جم نما
    • 🏠 صفحه اصلی
    • 🎭 سرگرمی ها
    • 🎧 موسیقی ها
    • 🔬 مقاله و تحقیق
    • 📰 عناوین اخبار
    • ✍️ انتقاد و پیشنهاد
    1. 🏠صفحه اصلی
    2. 🎭 سرگرمی
    3. تکه کردن مرغ

    تکه کردن مرغ

    تکه کردن مرغ
    امتیاز دهید ★★★★★ رتبه 5 از 5

    تعداد نظرات

    0 دیدگاه

    تعداد لایک

    5 پسندیدن

    تاریخ انتشار

    یکشنبه ۲ بهمن ۱۴۰۱

    بازدید

    139 نفر

    چگونه مرغ را خرد کنیم؟

    اکثر ما از نحوه خرد کردن مرغ به طور صحیح و بدون هدر دادن گوشت مرغ آگاهی نداریم برای همین سعی میکنیم این کار را به همان جاییکه مرغ را خریداری کردیم بسپاریم ولی ما میخواهیم با آموزش روش صحیح نحوه تکه کردن درست مرغ را آموزش دهیم تا دیگر نگرانی نداشته باشید و با رضایت خاطر این کار را در منزل انجام دهید.

    اگر مرغ کاملی خریداری کردید، نگران خرد کردن آن نباشید. آن را به منزل آورده و مراحل زیر را برای خرد کردن آن دنبال کنید؛ خرد کردن یک مرغ کامل، ارزانتر از مرغ خرد شده آماده است. از راهنمایی های این بخش از نکات خانه داری در نمناک برای درست کردن خورشت های خوشمزه استفاده کنید ، به اضافه اینکه از تکه های مختلف برای پخت غذاهای متفاوت استفاده کنید.

    تکه کردن مرغ

    چگونه مرغ خرد کنیم ؟

    ترفندهای ما برای خرد و تکه کردن صحیح مرغ

    برای اینکه مرغ را از استخوان جدا کنید، به یک چاقوی محکم و غیر انعطاف پذیر با نوک تیز احتیاج دارید که بتوانید در اطراف استخوان ها کار کنید و برای بریدن گوشت و رگ و پی ها به چاقویی با تیغه ی نازک نیاز دارید. برای بهترین نتیجه ، از مرغی استفاده کنید که تازه از یخچال بیرون آمده و هنوز سرد است، زیرا گوشت کمی سفت تر است و راحت تر برش می خورد.

    1. قبل ازشروع ، هر رشته ای که برای بستن مرغ از آن استفاده شده است را ببرید، حفره ی شکم مرغ را چک کنید و امعا و احشام را خالی کنید، سپس آن را بر روی یک تخته ی برش بزرگ که زیرش یک حوله ی کاغذی مرطوب آشپزخانه قرار دارد ، بگذارید. بال ها را به وسیله قیچی آشپزخانه ببرید.

    تکه کردن مرغ

    روش تکه کردن مرغ

    2. در نیمه ی راه، قسمت صدفی مانند را لمس کنید، گوشت گرد قلنبه ای که در بالای ران و جایی که پاها به بدن وصل می شوند قرار دارد. از نوک چاقو استفاده کنید و با دقت هر قسمت را جدا کنید ، به صورت حفره ببرید تا هیچ قسمتی از گوشت هدر نرود.

    تکه کردن مرغ

    بهترین روش خرد کردن مرغ

    3. مرغ را برگردانید و از میان پوست و بین پا ها و بدن برش دهید، تا به قسمت برش در پشت مرغ برسید. پا ها باید درحال حاضر فقط از ناحیه ی مفصل به هم وصل باشند.

    تکه کردن مرغ

    چگونگی خرد کردن مرغ

    4.ابتدا پاهای مرغ را از یکدیگر باز کنید و سپس با استفاده از انگشتتان،مفصل پای مرغ را بیابید و آنرا برش دهید.بدین شیوه پاهای مرغ از یکدیگر به راحتی جدا می شوند و برای پای دیگر مرغ همین شیوه را مجددا انجام دهید.

    تکه کردن مرغ

    آموزش خرد کردن مرغ

    5. پا را از بدن جدا کنید و از انگشتانتان استفاده کنید و جای مفاصل را پیدا کرده و برش دهید. پا باید به راحتی بریده شود. این کار را برای پای دیگر نیز انجام دهید.

    تکه کردن مرغ

    جدا کردن پا از بدن مرغ

    6. تیغه ی چاقو را تا جایی که می توانید نزدیک استخوان نگه دارید و با یک حرکت رفت و برگشتی گوشت را کم کم ببرید و از دست دیگر خود استفاده کنید تا جدا کردن سینه از استخوان راحت تر شود و در طول استخوان جناق در نزدیکی بال برش دهید. این کار را با سینه ی بعدی هم انجام دهید.

    تکه کردن مرغ

    ترفند تکه کردن مرغ

    7. قسمت بیرون بال را از قسمت مفصل جدا کنید و اجازه دهید قسمت دیگر به سینه چسبیده بماند.

    تکه کردن مرغ

    جدا کردن بال مرغ

    8. سینه را با یک زاویه ی کم برش دهید به طوری که قسمتی که به بال متصل است کمی کوچکتر باشد.

    تکه کردن مرغ

    روش برش دادن سینه مرغ

    9. ساق مرغ را از ران کامل جدا کنید، به این صورت که مفصل هر ران را لمس کنید و با چاقو محکم ببرید.

    تکه کردن مرغ

    جدا کردن ساق مرغ از ران

    10. در حال حاضر 8 تکه گوشت مرغ اصلی دارید، به اضافه بال ها وقسمت صدفی مانند(گوشتی که در دو طرف استخوان لگن قرار دارد). از استخوان بندی مرغ و بال ها می توانید برای پخت خورشت( یا نوعی آب گوشت) استفاده کنید.

    تکه کردن مرغ

    روش خرد کردن مرغ به هشت قسمت



    ارائه شده توسط : حسین ایزدی

    در وب سایت : جم نما

    ثبت دیدگاه برای این مطلب
    نظرات شما عزیزان
    هیچ نظری برای این پست ارسال نشده است
    نظرسنجی

    به نظرتان بیشتر چه محتوای در جــم نـما منتشر شود؟

    مطالب پیشنهادی مشابه
    آن چیست که گردن دارد اما سر ندارد دست دارد اما پا ندارد
    آن چیست که گردن دارد اما سر ندارد دست دارد اما پا ندارد دوشنبه ۱۷ بهمن ۱۴۰۱ و بازدید : 59,530نفر
    میلف چیست
    میلف چیست شنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۱ و بازدید : 55,658نفر
    نماز اخرین چهارشنبه ماه صفر برای خانه دار شدن
    نماز اخرین چهارشنبه ماه صفر برای خانه دار شدن دوشنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۲ و بازدید : 54,101نفر
    انواع زاویه کلاس سوم
    انواع زاویه کلاس سوم دوشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۱ و بازدید : 46,300نفر
    نار خندان باغ را خندان کند صحبت مردانت از مردان کند معنی
    نار خندان باغ را خندان کند صحبت مردانت از مردان کند معنی چهارشنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۲ و بازدید : 41,486نفر
    چطور عروس هلندی را دستی کنیم
    چطور عروس هلندی را دستی کنیم شنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۲ و بازدید : 39,397نفر
    معنی و هم خانواده و متضاد ستایش فارسی ششم
    معنی و هم خانواده و متضاد ستایش فارسی ششم شنبه ۸ مهر ۱۴۰۲ و بازدید : 35,574نفر
    تفاوت نماز فرادا و جماعت
    تفاوت نماز فرادا و جماعت شنبه ۸ مهر ۱۴۰۲ و بازدید : 33,908نفر
    عاقبت فرزندان احمد شاه قاجار
    عاقبت فرزندان احمد شاه قاجار شنبه ۶ خرداد ۱۴۰۲ و بازدید : 30,948نفر
    چاپلین شکلاتی چیست
    چاپلین شکلاتی چیست جمعه ۱۰ شهریور ۱۴۰۲ و بازدید : 30,627نفر
    برچسب ها
    مرغ
    آمار جم نما
    تعداد گنجینه مطالب : 18,405 پست لایک کننده : 38,646 نفر تعداد لایک ثبت شده : 153,561 نفر مطالب محبوب بالای 10 لایک : 1,390 پست مطالب بالای هزار بازدید : 1,587 پست نظرات ثبت شده شما عزیزان : 5,829 نظر بازدید کل : 13.987M نفر

    © All Rights Reserved by:GemNamaGroup

    2019-2025