تعداد نظرات
0 دیدگاه
تعداد لایک
5 پسندیدن
تاریخ انتشار
سه شنبه ۳ مرداد ۱۴۰۲
بازدید
88 نفر
املت کیسه ای ، صبحانه ای سریع و راحت و بدون دردسره که برای پیک نیک و خوراکی مدرسه بچه ها مناسبه. این املت شیک و جدیدیه که می تونید برای صبحانه مهمانتون درست کنید.
این املت خوشمزه بدون روغن و بدون نیاز به سرخ کردن آماده میشه و برای افرادی که غذاهای رژیمی استفاده می کنند بسیار مناسب بوده و می تونید همزمان به تعداد زیاد آماده کنید.
فیلم روش تهیه املت کیسه ای
دانلود با کیفیت ۳۶۰p
در این روش برگ کلم خرد شده را در کیسه ریخته به آن نمک می افزاییم.
با دست از روی کیسه مخلوط می کنیم.
سپس ۳ عدد تخم مرغ، پنیر رنده شده، یک قاشق سر پر سس مایونز، یک پیمانه کوچک شیر فزوده و
چند عدد گوجه گیلاسی خرد شده، یکی دو عدد قارچ خرد شده، کمی کالباس خرد شده، جند برگ ریحان و فلفل اضافه می کنیم.
روش دیگر تهیه املت کیسه ای
مواد لازم
مراحل تهیه املت کیسه ای
کیسه را داخل ظرفی بگذارید.
تخم مرغ ها را داخل کیسه بشکنید.
درب کیسه را گرفته و به آرامی با دست دیگر تخم مرغ ها را از روی کیسه به هم بمالید تا زرده ها و سفیده ها مخلوط شوند.
مواد را داخل کیسه بریزید.
می تونید داخل کیسه فریزر ریخته و سر کیسه را گره بزنید یا داخل زیپ کیپ بریزید.
مواد را بسته به ذائقتون می تونین تغییر بدین.
حالا درب کیسه را ببندید.
با دست مواد را به انتهای کیسه فشار داده و همزمان مخلوط کنید.
قابلمه ای را پرآب کنید و بگذارید آب جوش بیاد.
کیسه ها را به تعداد از مواد پر کرده و داخل قابلمه آب جوش بگذارید.
بکطرف که پخت کمی بچرخانید تا طرف دیگر هم داخل آب بپزد.
پس از پخت املت را از کیسه خارج کرده، با دورچین دلخواه و سس گوجه فرنگی سرو نمائید.
اگر از کیسه معمولی استفاده می کنید، کیسه را داخل قابلمه بگذارید.
سرش را بیرون قابلمه بگیرید. در قابلمه را ببندید تا کیسه حاوی مواد داخل نیوفته و آب داخلش نره.
تا حدی آب بجوشه که املتتون سفت بشه.
مراحل پخت در یک نگاه
نکات
ارائه شده توسط : حسین ایزدی
در وب سایت : جم نما
به نظرتان بیشتر چه محتوای در جــم نـما منتشر شود؟