جم نما
    • 🏠 صفحه اصلی
    • 🎭 سرگرمی ها
    • 🎧 موسیقی ها
    • 🔬 مقاله و تحقیق
    • 📰 عناوین اخبار
    • ✍️ انتقاد و پیشنهاد
    1. 🏠صفحه اصلی
    2. 🎭 سرگرمی
    3. طرز تهيه کيک يخچالی

    طرز تهيه کيک يخچالی

    طرز تهيه کيک يخچالی
    امتیاز دهید ★★★★★ رتبه 5 از 5

    تعداد نظرات

    0 دیدگاه

    تعداد لایک

    5 پسندیدن

    تاریخ انتشار

    شنبه ۳ خرداد ۱۳۹۹

    بازدید

    140 نفر

    نحوه ی درست کردن کیک یخچالی

    کیک یخچالی جزء دسته کیک های فوق العاده ساده و خوشمزه است. هر کس آن را امتحان کرده است عاشقش شده است.

    کیک یخچالی ساده :

    مواد لازم برای کیک یخچالی :

    شیر 2 لیوان
    شکر 1 لیوان
    پودرکاکائو 3 قاشق غذاخوری
    کره 50 گرم
    آرد 2 قاشق غذاخوری
    * بیسکویت پتی بور 2 بسته بزرگ

    * بیسکویت پتی بور بهتر است 1 بسته ساده و 1 بسته کاکائویی تهیه کنید.


    طرز تهیه کیک یخچالی ساده :

    شیرشکر آرد و کاکائو را خوب باهم مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود (می توانید با همزن بزنید) بعد بگذارید روی شعله ی گاز و هم بزنید تا بجوشد و سفتی آن مانند فرنی شود سپس کره را اضافه کنید هم بزنید و از روی گاز بردارید کمی صبر کنید تا ولرم شود اما سرد نشود. اگر مواد سفت شده بود مقدار کمی حرارت بدهید تا کمی شل شود و کار با آن راحت شود.

    برای این مدل کیک یخچالی ابتدا بیسکویت ها را داخل مواد بزنید و بعد روی هم یکی کاکائویی و یکی ساده بچینید.

    روی بیسکویت ها را هم با مواد کیک و شکلات و ... تزیین کنید.

    طرز تهیه کیک یخچالی رولی:

    طرز تهیه کیک یخچالی رولی

    مواد لازم برای کیک یخچالی رولی :

    بیسکویت پتی بور شکلاتی 2 بسته
    کره آب شده و سرد 100 گرم
    شیر 1 لیوان
    وانیل‏ شکری 1 پنس
    شکلات تلخ آب شده 2 قاشق غذاخوری

    مواد لازم داخل کیک :

    پودر خامه 75 گرم
    پودر نارگیل 1/5 لیوان
    شیر سرد 1 استکان
    خامه صبحانه 2 قاشق غذاخوری

    مواد روی کیک:

    گاناش شکلاتی به مقدار لازم

    اموزش کیک یخچالی رولی :

    بیسکویت های پتی بور را در غذاساز پودر کنید و داخل ظرفی بریزید. سپس وانیل، کره آب شده و خنک شده و شیر را به بیسکویت ها اضافه کنید و هم بزنید. و بعد شکلات آب شده را اضافه کنید و هم بزنید.

    بهتر است ظرف و تیغه های همزن را از قبل در فریزر قرار بدهید تا خوب سرد شوند و خامه تان بهتر فرم بگیرد. سپس پودر خامه و خامه و شیر سرد را داخل ظرفی بریزید و با همزن برقی با دور تند هم بزنید تا فرم بگیرد. (می توانید به جای پودر خامه از پودر کرم شانتی و شیر سرد استفاده کنید. پودر کرم شانتی همان پودر خامه با اسانس هست) اگر خیلی سفت بود خیلی کم شیر اضافه کنید، اگر رقیق بود ظرف را با همان تیغه های همزن 10 دقیقه داخل فریزر قرار بدهید تا سرد شوند و خامه تان فرم بگیرد محیط تان نباید گرم باشد. پودر نارگیل را اضافه کنید و با قاشق مخلوط کنید تا کاملا به خورد هم بروند.

    مخلوط بیسکویتی را روی سلفون بریزید و با دست به شکل مستطیل در بیاورید. روی مواد را مجددا سلفون بکشید و با وردنه مواد را باز کنید تا یکدست و کمی نازک تر شود. سلفون روی بیسکویت ها را بردارید و روی آن مخلوط خامه و نارگیل را بریزید و در تمام قسمت های آن پخش و صاف و یکدست کنید.

    سپس با کمک گرفتن از سلفون، از قسمت عرض مستطیل، شروع به رول کردن کنید و در پایان کل آن را با سلفون بپوشانید. بعد آن را حدود 20 دقیقه در یخچال بگذارید تا سرد شود. سپس بیرون بیاورید و با شکلات آب شده (گاناش) آن را تزیین کنید. و بعد دوباره داخل یخچال قرار بدهید تا گاناش روی آن سرد و سفت تر شود بعد به آرامی برش بزنید.

    طرز تهیه گاناش:

    خامه را داخل ظرف تفلون بگذارید و روی گاز قرار بدهید تا گرم شود. شکلات ها را خرد کنید و در ظرف دیگری بریزید (گرم نکنید). خامه گرم شده را روی شکلات های خرد شده بریزید و چند دقیقه کنار بگذارید تا گرم شوند. سپس هم بزنید تا مواد کاملا مخلوط شوند.

    طرز تهیه کیک یخچالی با تخم مرغ:

    طرز تهيه كيک يخچالی

    مواد لازم برای تهیه کیک یخچالی:

    بیسکویت پتی بور 3 بسته
    تخم مرغ 2 عدد
    شیر 1 پیمانه
    آرد سفید 2 قاشق غذاخوری
    شکر نصف پیمانه
    کره 50 گرم
    پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری
    وانیل 1/8 قاشق چایخوری

    طرز تهیه کیک یخچالی با تخم مرغ:

    ابتدا تخم مرغ را با شکر مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا جایی که کشدار شود سپس شیر را روی حرارت بگذارید تا گرم شود و آرد را به آن اضافه کنید و کمی هم بزنید. بعد تخم مرغ و شکر را که مخلوط کردید را به شیر اضافه کنید و باز هم بزنید تا مواد شبیه فرنی شود. بعد پودر کاکائو را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید و کره را به آن اضافه کنید.

    مقداری از مواد کف قالب بریزید و بین دوتا بیسکویت از مواد بزنید و به صورت ایستاده آن ها را در قالب بچینید این کار را ادامه بدهید تا قالب پر شود در پایان مواد باقیمانده را روی کل بیسکویت ها بریزید و سپس به مدت یک روز داخل یخچال قرار بدهید و بعد آن را از قالب بیرون بیاورید و با با پودر نارگیل و پودر پسته و اسمارتیز و ... تزیین کنید.


    ارائه شده توسط : حسین ایزدی

    در وب سایت : جم نما

    ثبت دیدگاه برای این مطلب
    نظرات شما عزیزان
    هیچ نظری برای این پست ارسال نشده است
    نظرسنجی

    به نظرتان بیشتر چه محتوای در جــم نـما منتشر شود؟

    مطالب پیشنهادی مشابه
    آن چیست که گردن دارد اما سر ندارد دست دارد اما پا ندارد
    آن چیست که گردن دارد اما سر ندارد دست دارد اما پا ندارد دوشنبه ۱۷ بهمن ۱۴۰۱ و بازدید : 59,541نفر
    میلف چیست
    میلف چیست شنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۱ و بازدید : 55,662نفر
    نماز اخرین چهارشنبه ماه صفر برای خانه دار شدن
    نماز اخرین چهارشنبه ماه صفر برای خانه دار شدن دوشنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۲ و بازدید : 54,102نفر
    انواع زاویه کلاس سوم
    انواع زاویه کلاس سوم دوشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۱ و بازدید : 46,301نفر
    نار خندان باغ را خندان کند صحبت مردانت از مردان کند معنی
    نار خندان باغ را خندان کند صحبت مردانت از مردان کند معنی چهارشنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۲ و بازدید : 41,490نفر
    چطور عروس هلندی را دستی کنیم
    چطور عروس هلندی را دستی کنیم شنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۲ و بازدید : 39,397نفر
    معنی و هم خانواده و متضاد ستایش فارسی ششم
    معنی و هم خانواده و متضاد ستایش فارسی ششم شنبه ۸ مهر ۱۴۰۲ و بازدید : 35,575نفر
    تفاوت نماز فرادا و جماعت
    تفاوت نماز فرادا و جماعت شنبه ۸ مهر ۱۴۰۲ و بازدید : 33,927نفر
    عاقبت فرزندان احمد شاه قاجار
    عاقبت فرزندان احمد شاه قاجار شنبه ۶ خرداد ۱۴۰۲ و بازدید : 30,954نفر
    چاپلین شکلاتی چیست
    چاپلین شکلاتی چیست جمعه ۱۰ شهریور ۱۴۰۲ و بازدید : 30,629نفر
    برچسب ها
    آمار جم نما
    تعداد گنجینه مطالب : 18,405 پست لایک کننده : 38,648 نفر تعداد لایک ثبت شده : 153,566 نفر مطالب محبوب بالای 10 لایک : 1,390 پست مطالب بالای هزار بازدید : 1,587 پست نظرات ثبت شده شما عزیزان : 5,829 نظر بازدید کل : 13.997M نفر

    © All Rights Reserved by:GemNamaGroup

    2019-2025