تعداد نظرات
0 دیدگاه
تعداد لایک
5 پسندیدن
تاریخ انتشار
سه شنبه ۳ مرداد ۱۴۰۲
بازدید
34 نفر
طرز تهیه ته دیگ بال مرغ (ته چین بال مرغ)
برنج با ته دیگ بال مرغ یا ته چین بال مرغ غذایی لذیذ و خوش طعم با ظاهری زیبا و اشتها برانگیز است. یا ما همراه باشید تا روش پخت این غذا را فرا گیرید. برای دیدن طرز تهیه انواع ته چین در مجله تصویر زندگی کلیک کنید
مواد لازم برای ته چین بال مرغ
برنج | به تعداد نفرات |
بال مرغ | به تعداد نفرات |
نمک | به میزان دلخواه |
زعفران | به میزان دلخواه |
ماست | به میزان دلخواه |
آبلیمو | به میزان دلخواه |
فلفل (یا ادویه های دلخواه) | به میزان دلخواه |
آماده سازی: | ۱۵ دقیقه |
زمان پخت: | ۶۰ دقیقه |
مجموع زمان پخت: | ۷۵ دقیقه |
طرز تهیه برنج با ته دیگ بال مرغ
ابتدا به هر تعداد که دوست دارید بال مرغ ها را با نمک، زعفران، ماست، آبلیمو و فلفل (یا ادویه های دلخواه) مزه دار کنید.
برنج هم به تعداد نفرات آبکش میکنیم .
سپس یک قابلمه مناسب مواد انتخاب کرده و ته قابلمه روغن و کمی زعفران میریزیم.
بال مرغها را ته قابلمه چیده و برنج را رویش میریزیم.
درب قابلمه را میبندیم و اجازه میدهیم با شعله کم بمدت یک ساعت بپزد .
سپس ظرفی را که میخواهیم غذا را سرو کنیم آماده کرده و قابلمه را روی ظرف
برمی گردانیم به طوری که مطابق شکل برنج زیر و بال مرغها روی غذا قرار
بگیرد.
نکته :
اگر روی برنج کره و زعفران بدهید بسیار خوش طعم تر می شود.
می توانید مثل ته چین روی بال ها را با یک لایه مخلوط ماست و تخم مرغ و زعفران و برنج بپوشانید.
ارائه شده توسط : حسین ایزدی
در وب سایت : جم نما
به نظرتان بیشتر چه محتوای در جــم نـما منتشر شود؟