جم نما
    • 🏠 صفحه اصلی
    • 🎭 سرگرمی ها
    • 🎧 موسیقی ها
    • 🔬 مقاله و تحقیق
    • 📰 عناوین اخبار
    • ✍️ انتقاد و پیشنهاد
    1. 🏠صفحه اصلی
    2. 🎭 سرگرمی
    3. درست کردن روبیک سه درسه

    درست کردن روبیک سه درسه

    درست کردن روبیک سه درسه
    امتیاز دهید ★★★★★ رتبه 5 از 5

    تعداد نظرات

    0 دیدگاه

    تعداد لایک

    5 پسندیدن

    تاریخ انتشار

    جمعه ۲۴ شهریور ۱۴۰۲

    بازدید

    136 نفر

    حل مکعب روبیک کار نسبتاً سختی است، ولی خوشبختانه متخصصین سرتاسر جهان زمان خود را به ایجاد راهبردها و ارائه نکاتی صرف کرده اند که به ما کمک می کنند راهش را پیدا کنیم. بعضی از این نکات آنقدر عالی هستند که نمی توان آنها را به اشتراک نگذاشت. برای همین ما امروز و در این مطلب نکاتی برای حل روبیک 3 در 3 آماده کرده ایم.

    شاید در نگاه اول حل کردن مکعب روبیک ساده به نظر برسد؛ اما حققیت این است که با مسئله خیلی پیچیده ای روبرو هستیم. با اینکه برخی از نکات ارائه شده در این مطلب در ابتدا برایتان پیش پا افتاده به نظر می رسند، اما وقتی تجربه بیشتری در کار با مکعب به دست آوردید از اینکه تا این حد مفید بوده اند خوشحال خواهید شد.

    خب، حالا بیایید ببینیم چطور می توانیم مکعب روبیک را به حالت اول خودش برگردانیم. فراموش نکنید که دست از تلاش برنداشتن مهم ترین چیزی است که باید موقع حل مکعب روبیک داشته باشید.

    18 نکته، ترفند و راهکار مفید برای کمک به حل مکعب روبیک

    1- مکعب روبیک شش وجه دارد

    زیادی واضح به نظر می رسد، درست است؟ به خاطر اینکه مکعب است، باید هم شش وجه داشته باشد. اما زمانی که سخت مشغول حل معما هستید، به راحتی این مفهوم که اساسی ترین مفهوم است را فراموش می کنید. علم به اینکه شش وجه در مکعب روبیک وجود دارد به شما کمک می کند درک کنید که حل کردن مکعب روبیک مثل موشک هوا کردن سخت نیست، اما خب راحتترین کار دنیا هم محسوب نمی شود.

    2- با دایره واژگان مربوط به روبیک آشنا شوید

    قبل از به کار گیری ترفندهای زیر برای حل مکعب روبیک، اول مطمئن شوید که واژگان آن را می دانید. اگر درکی از کاری که انجام می دهید داشته باشید، دنبال کردن الگوریتم ها و دگرگونی های مکعب روبیک به مراتب آسان تر خواهد شد. چند اصطلاحی که باید بدانید را در ادامه مشاهده می کنید:

  • لبه: مکعب روبیک 12 لبه دارد و این لبه ها از قطعه ای تشکیل شده اند که دو رنگ در آن به هم می رسند.
  • گوشه: منظور گوشه هر کدام از وجه های مکعب است و سه رنگ قابل رویت دارد. در هر مکعب روبیک سه در سه 8 گوشه وجود دارد.
  • قطعه مرکزی: هر قطعه مرکزی درست در مرکز یک وجه قرار دارد و یک رنگ دارد. این قطعات مرکزی به هیچ وجه حرکت نمی کنند و رنگ هر کدام نمایانگر رنگ هر وجه از مکعب روبیک است.
  • لایه: یک مقطع از مکعب. از 9 بلوک چرخنده تشکیل شده است. هر مکعب سه لایه دارد.
  • وجه ها: وجه های مکعب های روبیک به این صورت نشان داده می شوند:
  • L: وجه چپ
  • R: وجه راست
  • U: وجه بالا
  • D: وجه پایین
  • F: وجه جلو
  • B: وجه پشت
  • M: وجه میانی
  • Y: کل مکعب
  • درست کردن روبیک سه درسه

  • چرخش معمولی و وارونه: چرخش معمولی یعنی چرخش در جهت عقربه های ساعت و چرخش وارونه یعنی چرخش در جهت خلاف عقربه های ساعت. در علامت گذاری مکعب روبیک، چرخش وارونه را با علامت آپوستروف (’ ) نشان می دهند.
  • دگرگونی به چینش قطعات اشاره دارد.
  • 3- حواستان باشد کدام رنگ ها مخالف هم قرار گرفته اند

    برای اینکه مکعب روبیک را کمی آسان تر حل کنید، باید بدانید کدام رنگ ها در جهت مخالف هم قرار گرفته اند. این هم لیست کوچکی برای تقلب:

  • آبی – سبز
  • سفيد – زرد
  • نارنجی – قرمز
  • 4- قطعات گوشه 3 استیکر دارند و قطعات لبه فقط 2 استیکر دارند

    یادتان باشد موقع حل مکعب، مشغول کار با قطعات هستید نه استیکرها. به عبارتی، نمی توانید استیکر قرمز روی قطعه گوشه را به موقعیت لبه آن ببرید، مگر اینکه آن را از روی روبیک بکنید که خب این که نمی شود حل کردن مکعب روبیک.

    درست کردن روبیک سه درسه

    با این اپلیکیشن ساده، هر زبانی رو فقط با روزانه 5 دقیقه گوش دادن، توی 80 روز مثل بلبل حرف بزن! بهترین متد روز، همزمان تقویت حافظه، آموزش تصویری با کمترین قیمت ممکن!

    درست کردن روبیک سه درسه

    5- از موارد اساسی کار را شروع کنید.

    فرقی نمی کند تازه کار باشید یا باتجربه، تسلط داشتن بر مراحل پایه در حل مکعب روبیک برای رسیدن به موفقیت واجب است. برای اینکه انگشتهایتان را به شکل موثری حرکت بدهید، باید درک دقیقی از روش کار مکعب داشته باشید.

    6- قطعات مرکزی حرکت نمی کنند

    یک راهنمایی که به شما خیلی کمک می کند دانستن این نکته است که قطعه مرکزی هیچ وقت حرکت نمی کند و به شما می گوید در پایان باید به چه رنگی باشد. بطور کلی، شروع از وجه سفید، جایی که لوگو در آن دیده می شود باعث می شود مکعب روبیک راحتتر حل شود.

    7- الگوریتم ها را بشناسید

    وقتی هر کدام از قطعات معمای مکعب روبیک به شکل خاصی جهت دهی شوند، به آن الگوریتم می گوییم. وجه ها F، U، R، B، L و D هستند (هر حرف مربوط به یک وجه است که قبلا گفتیم). هر کدام از این حرفها به چرخش 90 درجه ای در جهت عقربه های ساعت اشاره دارند. اگر حرفی با آپوستروف بیاید یعنی حرکت در جهت خلاف عقربه های ساعت را نشان می دهد. وجود حروف بعد از اعداد نشان دهنده دو بار چرخش است. چند الگوریتم پایه را در ادامه مشاهده می کنید:

  • چرخش وجه در جهت عقربه های ساعت: U L F R B D
  • چرخش وجه در جهت خلاف عقربه های ساعت: U ’ L ’ F ’ R ’ B ’ D’
  • دو بار چرخش: F2 R2 U2 L2 B2 D2
  • 8- یک صلیب سفید بسازید

    حالا که اصطلاحات را می شناسید و تصمیم گرفته اید روی کدام قطعه مرکزی تمرکز کنید، می توانید بقیه نکات را برای حل مکعب به کار ببرید. در این مقاله، فرض را بر این می گذاریم که برای شروع وجه سفید را انتخاب کرده اید. لوگو را رو به بالا نگه دارید و یک قطعه لبه سفید پیدا کنید. روش های مختلفی برای حل صلیب سفید وجود دارد که به این بستگی دارد که قطعات لبه شما کجا قرار گرفته باشند.

    درست کردن روبیک سه درسه

    9- گوشه های سفید را حل کنید

    وقتی گوشه های سفید را حل کردید، اولین لایه از مکعب روبیک شما کامل می شود. بیشتر افراد بطور غریضی به این مرحله می رسند اما نمی دانند چطور کارشان را ادامه بدهند.

    روش های فراوانی برای قرار دادن گوشه های سفید در بالا وجود دارد اما یک الگوریتم که در هر شرایطی از مکعب شما موثر خواهد بود از این قرار است: R’ D’ R D. این روش ممکن است زمان بیشتری ببرد زیرا ممکن است مجبور شوید بسته به اینکه گوشه تان کجا قرار گرفته باشد آن را تکرار کنید.

    10- لایه دوم را حل کنید

    زمانی که اولین لایه تان را کامل کردید، حالا می توانید کار را ادامه دهید و لایه میانی را حل کنید. اگر این کار را درست انجام دهید، دو سوم از مکعب را کامل خواهید کرد؛ عالی نیست؟

    برای شروع، مکعب را سر و ته کنید. دو الگوریتم اساسی در اینجا وجود دارد که باید یاد بگیرید. یکی از آنها راست نامیده می شود (U R U’ R’ U’ F’ U F) و آن یکی را چپ می نامیم (U’ L’ U L U F U’ F’). با این الگوریتم ها لبه جلو بالا را به موقعیت های راست جلو یا چپ جلو خواهید برد. اگر قطعه لبه شما در نقطه درست اما در جهت اشتباه قرار دارد، می توانید با استفاده از این الگوریتم آن را درست کنید: U R U’ R’ U’ F’ U F U2 U R U’ R’ U’ F’ U F.

    11- یک صلیب زرد بسازید

    قدم بعدی ساختن صلیبی شبیه صلیب سفید است، اما باید حواستان به تعداد قطعات بیشتری باشد چون قبل از این کار، قسمت بزرگی از روبیک را حل کرده اید. هنوز نیازی نیست نگران تطابق قطعات لبه با وجه باشید. بسته به الگوی مکعبتان، همان الگوریتم ها را در زمان های مختلف تکرار خواهید کرد. الگوریتم پایه به این صورت است: F R U R’ U’ F’.

  • نقطه زرد تکی: سه بار آن را تکرار کنید.
  • شکل L: کل مکعبتان را تا جایی بچرخانید که پایه های شکل L قطعه لبه را در قسمت بالا سمت چپ محصور کند و دو بار الگوریتم را تکرار کنید.
  • خط: کل مکعبتان را آنقدر بچرخانید تا خط افقی شود. یک بار الگوریتم را اجرا کنید.
  • 12- جای لبه های زرد در لایه بالا را با هم عوض کنید

    حالا که صلیب زرد را ساختید، احتمالاً متوجه شده اید که برخی از لبه ها با قطعات مرکزی تطابق ندارند. الگوریتم اینجا جای لبه های بالا جلو و چپ بالا را با هم عوض می کند. R U R’ U R U2 R’ U دو لبه را در آخرین لایه تغییر خواهد داد. گاهی برای حل کامل مکعب باید دو بار این کار را انجام داد.

    بسیار کاربردی: برای تقویت مغز خود این 100 کار را انجام دهید

    13- گوشه های زرد را در جای خود قرار دهید

    تقریباً کار حل کردن مکعب روبیک شما به پایان رسیده است! حالا تنها کاری که باقی می ماند این است که گوشه ها را به شکل مناسبی جهت دهی کنید. الگوریتمی که استفاده خواهید کرد U R U’ L’ U R’ U’ L است. قطعه بالایی مکعب شما باید در گوشه جلو راست بالا قرار گیرد.

    آنقدر الگوریتم را اجرا کنید که قطعه در موقعیت صحیح قرار گیرد. قطعه زردرنگی که درست در جای خود قرار گرفته باشد تنها در سه سناریو محقق می شود: هیچ قطعه گوشه زردرنگی در جای صحیح نباشد یا اینکه تنها یک یا همه چهار قطعه درست باشند.

    14- آخرین چرخش D را از قلم نیندازیند.

    مرحله آخر ما این است که قطعات گوشه زردرنگ را با الگوریتم R’ D’ R D جهت دهی کنیم. اما بسیاری وقتی می بینند استیکر زردرنگ در بالا رو به بالا قرار گرفته است چرخش آخر D را از قلم می اندازند و به این ترتیب کل مکعب روبیک را خراب می کنند. مثل بقیه الگوریتم هایی که در این مطلب درباره شان صحبت کردیم، شاید لازم باشد تا جایی آنها را تکرار کنید که مکعب حل شود.

    15- روش فردریش (Fridrich)

    روش فردریش که به نام CFOP نیز شناخته می شود یکی از روش های محبوب حل سرعتی مکعب است. هم سریع است هم کارآمد و با آن روش بسیاری از الگوریتم های تکرارشونده تر را کنترل می کنید تا دقت و کارآمدی حفظ شود. پیش از یادگیری روش فردریش، باید بر روش مبتی مسلط شوید تا درکی عمیق از روش کار مکعب به دست بیاورید.

    درست کردن روبیک سه درسه

    روش فردریش به جای حل هر وجه، مکعب را به لایه هایی تقسیم می کند که با استفاده از الگوریتم ها به صورت جداگانه حل می شوند. از چهار مرحله تشکیل شده است: صلیب، دو لایه اول، جهت دهی لایه آخر و دگرگونی لایه آخر.

    16- روش راکس (Roux)

    روش راکس نسبت به روش مبتدی سریعتر است. این روش نیز مثل روش فردریش چهار مرحله را شامل می شود: در یک ضلع یک بلوک 1 در 2 در 3 بسازید، در ضلع مخالف یک بلوک 1 در 2 در 3 بسازید، چهار گوشه باقی مانده و سپس 6 لبه و 4 مرکز باقی مانده را حل کنید.

    3 گام ضروری برای تقویت حافظه بلند مدت

    17- روش ZZ

    روش ZZ در سال 2006 توسط Zbigniew Zborowski خلق شد و در سه مرحله مکعب روبیک را حل کرد: EOLine، دو لایه اول و لایه آخر.

    18 از یک حل کننده مکعب استفاده کنید

    اگر احساس می کنید مکعب شما را سردرگم کرده است، به جای آنکه آن را از پنجره بیاندازید بیرون یا خردش کنید، استفاده از حل کننده مکعب را امتحان نمایید. این کار تقلب محسوب نمی شود، بلکه می تواند به شما کمک کند ذهنتان باز کنید و چیزهایی را ببینید که قبل از آن متوجهش نمی شدید. به این ترتیب دفعه بعد که روبیکتان را حل می کنید، آمادگی بیشتری برای موقعیت های مشابه خواهید داشت.


    ارائه شده توسط : حسین ایزدی

    در وب سایت : جم نما

    ثبت دیدگاه برای این مطلب
    نظرات شما عزیزان
    هیچ نظری برای این پست ارسال نشده است
    نظرسنجی

    به نظرتان بیشتر چه محتوای در جــم نـما منتشر شود؟

    مطالب پیشنهادی مشابه
    آن چیست که گردن دارد اما سر ندارد دست دارد اما پا ندارد
    آن چیست که گردن دارد اما سر ندارد دست دارد اما پا ندارد دوشنبه ۱۷ بهمن ۱۴۰۱ و بازدید : 59,578نفر
    میلف چیست
    میلف چیست شنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۱ و بازدید : 55,682نفر
    نماز اخرین چهارشنبه ماه صفر برای خانه دار شدن
    نماز اخرین چهارشنبه ماه صفر برای خانه دار شدن دوشنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۲ و بازدید : 54,102نفر
    انواع زاویه کلاس سوم
    انواع زاویه کلاس سوم دوشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۱ و بازدید : 46,306نفر
    نار خندان باغ را خندان کند صحبت مردانت از مردان کند معنی
    نار خندان باغ را خندان کند صحبت مردانت از مردان کند معنی چهارشنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۲ و بازدید : 41,500نفر
    چطور عروس هلندی را دستی کنیم
    چطور عروس هلندی را دستی کنیم شنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۲ و بازدید : 39,398نفر
    معنی و هم خانواده و متضاد ستایش فارسی ششم
    معنی و هم خانواده و متضاد ستایش فارسی ششم شنبه ۸ مهر ۱۴۰۲ و بازدید : 35,578نفر
    تفاوت نماز فرادا و جماعت
    تفاوت نماز فرادا و جماعت شنبه ۸ مهر ۱۴۰۲ و بازدید : 33,946نفر
    عاقبت فرزندان احمد شاه قاجار
    عاقبت فرزندان احمد شاه قاجار شنبه ۶ خرداد ۱۴۰۲ و بازدید : 30,972نفر
    چاپلین شکلاتی چیست
    چاپلین شکلاتی چیست جمعه ۱۰ شهریور ۱۴۰۲ و بازدید : 30,630نفر
    برچسب ها
    آمار جم نما
    تعداد گنجینه مطالب : 18,405 پست لایک کننده : 38,650 نفر تعداد لایک ثبت شده : 153,574 نفر مطالب محبوب بالای 10 لایک : 1,390 پست مطالب بالای هزار بازدید : 1,587 پست نظرات ثبت شده شما عزیزان : 5,829 نظر بازدید کل : 14.024M نفر

    © All Rights Reserved by:GemNamaGroup

    2019-2025