جم نما
    • 🏠 صفحه اصلی
    • 🎭 سرگرمی ها
    • 🎧 موسیقی ها
    • 🔬 مقاله و تحقیق
    • 📰 عناوین اخبار
    • ✍️ انتقاد و پیشنهاد
    1. 🏠صفحه اصلی
    2. 🎭 سرگرمی
    3. طرز تهیه خورش قیمه بامیه خوشمزه و مجلسی

    طرز تهیه خورش قیمه بامیه خوشمزه و مجلسی

    طرز تهیه خورش قیمه بامیه خوشمزه و مجلسی
    امتیاز دهید ★★★★★ رتبه 5 از 5

    تعداد نظرات

    0 دیدگاه

    تعداد لایک

    5 پسندیدن

    تاریخ انتشار

    سه شنبه ۳ مرداد ۱۴۰۲

    بازدید

    81 نفر

    مواد لازم برای تهیه خورش قیمه بامیه (برای ۴-۶ نفر)

    گوشت خورشینیم کیلو
    بامیه ریز۲۵۰ گرم
    لپه خام۶ قاشق غذاخوری
    پیاز داغ نگینی ریز۴ قاشق غذاخوری
    روغن۵ قاشق سوپخوری
    نمک، فلفل، زردچوبه، پاپریکا، دارچینبه میزان لازم
    رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوری سر پر
    آب لیمو ترش تازهبه میزان لازم
    زعفران دم کرده غلیظ۱ قاشق سوپخوری
    آماده سازی:۶۰ دقیقه
    زمان پخت:۱۲۰ دقیقه
    مجموع زمان پخت:۱۸۰ دقیقه


    طرز تهیه خورش قیمه بامیه :

    گوشت خورشی را به اندازه های کوچک برش بزنید و در قابلمه ای بریزید روی گوشت را با آب بپوشاید.

    قابلمه را روی حرارت بگذارید تا آب به جوش آید ، گوشت را آبکش کنید و کف ایجاد شده را بشویید.

    در قابلمه دیگری ۳ قاشق روغن بریزید گرم که شد گوشت آبکش شده را اضافه کرده و تفت دهید.

    پیاز داغ را اضافه کنید و مقداری زردچوبه، فلفل سیاه، دارچین و پاپریکا به گوشت بزنید و تفت دهید.

    سپس ۵ لیوان آب (ترجیحا جوشیده) اضافه کرده و اجازه دهید خورش بجوشد.


    حرارت را ملایم کنید و اجازه دهید گوشت بپزد، لپه را پاک کرده ،بشویید و جداگانه با آب و کمی نمک و روغن بپزید.

    نکته : روغن از کف کردن و سر رفتن لپه جلوگیری میکند.

    بعد از پخت لپه را آبکش کنید. بامیه را در ۲ قاشق روغن حدود ده دقیقه تفت دهید.

    گوشت که پخت رب گوجه فرنگی، نمک ، زعفران دم کرده، بامیه تفت داده شده و لپه پخته را اضافه کنید و اجازه دهید خورش به جوش آید.

    سپس حرارت را ملایم کنید تا به آرامی پخته و جا بیافتد ده دقیقه آخر پخت آب لیمو ترش را هم اضافه کنید.

    خورش که جا افتاد در ظرف کشیده و همراه پلو سرو کنید.


    نکاتی در مورد تهیه قیمه بامیه :

    _میتوانید لپه رو اضافه نکنید.

    _میتوانید به جای آبلیمو از غوره عسکری استفاده کنید که به نظر بسیار خوشمزه تر می شود.

    _نکته مهم در درست کردن خورش بامیه خوب این است که دم بامیه را نگیرید، تا موقع پخت لیز نشده و خورش زیبا شود.

    _خورش بامیه به همراه بادمجان هم خوشمزه می شود.

    دستور پخت قیمه نثار قزوین خوشمزه و مجلسی رو هم ببینید.

    نوش جان


    ارائه شده توسط : حسین ایزدی

    در وب سایت : جم نما

    ثبت دیدگاه برای این مطلب
    نظرات شما عزیزان
    هیچ نظری برای این پست ارسال نشده است
    نظرسنجی

    به نظرتان بیشتر چه محتوای در جــم نـما منتشر شود؟

    مطالب پیشنهادی مشابه
    آن چیست که گردن دارد اما سر ندارد دست دارد اما پا ندارد
    آن چیست که گردن دارد اما سر ندارد دست دارد اما پا ندارد دوشنبه ۱۷ بهمن ۱۴۰۱ و بازدید : 59,477نفر
    میلف چیست
    میلف چیست شنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۱ و بازدید : 55,619نفر
    نماز اخرین چهارشنبه ماه صفر برای خانه دار شدن
    نماز اخرین چهارشنبه ماه صفر برای خانه دار شدن دوشنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۲ و بازدید : 54,094نفر
    انواع زاویه کلاس سوم
    انواع زاویه کلاس سوم دوشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۱ و بازدید : 46,293نفر
    نار خندان باغ را خندان کند صحبت مردانت از مردان کند معنی
    نار خندان باغ را خندان کند صحبت مردانت از مردان کند معنی چهارشنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۲ و بازدید : 41,475نفر
    چطور عروس هلندی را دستی کنیم
    چطور عروس هلندی را دستی کنیم شنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۲ و بازدید : 39,388نفر
    معنی و هم خانواده و متضاد ستایش فارسی ششم
    معنی و هم خانواده و متضاد ستایش فارسی ششم شنبه ۸ مهر ۱۴۰۲ و بازدید : 35,566نفر
    تفاوت نماز فرادا و جماعت
    تفاوت نماز فرادا و جماعت شنبه ۸ مهر ۱۴۰۲ و بازدید : 33,851نفر
    عاقبت فرزندان احمد شاه قاجار
    عاقبت فرزندان احمد شاه قاجار شنبه ۶ خرداد ۱۴۰۲ و بازدید : 30,927نفر
    چاپلین شکلاتی چیست
    چاپلین شکلاتی چیست جمعه ۱۰ شهریور ۱۴۰۲ و بازدید : 30,617نفر
    برچسب ها
    آمار جم نما
    تعداد گنجینه مطالب : 18,405 پست لایک کننده : 38,641 نفر تعداد لایک ثبت شده : 153,537 نفر مطالب محبوب بالای 10 لایک : 1,389 پست مطالب بالای هزار بازدید : 1,585 پست نظرات ثبت شده شما عزیزان : 5,829 نظر بازدید کل : 13.939M نفر

    © All Rights Reserved by:GemNamaGroup

    2019-2025