تعداد نظرات
0 دیدگاه
تعداد لایک
5 پسندیدن
تاریخ انتشار
سه شنبه ۳ مرداد ۱۴۰۲
بازدید
127 نفر
سالاد بادمجان کبابی ترکی لذیذ [به عنوان یک غذای سبک و پیش غذا]
سالاد بادمجان کبابی یک سالاد متفاوت و خوشمزه برای افرادیست که عاشق بادمجان هستند. این سالاد ترکیه ای لذیذ را می توانید به عنوان سالاد یا یک غذای سبک یا پیش غذا سرو نمایید.
بادمجان | ۴ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
ذرت | ۱ قوطی |
جعفری | به مقدار مورد نیاز |
فلفل قرمز (فلفل ترکیه ای) | ۳-۴ عدد |
سیر درشت | ۱ حبه |
روغن زیتون | ۳-۴ قاشق غذا خوری |
پودر فلفل قرمز پرک شده | به مقدار مورد نیاز |
سس انار (رب انار) | ۱ قاشق غذا خوری |
آب لیمو | ۱/۲ لیمو متوسط |
آماده سازی: | ۳۰ دقیقه |
زمان پخت: | ۴۵ دقیقه |
مجموع زمان پخت: | ۷۵ دقیقه |
طرز تهیه سالاد بادمجان کبابی
بادمجان و فلفل را روی اجاق کبابی کنید و پوستشان را جدا کنید و ریز ریز خرد کنید.
پیاز را خلالی خرد کنید ، سیر و جعفری را خرد کنید.
مواد خرد شده را همراه بقیه مواد داخل ظرفی بریزید و هم بزنید.
داخل ظرف سرو بریزید. می توانید با نعناع تازه سرو کنید.
نوش جان
نکات
برخی فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی را همراه بادمجان کباب کرده و ساطوری می کنند.
می توانید تخم مرغ پخته خرد شده هم به سالاد بادمجان کبابی اضافه کنید.
در صورت تمایل ترکیب گشنیز و جعفری خرد شده در سالاد بریزید.
می توانید به جای رب انار و آبلیمو از سس زیر استفاده کنید:
۳ قاشق ماست، یک حبه سیر رنده شده ، یک قاشق چایخوری نعنا خشک ، ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون و کمی فلفل و نمک را باهم مخلوط کرده و با سالاد میل نمایید.
طرز تهیه سالاد بادمجان کبابی با ماست
مواد لازم
بادمجان ۳ عدد
ماست ۱ کاسه (کاسه ماستی متوسط)
سیر ۲ حبه
روغن زیتون ۳_۲ قاشق
گردوی خرد شده حدود ۱ استکان
پودر فلفل قرمز ۱ قاشق چای خوری
جعفری خرد شده به مقدار دلخواه
طرز تهیه
بادمجان ها را روی منقل، اجاق گاز یا فر کبابی کرده و پوست آنها را جدا کنید.
سپس بادمجان ها را خرد کرده و کنار بگذارید.
سیر را پوست کنده و رنده کنید.سپس با ماست مخلوط کنید.
ماست و بادمجان را با هم مخلوط کرده و داخل ظرف سرو بریزید.
گردوهای خرد شده را در روغن زیتون کمی تفت دهید. سپس پودر فلفل قرمز را اضافه کرده و این مواد را روی سالاد بریزید.
در پایان با جعفری خرد شده تزیین کنید.
می توانید روی سالاد را به جای گردو و روغن و جعفری با مواد زیر تزیین کنید:
فلفل دلمه ای های رنگی را خرد کرده و تفت دهید. نمک ، فلفل سیاه و نعناع زده و روی سالاد بریزید.
ارائه شده توسط : حسین ایزدی
در وب سایت : جم نما
به نظرتان بیشتر چه محتوای در جــم نـما منتشر شود؟