قیمه یکی از غذاهای خوشمزه ی ایرانی محسوب می شود قیمه پلو از انواع غذاهای پلویی بسیار محبوب و لذیذ و پرطرفدار ایرانی می باشد که خورش قیمه با پلو را می توان به صورت مخلوط تهیه کرد.
مواد لازم برای تهیه خورش قیمه
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
لپه1/2 پیمانه
پیاز ۱ عدد
گوشت چرخ کرده۳۰۰ گرم با ۱ بسته
گرد لیمو 1/2 قاشق چایخوری
سیب زمینی بزرگ ۱ عدد
زعفران آب کرده به میزان لازم
روغن یا کره به میزان لازم
ادویه جاتبه مقدار لازم
برنج ۴ پیمانه
ــــــــــــــــــــ
طرز درست کردن قیمه پلو
ابتدا پیاز را به همراه گوشت چرخ کرده یا گوشت تکه ای سرخ کنید و تفت دهید
سپس در قابلمه ای لپه خود را بگذارید تا پخت شود و از آبکش جدا کنید
آنگاه لپه خود را به گوشت و پیاز سرخ شده خود اضافه کنید موادتان را به خوبی تفت دهید
حالا ادویه جات خود را که شامل زردچوبه، نمک، فلفل، دارچین می باشد
را به همراه رب به مواد خود اضافه کنید و خوب هم بزنید
گرد لیموی خود را حداقل ۱_۲ قاشق غذاخوری در موادتان بریزید
سپس در قابلمه ای مقداری روغن بریزید
و برنج آبکش شده خود را در قابلمه ریخته و مواد را روی برنج ریخته
به صورت لایه ای این کار را تا پایان موادتان انجام دهید
البته در آخر سعی کنید با مواد روی برنج را بپوشانید و در قابلمه را بگذارید تا بخار برنج بلند شود.
آنگاه کره را با ۳ قاشق غذاخوری همراه با روغن روی حرارت ملایم آب کنید
زمانی که بخار برنجتان بلند شد آن را روی برنج ریخته و در قابلمه را محکم ببندید
تا به مدت ۳۰ دقیقه به خوبی پخت شود.
هنگام پخت قیمه پلو آن را در ظرفی ریخته و نوش جان کنید.