تعداد نظرات
0 دیدگاه
تعداد لایک
5 پسندیدن
تاریخ انتشار
جمعه ۲۱ آبان ۱۴۰۰
بازدید
172 نفر
طرز تهیه مربای هویج
مربای هویج یکی از مرباهای پر طرفدار و خوش طعم در تمام جهان است ، مربای هویج از مشهور ترین مربا ها برای صبحانه افراد مختلف می باشد که به دلیل طعم خوب و جا افتاده آن نسبت به برخی از مربای های دیگر مانند مربای سیب ، مربای به و یا مربای زردآلو بسیار پر استفاده تر می باشد. از آنجا که اصولا هویج در همه فصول وجود دارد، مربای هویج را در همه فصل ها می توانید تهیه کنید.
این مربای خوشمزه با دستور تهیه های متفاوتی تهیه می شود و اصولی ترین روش تهیه این مربا با هویج رنده شده می باشد. در صورتی که بخواهید مربای هویج را به صورت مجلسی درست کنید، می توانید هویج را به صورت خلالی خرد کنید و یا یه حالت ورقه ای برش بزنید و سعی کنید آن ها را به شکل گل دربیاورید.
در ادامه ما در این بخش از آشپزی نمناک طرز تهیه این مربای محبوب را آموزش می دهیم.
مواد لازم مربای هویج
مواد لازم | مقدار |
هویج | 500 گرم |
شکر | 500 گرم |
خلال پسته و بادام (تزئین) | 1 قاشق غذاخوری |
زعفران دم کرده | 1 قاشق غذاخوری |
گلاب | 2 قاشق غذاخوری |
آبلیمو | 1 قاشق غذاخوری |
هل | 2 حبه |
آب | 2 پیمانه |
نکته :استفاده از شکر را متناسب با هویج مصرف شده قرار دهید.
طرز تهیه مربای هویج
مرحله اول: برای تهیه مربای هویج ابتدا هویج ها را شسته ، سپس پوست بگیرید و در ادامه برای تمیز شدن هویج ها دوباره اقدام به شست و شوی آن ها کنید.
مرحله دوم: هویج های شسته شده را با رنده دندانه متوسط رنده کنید.
مرحله سوم: در یک قابلمه مناسب هویج ها را بدون روغن حدود 3 دقیقه تفت دهید تا رنگ خامی هویج گرفته شود.
مرحله چهارم: 2 پیمانه آب را به هویج های تفت داده شده اضافه کنید تا زمانی که هویج ها کمی نرم شوند.
مرحله پنجم: شکر را به هویج های پخته شده اضافه کنید و هم بزنید تا زمانی که شکر ها آب شده و تبدیل به شهد شوند.
همچنین بخوانید : چرا مربا شکرک می زند؟
مرحله ششم:در این مرحله باید زعفران دم کرده را به مواد بالا اضافه کنید.
مرحله هفتم: هم اکنون دو حبه هل را به همراه دو قاشق غذاخوری گلاب به مواد مربا اضافه کنید.
مرحله هشتم: یک قاشق غذاخوری آبلیمو را به مربای هویج اضافه کرده و شروع به هم زدن کنید تا مواد با هم ترکیب شوند.
در نهایت مربا را پس از آنکه مقداری خنک شد درون ظرف های مناسب بریزید و در صورت تمایل با خلال های گفته شده تزئین و در یخچال نگهداری نمایید.
نکته :میتوانید خلال ها را به مواد مربا اضافه کنید.
همچنین بخوانید : نکات کلیدی پخت مربا
نکات مهم و کلیدی در درست کردن مربای هویج
نکات تکمیلی در مورد مربای هویج
مربای هویج جزو مربا و کمپوت میباشدارائه شده توسط : حسین ایزدی
در وب سایت : جم نما
به نظرتان بیشتر چه محتوای در جــم نـما منتشر شود؟