یکی از اردورهای خوشمزه که کنار غذا گذاشته می شود، ترشی است و از انواع خوشمزه آن، می توان به سیر ترشی اشاره کرد. بسیاری از افراد دوست دارند تا سیر ترشی را در خانه درست کنند. البته که در فروشگاه ها می توان از برندهای مختلف سیرترشی خرید و استفاده کرد، اما حقیقت این است که درست کردن سیر ترشی در خانه، لذت بیشتری دارد و هرچه بیشتر بماند، طعم خوشمزه آن زیر دندانمان احساس می شود.
در اینجا قصد داریم به معرفی روش هایی برای تهیه سیرترشی در خانه بپردازیم. با ما در ادامه مطلب همراه باشید. روش های تهیه سیر ترشی در خانه
ترشی سیر به روش های مختلفی تهیه می شود و از سبزیجات و ادویه های معطری برای درست کردن سیرترشی در خانه استفاده می شود.
ما در ادامه به معرفی دو روش، یکی بدون افزودنی و دیگری با سبزی معطر، می پردازیم تا در صورت نیاز از آن ها برای تهیه سیرترشی در خانه استفاده کنید. روش اول:
در این روش به یک کیلو سیر، یک لیتر سرکه و دو قاشق چایخوری نمک نیاز دارید. برای تهیه سیرترشی در خانه، سیرها را به شکل بوته ای حفظ کنید، اما پوست روی آن ها و ریشه شان را جدا کنید تا حبه های منظم سیر نمایان شوند.
اگر سیر خشک را از قبل خریداری کرده اید، آن ها را برای مدت یک روز درون آب خیس کنید. سپس ریشه ها و پوسته های آن را بگیرید و از صافی عبور دهید تا خشک شوند.
شیشه های مورد نظرتان را بیاورید و سیرها را درون شیشه قرار دهید. سپس به اندازه یک قاشق چای خوری نمک به سیرها اضافه کنید و روی آن ها را آن قدر سرکه بریزید تا ظرف پر شود و تمامی سیرها را در خود غرق کند. چند روز صبر کنید تا بخشی از سرکه به خورد سیر برود. در این حالت با کاهش سطح سیر، می بایست مجددا سرکه به ظرف اضافه و دوباره آن را پر کنید.
برای درست شدن این سیرترشی لازم است که دست کم دو ماه صبر کنید تا ترد و خوشمزه شوند. Pickled garlic 5روش دوم
در این روش به سیر، سرکه، فلفل سیاه، نمک و ترخون نیاز دارید. برای درست کردن سیر ترشی با این روش، می بایست سیرها را برای مدت چند ساعت در آب قرار دهید و خیس کنید تا بتوانید به راحتی پوست های آن را بکنید. بعد می بایست سیرها را بشویید و کنار بگذارید تا خشک شوند.
شیشه های مورد نظرتان را تمیز کنید و سیرها را درون آن بچینید. حال سبزی های معطر، دانه های فلفل و کمی نمک را روی سیر بریزید و در نهایت سرکه را به ظرف شیشه ای بیفزایید تا روی تمامی سیرها را بپوشاند.
اکنون می بایست شیشه پر از سیر و سرکه را در جای مناسب، در مکانی خنک و کم نور، قرار دهید. این مخلوط خوشمزه را برای مدت یکسال نگه دارید تا آن طعم دلخواهتان را به دست آورد.
دقت داشته باشید که هرچه سیرترشی شما مدت زمان بیشتری نگهداری شود، تیره تر، ترد تر و خوشمزه تر خواهد شد.