تعداد نظرات
0 دیدگاه
تعداد لایک
5 پسندیدن
تاریخ انتشار
سه شنبه ۳ مرداد ۱۴۰۲
بازدید
27 نفر
شوربا دال عدس سوپی مقوی و خوشمزه با سس مخصوص
در این روزهای سرد پاییزی خوردن یک کاسه شوربا دال عدس خوشمزه و داغ هم بدن را گرم کرده و هم خستگی کار روزانه را از تن به در می کند. در ادامه دستور تهیه این سوپ مقوی و خوشمزه را همراه با سس مخصوص آن خواهید دید.
مواد لازم برای تهیه شوربا دال عدس
عدس قرمز یا دال عدس ۱ لیوان
برنج ۳ قاشق غذاخوری
بلغور ۳ قاشق غذاخوری
آب یا آب مرغ یا آب گوشت حدود ۶ تا ۷ لیوان
پیاز ۱ عدد
سیر ۲ حبه
هویج ۱ عدد
روغن مایع کمی
نمک به میزان دلخواه
مواد لازم برای تهیه سس شوربا
کره ۲ قاشق غذاخوری
روغن مایع ۱ قاشق غذاخوری
رب فلفل ۱ قاشق مرباخوری
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق مرباخوری
رب انار ۲ قاشق غذاخوری
پودر گشنیز ۱ قاشق مرباخوری
زیره ۱ قاشق چایخوری
نعناع خشک ۱ قاشق مرباخوری
فلفل قرمز پرک شده به میزان دلخواه
مواد لازم برای طعم دار کردن شوربا
ماست ۳ قاشق سوپخوری
زرده تخم مرغ ۱ عدد
آرد ۱ قاشق سوپخوری
طرز تهیه شوربا دال عدس
حبوبات (برنج، عدس و بلغور) را پاک کرده و به خوبی بشویید تا آب روی آن شفاف شود.
پیاز را نگینی خرد کرده و در قابلمه ای کمی روغن سرخ کنید.
هویج را رنده کرده و به پیاز اضافه کنید و تفت دهید.
حبوبات را به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید.
در قابلمه آب بریزید و بگذارید حبوبات خوب بپزند.
سپس آن را با غذاساز، مخلوط کن یا گوشت کوب برقی میکس کنید.
تخم مرغ، آرد و ماست را مخلوط کرده و کمی از شوربای داغ را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا ولرم شود.
سپس این مخلوط را کم کم به شوربای در حال جوش اضافه کرده و سریع مخلوط کنید تا نبرد.
به میزان دلخواه نمک ریخته و شعله را خاموش کنید.
طرز تهیه سس
روغن مایع و کره را در ظرفی روی حرارت ملایم بگذارید.
رب ها را اضافه کرده و کمی تفت دهید.
ادویه ها و رب انار را هم اضافه کرده و مخلوط کنید.
حرارت را خاموش کرده و سس را با شوربا مخلوط کنید.
در صورت تمایل سس را جداگانه سرو نمایید.
ارائه شده توسط : حسین ایزدی
در وب سایت : جم نما
به نظرتان بیشتر چه محتوای در جــم نـما منتشر شود؟