جم نما
    • 🏠 صفحه اصلی
    • 🎭 سرگرمی ها
    • 🎧 موسیقی ها
    • 🔬 مقاله و تحقیق
    • 📰 عناوین اخبار
    • ✍️ انتقاد و پیشنهاد
    1. 🏠صفحه اصلی
    2. 🎭 سرگرمی
    3. طرز تهیه خورش هویج و آلو مجلسی و خوشمزه خورش سنتی تبریز

    طرز تهیه خورش هویج و آلو مجلسی و خوشمزه خورش سنتی تبریز

    طرز تهیه خورش هویج و آلو مجلسی و خوشمزه خورش سنتی تبریز
    امتیاز دهید ★★★★★ رتبه 5 از 5

    تعداد نظرات

    0 دیدگاه

    تعداد لایک

    5 پسندیدن

    تاریخ انتشار

    سه شنبه ۳ مرداد ۱۴۰۲

    بازدید

    87 نفر

    طرز تهیه خورش هویج و آلو مجلسی و خوشمزه خورش سنتی تبریز

    خورش هویج و آلو یا خورش هویج تبریزی یکی از غذاهای سنتی و مجلسی آذربایجان شرقی است. این غذای ملس و خوشمزه را با گوشت گوسفندی و مرغ می توان پخت. در قدیم از زردک برای تهیه خورش هویج استفاده می شده است. در ادامه چند دستور پخت این خورش را همراه با فیلم خواهید دید.

    خورش هویج و آلو مجلسی

    طرز تهیه خورش هویج و آلو مجلسی و خوشمزه خورش سنتی تبریز


    مواد لازم برای تهیه خورش هویج و آلو

    گوشت گوسفندی۳۰۰ گرم
    هویج بزرگ۴ عدد
    پیاز متوسط۲ عدد
    نمک، فلفل، زردچوبهبه میزان لازم
    رب۱ قاشق غذاخوری
    دارچیننصف قاشق چایخوری
    شکردو قاشق غذاخوری
    آبلیمو۳ قاشق غذاخوری
    زعفران دم شدهبه میزان لازم
    آلو بخارا۱۰عدد
    آماده سازی:۶۰ دقیقه
    زمان پخت:۶۰ دقیقه
    مجموع زمان پخت:۱۲۰ دقیقه


    طرز تهیه خورش هویج و آلو با گوشت لقمه

    پیاز را ریز خرد کرده یا رنده کنید و در روغن تفت دهید. وقتی کمی سبک شد، ادویه ها را اضافه کنید.

    گوشت را اضافه کرده و حرارت را زیاد کنید تا گوشت آب نندازد و کاملا تغییر رنگ داده و سرخ شود.

    سه لیوان آب بریزید، وقتی جوش آمد شعله را کم کنید و اجازه دهید تا یک ساعت و نیم بپزد.

    هویجها را خلالی باریک خرد کنید. در روغن تفت داده و شکر اضافه کنید.

    زعفران دم کرده اضافه کرده و اجازه دهید یک ربع با در بسته بپزد تا کمی نرم شده و آبش کشیده شود.

    وقتی گوشت پخت، هویج ها و آلوی خیس خورده را اضافه کنید.

    رب گوجه فرنگی را کمی تفت داده، دارچین و آبلیمو بریزید و به خورش اضافه کنید.

    در اواخر پخت نمک اضافه کنید و بگذارید خورش کم آب شده و حسابی جا بیفتد.

    نکات مهم در طبخ خورش هویج و آلوی تبریزی

    می توانید رب را همراه گوشت تفت دهید.

    روی هویج پخته شده یک قاشق چایخوری آبلیمو بریزید تا وقتی هویج ها را با قاشق هم می زنید نشکنند.

    می توانید از گوشت مرغ یا بوقلمون یا گوشت قلقلی هم برای طبخ خورش هویج مجلسی استفاده کنید.

    می‌توانید از رب انار ملس برای مزه‌دار کردن خورش استفاده کنید.

    اگر ترش دوست دارید، آب لیمو ترش یا رب آلوچه اضافه کنید.

    آلو از ترکیب خورش هویج قابل حذف است.

    در بعضی شهر‌های آذربایجان به ترکیب مواد خورش هویج و آلو ، لپه هم اضافه می‌کنند. در این صورت لپه را جداگانه بپزید و همراه با هویج به ترکیب خورش اضافه کنید. سپس اجازه دهید خورش روی شعله ملایم گاز جا بیفتد.

    خورش هویج باید حسابی جا بیفتد و تا حد زیادی آب آن کشیده شود.

    اگر گیاهخوار هستید می‌توانید خورش هویج را بدون گوشت درست کنید.

    مقدار هویج‌ها موقع سرخ شدن باید به اندازه کف ماهیتابه باشد تا خوب تفت داده شود. اگر مقدار هویج از حد کف ماهیتابه بیشتر بود هویج‌ها را در دو مرحله تفت بدهید و بپزید.

    برای اینکه هویج‌ها نشکند و له نشود موقع پخت می‌توانید یک قاشق غذاخوری آبلیمو به آن‌ها اضافه کنید.


    می توانید برای عطر بیشتر خورش، زیره، گرام ماسالا ، فلفل سیاه، زردچوبه، دارچین و فلفل قرمز استفاده کنید.

    فیلم های طرز تهیه خورش هویج و آلو از برنامه های صدا و سیما

    دستور پخت خورش هویج و آلو با مرغ

    مواد لازم

    هویج ۵ عدد متوسط

    پیاز ۲ عدد

    مرغ به میزان دلخواه

    نمک به میزان دلخواه

    زعفران دم کرده به میزان دلخواه

    آلوی خشک ۸ الی ۱۰ عدد

    طرز تهیه خورش هویج و آلو مجلسی و خوشمزه خورش سنتی تبریز

    طرز تهیه

    آلو را شسته و بخیسانید.

    مرغ را با آب و پیاز و نمک در قابلمه ای بریزید تا یکی دو جوش بزند.

    سپس در آبکش بریزید و بشویید.

    یک عدد پیاز درشت را خرد کرده و با روغن تفت دهید تا سبک شود. ( سرخش نکنید.)

    مرغ را اضافه کرده و خوب تفت دهید. لازم نیست به مرغ نمک بزنید چون با نمک جوشانده بودید.)

    رب را افزوده و دو لیوان آب جوش بریزید و در ظرف را ببندید تا مرغ پخته شود.

    ۴ عدد هویج را بصورت خلالی برش بزنید و جداگانه در ماهیتابه سرخ کنید.

    در اواسط پخت مقداری زعفران دم کرده بریزید تا مرغها را دم کنید تا طلایی شوند.

    بیست دقیقه آخر پخت مرغ، آلو و هویج ها را به خورش اضافه کنید تا پخته شده و طعم بگیرند.

    وقتی خورش به روغن افتاد ( جا افتاد) بسته به دائقه تان یک قاشق شکر و یا ۱ قاشق آب لیموی تازه اضافه کنید.

    در صورت تمایل می توانید یک قاشق رب گوجه فرنگی را کمی تفت داده و ده دقیقه بعد از هویج ها به خورش اضافه کنید.

    فیلم کوتاه طرز تهیه خورش هویج آلو با گوشت لقمه

    فیلم کوتاه طرز تهیه خورش هویج

    اگر می خواهید ته دیگی متفاوت داشته باشید، ته دیگ سیب زمینی رنده شده آماده کنید:

    ته دیگ سیب زمینی

    دو عدد سیب زمینی متوسط را پاک کرده و بشویید (تعداد سیب زمینی بستگی به اندازه قابلمه شما دارد).

    با رنده ریز رنده کرده و نمک اضافه کنید تا نرم شود. سپس بشویید و بگذارید آبش برود.

    در ظرفی ریخته و کمی زعفران و زردچوبه به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند.

    ته قابلمه روغن ریخته و سیب زمینی را کف قابلمه پخش و با پشت کفگیر یا قاشق صاف و فشرده کنید.

    سپش برنج بریزید و دم کنید.

    ضخامت سیب زمینی ها نباید نازک باشد که بسوزد و نباید آنقدر ضخیم‌ باشد که برشته نشود.

    کلیپ طرز تهیه ته دیگ سیب زمینی



    مدل های زیبای تزیین خورش هویج و آلوی مجلسی

    طرز تهیه خورش هویج و آلو مجلسی و خوشمزه خورش سنتی تبریز طرز تهیه خورش هویج و آلو مجلسی و خوشمزه خورش سنتی تبریز طرز تهیه خورش هویج و آلو مجلسی و خوشمزه خورش سنتی تبریز طرز تهیه خورش هویج و آلو مجلسی و خوشمزه خورش سنتی تبریز طرز تهیه خورش هویج و آلو مجلسی و خوشمزه خورش سنتی تبریز طرز تهیه خورش هویج و آلو مجلسی و خوشمزه خورش سنتی تبریز طرز تهیه خورش هویج و آلو مجلسی و خوشمزه خورش سنتی تبریز طرز تهیه خورش هویج و آلو مجلسی و خوشمزه خورش سنتی تبریز طرز تهیه خورش هویج و آلو مجلسی و خوشمزه خورش سنتی تبریز طرز تهیه خورش هویج و آلو مجلسی و خوشمزه خورش سنتی تبریز طرز تهیه خورش هویج و آلو مجلسی و خوشمزه خورش سنتی تبریز طرز تهیه خورش هویج و آلو مجلسی و خوشمزه خورش سنتی تبریز طرز تهیه خورش هویج و آلو مجلسی و خوشمزه خورش سنتی تبریز طرز تهیه خورش هویج و آلو مجلسی و خوشمزه خورش سنتی تبریز

    طرز تهیه خورش هویج و آلو مجلسی و خوشمزه خورش سنتی تبریز


    ارائه شده توسط : حسین ایزدی

    در وب سایت : جم نما

    ثبت دیدگاه برای این مطلب
    نظرات شما عزیزان
    هیچ نظری برای این پست ارسال نشده است
    نظرسنجی

    به نظرتان بیشتر چه محتوای در جــم نـما منتشر شود؟

    مطالب پیشنهادی مشابه
    آن چیست که گردن دارد اما سر ندارد دست دارد اما پا ندارد
    آن چیست که گردن دارد اما سر ندارد دست دارد اما پا ندارد دوشنبه ۱۷ بهمن ۱۴۰۱ و بازدید : 59,624نفر
    میلف چیست
    میلف چیست شنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۱ و بازدید : 55,699نفر
    نماز اخرین چهارشنبه ماه صفر برای خانه دار شدن
    نماز اخرین چهارشنبه ماه صفر برای خانه دار شدن دوشنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۲ و بازدید : 54,104نفر
    انواع زاویه کلاس سوم
    انواع زاویه کلاس سوم دوشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۱ و بازدید : 46,316نفر
    نار خندان باغ را خندان کند صحبت مردانت از مردان کند معنی
    نار خندان باغ را خندان کند صحبت مردانت از مردان کند معنی چهارشنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۲ و بازدید : 41,506نفر
    چطور عروس هلندی را دستی کنیم
    چطور عروس هلندی را دستی کنیم شنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۲ و بازدید : 39,400نفر
    معنی و هم خانواده و متضاد ستایش فارسی ششم
    معنی و هم خانواده و متضاد ستایش فارسی ششم شنبه ۸ مهر ۱۴۰۲ و بازدید : 35,580نفر
    تفاوت نماز فرادا و جماعت
    تفاوت نماز فرادا و جماعت شنبه ۸ مهر ۱۴۰۲ و بازدید : 33,976نفر
    عاقبت فرزندان احمد شاه قاجار
    عاقبت فرزندان احمد شاه قاجار شنبه ۶ خرداد ۱۴۰۲ و بازدید : 30,982نفر
    چاپلین شکلاتی چیست
    چاپلین شکلاتی چیست جمعه ۱۰ شهریور ۱۴۰۲ و بازدید : 30,632نفر
    برچسب ها
    آمار جم نما
    تعداد گنجینه مطالب : 18,405 پست لایک کننده : 38,656 نفر تعداد لایک ثبت شده : 153,600 نفر مطالب محبوب بالای 10 لایک : 1,390 پست مطالب بالای هزار بازدید : 1,587 پست نظرات ثبت شده شما عزیزان : 5,829 نظر بازدید کل : 14.045M نفر

    © All Rights Reserved by:GemNamaGroup

    2019-2025