تعداد نظرات
0 دیدگاه
تعداد لایک
5 پسندیدن
تاریخ انتشار
یکشنبه ۲۷ بهمن ۱۳۹۸
بازدید
63 نفر
سبزه سبز کردن
سرویس خانه داری - سبزه سبز کردن یا سبزه انداختن یکی از سنتهای زیبای نوروز است. هر ساله حدود یک ماه تا 15 روز قبل از عید نوروز، بسیاری از ایرانیان در سرتاسر جهان اقدام به تهیه سبزه عید میکنند و با استفاده از انواع حبوبات مانند عدس، گندم، ماش و ... سبزههای زیبایی تهیه میکنند تا در کنار دیگر اجزای سفره هفت سین، یک سفره زیبا و اصیل پهن کنند. این سنت یکی از رسوم زیبا و قابل احترام نزد ایرانیان است و در واقع باور بر این است که این سبزه در آغاز سال نو، شادابی و خرمی را در طول سال به همراه دارد. مرسوم است که سبزه را تا روز سیزدهم نوروز که "سیزده به در" خوانده میشود نگاه داشته و همراه با آن بدیها و کدورتها را دور بریزند. همچنین برخی معتقدند که "گره زدن سبزه" در روز سیزده به در سبب باز شدن بخت جوانان دم بخت میشود. نکته قابل توجهی که در چند سال اخیر به طور جدی مطرح شده این است که سالیانه حجم بسیار زیادی گندم، عدس و … به قیمتی بسیاز زیاد با در نظر گرفتن مصرف منابع آب شیرین و منابع طبیعی به مناسبت عید و برای پاسداشت سنتهای نوروز از بین میرود. از آنجا که سبزه عید یکی از اصلیترین اجزای سفره هفت سین میباشد و نمیتوان از آن صرفنظر کرد، انجمنهای حامیان سیاره سبز، خانه دوستدار محیط زیست و همیار منابع آب با راه اندازی کمپینهای مختلف "کاشت نهال به جای سبزه عید” سعی میکنند از هدر رفتن منابع ارزشمند محیط زیست جلوگیری کنند. در چنین طرحهایی، به جای هدر دادن مقادیر بسیار زیادی از انواع حبوبات و بذرهای خوراکی، نهالهای کوچکی کاشته خواهد شد که به جای عمر چند روزه، عمر چند صد ساله خواهند داشت و تامینکننده هوای پاک برای چندین نسل خواهند بود. آموزش کاشت انواع سبزه عید در همین راستا قبلا روش درست کردن سبزه عید با هسته پرتقال و لیمو را به شما آموزش دادیم و این بار نیز قصد داریم روش کاشت سبزه هسته نارنج را به شما اموزش دهیم. با این آموزش همراه باشید.آموزش کاشت سبزه هسته نارنج
چند نکته درباره کاشت سبزه هسته نارنج
ارائه شده توسط : حسین ایزدی
در وب سایت : جم نما
به نظرتان بیشتر چه محتوای در جــم نـما منتشر شود؟