انبه یکی از میوه های خوش طعم و خوش بوی مناطق گرمسیری و استوایی است که بسیاری به دلیل دردسر کندن پوست و آشنا نبودن با نحوه خوردن انبه از آن صرف نظر می کنند. چگونه انبه بخوریم؟
فواید انبهنحوه خوردن انبه + آموزش تصویری مطالب پیشنهادی
دیسک کمر دارید؟ با این داروی گیاهی خوب میشوید
بار هواییتون سالم به مقصد میرسه! (بسته بندی ویژه بار هوایی )
بارتون رو سریع میرسونیم! ارسال هوایی بار به سراسر دنیا
انبه یکی از میوه های خوش طعم و خوش بوی مناطق گرمسیری و استوایی است که بسیاری به دلیل دردسر کندن پوست و آشنا نبودن با نحوه خوردن انبه از آن صرف نظر می کنند. در اینجا قصد داریم دو روش آسان و اصولی را برای جدا کرد گوشته شیرین و خوشمزه انبه از پوست و هسته به صورت گام به گام به شما آموزش دهیم. جدا از نوع و رنگ متفاوت پوست انبه ، ساختار تمام انواع انبه تقریبا با هم مشابهت دارد بنابرین روش های برش انبه نیز یکسان خواهد بود.
فواید مغز هسته انبه
مزایای مغز هسته انبه عبارتند از : توانایی آنها برای درمان شوره سر ، بهبود ظاهر پوست و مو ، بهبود هضم ، جلوگیری از علائم دیابت و کمک در کاهش وزن ، و بسیاری دیگر از مزایا.
مراقبت از پوست
با تراکم آنتی اکسیدان ها ، مغز هسته انبه می تواند به بهبود ظاهر پوست کمک کند ، علائم التهاب مانند آکنه را کاهش می دهد. همچنین می تواند به کاهش چین و چروک و لکه های پوست کمک کند.
مراقبت از مو و شوره سر
با ایجاد ماسک مو با مغز هسته انبه و آب ، می توانید فولیکول های مو خود را تقویت کنید. همچنین می تواند شرایط التهابی مانند شوره سر را از بین ببرد.
دیابت
مطالعات نشان داده اند که مکمل عصاره دانه انبه باعث کنترل قند خون بیشتر می شود که برای افراد مبتلا به دیابت یا کسانی که در معرض خطر ابتلا به این بیماری هستند مفید است.
التهاب
خواص ضد التهابی دانه انبه به طور سنتی شناخته شده است و می تواند طیف گسترده ای از منافع را دارا باشد.
مسائل قلبی عروقی
تحقیقات ثابت کرده اند که عصاره های دانه انبه قادر به کاهش کلسترول کلی هستند.
روش صحیح پوست کندن انبه روش اول : برش طولی
نحوه خوردن انبه + آموزش تصویری روش درست خوردن انبه آشنایی با ساختار میوه انبه.
یک میوه دوکی شکل عموما با پوست زرد رنگ ( بعضی از انواع آن دارای پوستی سبز و قرمز هستند) که در میانه آن یک هسته بزرگ تخت و دوکی شکل ، چسبیده به گوشته انبه قرار گرفته است. سخترین بخش ، جدا کردن گوشته انبه از هسته می باشد که برای این موضوع می بایست جهت پهنای هسته ی انبه را تشخیص داد.
بخش انتهایی انبه را برای تشخیص جهت پهنای هسته یک برش کوچک می دهیم.
نحوه خوردن انبه + آموزش تصویری راحت ترین راه پوست کندن انبه
در امتداد پهنای هسته ، یک برش طولی ایجاد می کنیم و گوشته را از هسته جدا می کنیم.
نحوه خوردن انبه + آموزش تصویری روش برش انبه
این برش طولی در امتداد هسته را در طرف دیگر انبه تکرار می کنیم.
نحوه خوردن انبه + آموزش تصویری
مطابق تصویر روی سطح گوشته برش های طولی و عرضی ایجاد کنید.
نحوه خوردن انبه + آموزش تصویری
به قسمت میانی پوسته فشار وارد کنید به طوری که تکه های مکعبی برش داده شده از هم جدا شوند.
نحوه خوردن انبه + آموزش تصویری
تکه های مکعبی را از پوست جدا کنید.
نحوه خوردن انبه + آموزش تصویری
گوشت باقی مانده در اطراف هسته را نیز مطابق تصویر جدا کنید.
نحوه خوردن انبه + آموزش تصویری نحوه در آوردن هسته انبه
می توانید به جای برش های مکعبی از همان ابتدا با ایجاد برش های طولی انبه را قاچ کنید.
نحوه خوردن انبه + آموزش تصویری
خب حالا با خیال آسوده از خوردن تکه های انبه لذت ببرید.
نحوه خوردن انبه + آموزش تصویری روش دوم : کندن پوست انبه انبه را بشویید و یک پوست کن تیز برای کندن پوست انبه آماده کنید.
نحوه خوردن انبه + آموزش تصویری
پوست انبه را با استفاده از پوست کن به صورت طولی از گوشته جدا کنید.
نحوه خوردن انبه + آموزش تصویری
با استفاده از یک چاقو مطابق تصویر گوشته انبه را از هسته جدا کنید.
نحوه خوردن انبه + آموزش تصویری
هنگام بریدن انبه مراقب انگشتان خود باشید یک لغزش ممکن است باعث ایجاد برش انگشتان شود. بهتر است برای برش انگشتان خود را مانند تصویر به صورت پنجه ای به درون جمع کنید تا خطر بریدن انگشتان به حداقل برسد. برش ها می بایست طولی و در امتداد هسته باشند اما با خود هسته برخورد نکنند. برخورد چاقو با هسته ، برش را سخت و گوشته انبه را له می کند. همچنین خطر لغزش چاقو را نیز افزایش می دهد.
گوشت جدا شده را به قطعات دلخواه برش دهید.
نحوه خوردن انبه + آموزش تصویری نکته ها :
روش های دیگری نیز برای بریدن انبه وجود دارد که در اینجا بهترین روش های بریدن انبه آورده شده است. هنگام خرید انبه ، با فشار اندک انگشت و احساس نرمی می توانید از رسیده بودن انبه مطمئن شوید اما این نرمی باید حداقل باشد در غیر این صورت با نرمی بیش از حد گوشته ، هرچقدر هم که برش ها با مهارت و احتیاط انجام شوند اما در نهایت انبه له خواهد شد. می توانید انبه را مانند موز بخورید. پوست را با دست به سمت پایین بکشید و گوشته انبه را با دندان زدن از هسته جدا کنید و با تکرار این عمل انبه را تا انتها بخورید. استفاده از میکسر و آب انبه را فراموش نکنید. یک نوشیدنی شیرین ، خوشبو که نوشیدنش احساس ملایم و دلنشینی به شما می دهد.