را بگیرید.
جعفری و پیازچه را خرد کنید.
فلفل را هم ریز خرد کنید.
کلم، پیاز، سیب زمینی و سبزیجات را در ظرفی بریزید.
آرد سوخاری ، فلفل و ادویه بریزید و با دست خوب ورز دهید.
مواد را بچشید، در صورت نیاز نمک بزنید. چون برخی آرد سوخاری ها نمک دارند.
مواد را به اندازه دلخواه کف دست گرد کرده و شکل دلخواه دهید.
کوفته ها را در روغن داغ سرخ کنید.
این کوفته های خوشمزه را می توانید با ماست و موسیر یا ماست سیر دار و سبزیجات دورچین های دلخواه سرو کنید.
نوش جان
مواد لازم برای تهیه کوفته گل کلم – دستور شماره ۴
طرز تهیه
گل کلم را آب پز کرده آبکش کنید. سبزیجات را ریز خرد کنید و داخل ظرفی بریزید.
بقیه مواد را هم اضافه کنید. گل کلم را با چنگال له کنید و به بقیه مواد اضافه کنید و ورز دهید.
۲۰ دقیقه داخل یخچال بگذارید.
سپس تکه هایی اندازه گردو بردارید و داخل مواد کمی پنیر پیتزا بذارید و ببندید.
ابتدا در آرد بغلتانید سپس در تخم مرغ زده شده بزنید و در آخر در پودر سوخاری بغلتانید.
سپس در روغن داغ با حرارت کم سرخ کنید.
نوش جان
فیلم طرز تهیه کوکوی گل کلم
برخی خواص گل کلم
گل کلم به دلیل برخورداری از ترکیبات گیاهی منحصربهفرد، منجر به کاهش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و سرطان میشود. گل کلم همچنین در تهیهی غذاهای متنوعی کاربرد دارد و در کاهش وزن نیز مؤثر است.
گل کلم یک منبع عالی از ویتامین C،فولات، ویتامین K ، ویتامین های پیچیده B و ویتامین E است. گل کلم همچنین، حاوی ماده معدنی حیاتی، مانند:کلسیم، منیزیم، فسفر، پتاسیم، سدیم و آهن است که بدون اضافه کردن کلسترول، برای بدن مضر نمی باشند.
همچنین یک منبع خوبی از پروتئین و چربی های اشباع نشده و اسیدهای چرب امگا ۳ است و فیبر رژیمی را فراهم می کند و مقادیر کمتری از قندهای طبیعی را در مقایسه با سایر اعضای خانواده گیاه شناسی مانند بروکلی دارد.
خواص گل کلم برای سلامتی عبارتند از تسکین مشکل هضمناپذیری، محافظت از پوست در برابر اشعه ماوراء بنفش، کنترل دیابت، تسکین بیماری التهاب رودهی بزرگ، تسکین پاپیلوماتوز تنفسی، دژنراسیون ماکولا (تباهی لکهی زرد)، و رفع مشکل چاقی و فشار خون. قدرت آنتیاکسیدانی گل کلم به تقویت سیستم ایمنی کمک میکند و همچنین در کاهش خطر سکته مغزی، سرطان و بیماریهای تحلیل برنده سیستم عصبی موثر است. این گیاه خوراکی همچنین به حفظ سلامت استخوان، سلولها، تعادل الکترولیتی، سطح مطلوب کلسترول و جلوگیری از اختلالات قلب و عروق کمک میکند.
ارائه شده توسط : حسین ایزدی
در وب سایت : جم نما
به نظرتان بیشتر چه محتوای در جــم نـما منتشر شود؟