تعداد نظرات
0 دیدگاه
تعداد لایک
5 پسندیدن
تاریخ انتشار
سه شنبه ۲۳ اسفند ۱۴۰۱
بازدید
77 نفر
تغذیهٔ سالم در پیشگیری از سرطان مؤثر است. در دو گروه با مراجعه به منابع علمی معتبر دربارهٔ موارد زیر اطلاعاتی جمعآوری کنید و در کلاس ارائه دهید:
گروه الف) نوع تغذیهای که احتمال سرطان را افزایش میدهد.
1.زیاده روی در مصرف گوشت قرمز و چربی های اشباع
2. زیاده روی در غذای شو
3. مصرف الکل و سیگار
4.زیاده روی در مصرف شکر 5.مصرف غذا های کپک زده به دلیل سم آفلا توکسین 6.مصرف مایعات و غذاهای داغ 7.مصرف بیش از حد غذاهای انرژی زا و پر چربی 8.مصرف کم سبزی و میوه و غلات
گروه ب) نوع تغذیهای که در پیشگیری از سرطان نقش دارد.
1- غذاهای کم چرب
2- مصرف ویتامین ث (در میوهها و سبزیها)
3- مصرف غذاهای پخته به جای سرخ کرده
4- مصرف گوشت ماهی و مرغ به جای گوشت قرمز
5- مصرف سبزیها و میوهها و غلات
فعالیت ،صفحه 64
فصل هفت، علوم تجربی ،پایه هشتم
ارائه شده توسط : کاربر پایه ی هشتم
در وب سایت : جم نما
به نظرتان بیشتر چه محتوای در جــم نـما منتشر شود؟