تعداد نظرات
0 دیدگاه
تعداد لایک
5 پسندیدن
تاریخ انتشار
دوشنبه ۲۲ اسفند ۱۴۰۱
بازدید
313 نفر
ژن ماهی در گوجه فرهنگی !
سال ها پیش گروهی از پژوهش گران ، نوعی بوته گوجه فرنگی تولید کردند که دارای ژن مربوط صفت مقاومت در برابر سرما بود .این ژن از نوعی ماهی آب سرد به دست آمده بود.گوجه فرنگی هایی که به این طریق تولید شده بودند مقاومت بیشتری در برابر سرما داشتند. به نظر شما چه گونه ژن مربوط به مقاومت دربرابر سرما ، سبب ایجاد این ویژگی می شود؟
وارد کردن ژن ماهی مقاوم به سرما ،پروتئینی در گوجه فرنگی تولید می کند که آن را در برابر سرما مقاوم می کند.
فکر کنید،صفحه62
علوم تجربی ، پایه هشتم
ارائه شده توسط : کاربر پایه ی هشتم
در وب سایت : جم نما
به نظرتان بیشتر چه محتوای در جــم نـما منتشر شود؟