تعداد نظرات
0 دیدگاه
تعداد لایک
5 پسندیدن
تاریخ انتشار
سه شنبه ۳ مرداد ۱۴۰۲
بازدید
70 نفر
آموزش تصویری تهیه شپردز پای یا پای چوپان با عکس مرحله به مرحله
شپردز پای یا پای چوپان یک غذای شیک و مجلسی و البته خیلی راحته. این غذای خوشمزه که ظاهر بسیار زیبا و اشتها برانگیزی داره در ظرف طبخ سرو میشه. این غذا را می تونید از قبل آماده کرده و نیم ساعت قبل از سرو بپزید.
دستور پخت شپردز پای یا پای چوپان
مواد لازم برای تهیه پای چوپان
پیاز متوسط یک عدد
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
رب
فلفل دلمه ای
قارچ ورقه شده یک پیمانه
پنیر پیتزا یک بسته
پنیر ورقه ای
سیب زمینی پخته شده ۴ عدد
تخم مرغ ۲ عدد
نمک به میزان دلخواه
فلفل به میزان دلخواه
آویشن به میزان دلخواه
زعفران آب کرده به میزان دلخواه
کره ۵۰ گرم
مواد سس بشامل
شیر یک پیمانه
آرد یک قاشق و نیم
کره یا خامه ۵۰ گرم
روش تهیه شپردز پای
ابتدا پیاز، گوشت چرخ کرده، رب و فلفل دلمه ای را مانند مایه ماکارونی آماده کنید.
این مایه را کف ظرف بریزید.
مرحله بعد قارچ های اسلایس شده را روی مایه بچینید. البته من دوست ندارم قارچ ها خام باشه همراه گوشت یه تفت بهشون دادم.
سپس سس بشامل درست کنید.
یک پیمانه و نیم شیر را با یک قاشق و نیم آرد روی حرارت هم بزنید تا غلظت سس پیدا کند.
نمک، فلفل ، آویشن و در صورت تمایل پاپریکا بزنید. از روی حرارت برداشته و کره یا خامه بزنید و مخلوط کنید.
این سس را روی قارچ ها بریزید. بگذارید کمی ببندد. حالا روی سس را با پنیر پیتزا بپوشانید.
سپس در صورت تمایل پنیر ورقه ای بچینید.
سیب زمینی های پخته شده را پوره می کنیم. نمک ،فلفل و آویشن زده و قلقلی می کنیم.
روی پنیر می چینیم.
دو عدد زرده تخم مرغ و زعفران آب کرده غلیظ را با هم مخلوط کرده و سیب زمینی ها رو رومال می کنیم.
در پایان ظرف را در فر با حرارت ۱۸۰ درجه و به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه می گذارییم تا پنیر ها آب شود.
می توانیم در آخر گریل روشن کنیم تا روی شپردز پای طلایی بشه.
ارائه شده توسط : حسین ایزدی
در وب سایت : جم نما
به نظرتان بیشتر چه محتوای در جــم نـما منتشر شود؟