پاسخ خوراکی خوشمزه و اصالتا برای قزوین که خلال بادام و پسته فراوان دارد جواب این سوال : قیمه نثار، یک غذای سنتی و اعیانی قزوینی است. اگر در شهر قزوین مهمان
بودید و میزبانتان برای شما قیمه نثار درست کرد؛ مطمئن باشید که برای او
بسیار عزیز هستید. این غذای خوشمزه بر خلاف اسمش قیمه نیست و یک نوع پلوی
مخلوط با تکه های گوشت قیمه ای و انواع مغز است. به همین دلیل است که بعضی
ها قیمه نثار را با مرصع پلو و آجیل پلو اشتباه می گیرند. قیمه نثار علاوه
بر مقوی بودن بسیار خوش رنگ و لعاب و خوشبوست و حتی قبل از بردن یک لقمه به
دهان، هوش از سر شما خواهد برد. ما در این مقاله به آموزش قیمه نثار می
پردازیم. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه قیمه نثار ساده در ادامه با سایت آموزشی پانا مگ همراه باشید.طرز تهیه زرشک پلو با مرغ ساده با طعم فوق العاده خوشمزهزرشک پلو با مرغ یکی از انواع غذا های پلویی ایرانی است که از محبوبیت خاصی در میان ایرانیان برخوردار استمواد لازم برای ۴ نفرگوشت قیمه ای۳۰۰ گرمپیاز درشت۱ عددرب گوجه فرنگی۱ قاشق سوپ خوریبرنج۳ پیمانهآب۴ لیواننمکبه میزان لازمفلفلبه میزان لازمزرچوبهبه میزان لازمچوب دارچینبه میزان لازمهل سبز۴ عددزعفران دم کردهبه میزان لازمروغنبه میزان لازمخلال پستهبه میزان لازمخلال بادامبه میزان لازمزرشکبه میزان لازمخلال پرتقالبه میزان لازمطرز تهیه قیمه نثارمرحله اولبرای تهیه قیمه نثار مجلسی
در ابتدا پیاز را شسته و آن را بر وی تخته برش به شکل نگینی ریز خرد می
کنیم. پیاز را در روغن تفت می دهیم و اجازه می دهیم تا کمی آب پیاز کشیده
شده و به اصطلاح سبک شود. نباید پیاز را بیش از اندازه سرخ کنید.مرحله دومبعد
از طلایی شدن پیاز می توانید کمی زردچوبه اضافه کرده و پس از آن تکه های
گوشت قیمه ای را به آن اضافه کنید. گوشت را خوب تفت دهید تا کمی رنگ آن
برگردد. بعد از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد فلفل و دارچین را اضافه کرده و
دوباره هم می زنیم.مرحله سومرب
را کمی تفت بدهید. این کار کمک می کند تا رب در پلو بهتر رنگ باز کند و
بوی خامی نداشته باشد. رب تفت داده شده را به مواد گوشت اضافه کنید. دوباره
مواد را هم بزنید. مقداری آب جوش و زعفران و هل بر روی گوشت ریخته و در
ظرف را ببندید.طرز تهیه شیرین پلو ساده با هویج و مرغ و طعمی بی نظیرشیرین پلو یکی از انواع غذاهای پلویی قدیمی و پرطرفدار ایرانی است که در شهرهای مختلف کشور با…مرحله چهارمدر
این مرحله باید اجازه دهید تا گوشت حسابی بپزد. در واقع باید گوشت را بر
روی حرارت ملایم و به آرامی بپزید. تا زمانی که گوشت حسابی نرم بشود و آب
سس نیز کاملا کشیده شده و به خورد گوشت برود.مرجله پنجمدر
انتهای پخت می توانید کمی نمک به غذا اضافه کنید. البته بادتان باشد که
باید در انتها هل را از سس خارج کنید. مسلما بهترین انتخاب برای قیمه نثار
برنج مرغوب ایرانی است. حتما برنج را چند ساعتی بخیسانید.مرحله ششمبعد
زا اینکه برنج را در آب و کمی نمک پختید؛ آن را آبکش کرده و دم کنید. در
این فاصله خلال های را به مدت ۱۵ دقیقه در آب و گلاب بخیسانید. سپس آب
اضافی را خارج کرده و حتما خلال ها را در کمی روغن تفت دهید.طرز تهیه هویج پلو با گوشت قلقلی مخصوص با طعمی بی نظیرهویج پلو یک غذای بسیار لذیذ است. این غذا را می توان هم به صورت شیرین و هم به صورت ملس طبخ کردمرحله هفتماین
کار بسیار مهم است. زرشک شسته شده را نیز باید در روغن تفت داده و در
نهایت کمی شکر به آن اضافه کنید. اگر می خواهید روی قیمه نثار را تزئین
کنید؛ خلال ها را جدا از زرشک تفت دهید. خلال نارنج و پرتقال را باید از
قبل بجوشانید.مرحله هشتمچند
باری آب آن را خالی کنید تا تلخی آن گرفته شود. خلال ها را نیز کمی تفت
دهید. برنج را داخل دیس ریخته و روی آن را با گوشت طعم دار شده، کمی برنج
زعفرانی، زرشک، خلال بادام و پسته و همی طور خلال نارنج با پرتقال تزئین
کنید
ارائه شده توسط : حسین ایزدی
در وب سایت : جم نما
ثبت دیدگاه برای این مطلب
نظرات شما عزیزان
هیچ نظری برای این پست ارسال نشده است
نظرسنجی
به نظرتان بیشتر چه محتوای در جــم نـما منتشر شود؟
مطالب پیشنهادی مشابه
میلف چیستشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۱ و بازدید : 54,641نفر