طرز تهیه خورش قیمه خوشمزهقیمه یکی از غذاهای خوشمزه ی ایرانی محسوب می شود قیمه پلو از انواع غذاهای پلویی بسیار محبوب و لذیذ و پرطرفدار ایرانی می باشد که خورش قیمه با پلو را می توان به صورت مخلوط تهیه کرد.مواد لازم برای تهیه خورش قیمهرب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوریلپه1/2 پیمانهپیاز ۱ عددگوشت چرخ کرده۳۰۰ گرم با ۱ بستهگرد لیمو 1/2 قاشق چایخوریسیب زمینی بزرگ ۱ عددزعفران آب کرده به میزان لازمروغن یا کره به میزان لازمادویه جاتبه مقدار لازمبرنج ۴ پیمانهــــــــــــــــــــطرز درست کردن قیمه پلوابتدا پیاز را به همراه گوشت چرخ کرده یا گوشت تکه ای سرخ کنید و تفت دهیدسپس در قابلمه ای لپه خود را بگذارید تا پخت شود و از آبکش جدا کنیدآنگاه لپه خود را به گوشت و پیاز سرخ شده خود اضافه کنید موادتان را به خوبی تفت دهیدحالا ادویه جات خود را که شامل زردچوبه، نمک، فلفل، دارچین می باشدرا به همراه رب به مواد خود اضافه کنید و خوب هم بزنیدگرد لیموی خود را حداقل ۱_۲ قاشق غذاخوری در موادتان بریزیدسپس در قابلمه ای مقداری روغن بریزیدو برنج آبکش شده خود را در قابلمه ریخته و مواد را روی برنج ریختهبه صورت لایه ای این کار را تا پایان موادتان انجام دهیدالبته در آخر سعی کنید با مواد روی برنج را بپوشانید و در قابلمه را بگذارید تا بخار برنج بلند شود.آنگاه کره را با ۳ قاشق غذاخوری همراه با روغن روی حرارت ملایم آب کنیدزمانی که بخار برنجتان بلند شد آن را روی برنج ریخته و در قابلمه را محکم ببندیدتا به مدت ۳۰ دقیقه به خوبی پخت شود.هنگام پخت قیمه پلو آن را در ظرفی ریخته و نوش جان کنید.