تعداد نظرات
0 دیدگاه
تعداد لایک
5 پسندیدن
تاریخ انتشار
سه شنبه ۳ مرداد ۱۴۰۲
بازدید
54 نفر
مواد لازم برای تهیه خورش قیمه بامیه (برای ۴-۶ نفر)
گوشت خورشی | نیم کیلو |
بامیه ریز | ۲۵۰ گرم |
لپه خام | ۶ قاشق غذاخوری |
پیاز داغ نگینی ریز | ۴ قاشق غذاخوری |
روغن | ۵ قاشق سوپخوری |
نمک، فلفل، زردچوبه، پاپریکا، دارچین | به میزان لازم |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذاخوری سر پر |
آب لیمو ترش تازه | به میزان لازم |
زعفران دم کرده غلیظ | ۱ قاشق سوپخوری |
آماده سازی: | ۶۰ دقیقه |
زمان پخت: | ۱۲۰ دقیقه |
مجموع زمان پخت: | ۱۸۰ دقیقه |
طرز تهیه خورش قیمه بامیه :
گوشت خورشی را به اندازه های کوچک برش بزنید و در قابلمه ای بریزید روی گوشت را با آب بپوشاید.
قابلمه را روی حرارت بگذارید تا آب به جوش آید ، گوشت را آبکش کنید و کف ایجاد شده را بشویید.
در قابلمه دیگری ۳ قاشق روغن بریزید گرم که شد گوشت آبکش شده را اضافه کرده و تفت دهید.
پیاز داغ را اضافه کنید و مقداری زردچوبه، فلفل سیاه، دارچین و پاپریکا به گوشت بزنید و تفت دهید.
سپس ۵ لیوان آب (ترجیحا جوشیده) اضافه کرده و اجازه دهید خورش بجوشد.
حرارت را ملایم کنید و اجازه دهید گوشت بپزد، لپه را پاک کرده ،بشویید و جداگانه با آب و کمی نمک و روغن بپزید.
نکته : روغن از کف کردن و سر رفتن لپه جلوگیری میکند.
بعد از پخت لپه را آبکش کنید. بامیه را در ۲ قاشق روغن حدود ده دقیقه تفت دهید.
گوشت که پخت رب گوجه فرنگی، نمک ، زعفران دم کرده، بامیه تفت داده شده و لپه پخته را اضافه کنید و اجازه دهید خورش به جوش آید.
سپس حرارت را ملایم کنید تا به آرامی پخته و جا بیافتد ده دقیقه آخر پخت آب لیمو ترش را هم اضافه کنید.
خورش که جا افتاد در ظرف کشیده و همراه پلو سرو کنید.
نکاتی در مورد تهیه قیمه بامیه :
_میتوانید لپه رو اضافه نکنید.
_میتوانید به جای آبلیمو از غوره عسکری استفاده کنید که به نظر بسیار خوشمزه تر می شود.
_نکته مهم در درست کردن خورش بامیه خوب این است که دم بامیه را نگیرید، تا موقع پخت لیز نشده و خورش زیبا شود.
_خورش بامیه به همراه بادمجان هم خوشمزه می شود.
دستور پخت قیمه نثار قزوین خوشمزه و مجلسی رو هم ببینید.
نوش جان
ارائه شده توسط : حسین ایزدی
در وب سایت : جم نما
به نظرتان بیشتر چه محتوای در جــم نـما منتشر شود؟