تعداد نظرات
0 دیدگاه
تعداد لایک
5 پسندیدن
تاریخ انتشار
سه شنبه ۳ مرداد ۱۴۰۲
بازدید
49 نفر
طرز تهیه خورش کنگر • خواص کنگر و روشهای مصرف آن
فصل بهار زمان مناسبی برای پخت خورش کنگر است. امروز در بخش انواع خورش ، دستور تهیه این خورش خوشمزه را انتخاب کرده ایم. کنگر گیاهی است خود رو، با برگهای خاردار و ساقههای ضخیم شبیه به کرفس که از آن در پخت سوپ ، خورش و حتی بهصورت خام در سالاد نیز استفاده می شود.
۱- دستور پخت خورش کنگر
مواد لازم برای تهیه خورش کنگر
طرز تهیه خوزش کنگر
۱- پیاز نگینی شده را در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود.
۲- سپس گوشت خرد شده را اضافه کنید و باز تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
۳- در این مرحله چند لیوان آب جوش اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید و حرارت را ملایم کنید تا گوشت بپزد.
۴- کنگر شسته و تمیز شده را به اندازه دو بند انگشت دست خرد کنید و بهمراه نعنا و جعفری خرد شده چند دقیقه در مقداری روغن تفت دهید.
۵- مقداری جعفری خشک و نعنا کوهی خشک شده هم اضافه کنین که در خوش عطر شدنش خیلی تاثیر داره. مجددا یه کم تفت بدین و پس از نیم پز شدن گوشت، بهش اضافه نمایید.
۶- ادویه را هم ریخته و در قابلمه را بگذارید. اجازه دهید تا با حرارت ملایم حدود ۲ ساعت خورشت جا بیفتد.
۷- در آخراش برای خوش طعم شدن خورش کنگر، چاشنی آبغوره را اضافه کنین. دوباره بگذارین کم کم بجوشد تا مزه ابغوره به خورد خورشت رود و از طرفی هم خورش به روغن بیفتد.
۸- سپس زعفران حل شده را هم اضافه کنید. باز بگذارین ۱۰ دقیقه بجوشد و در انتها همراه برنج سرو کنید.
نکات
۲- خواص کنگر
مواد مغذی اصلی موجود در ۱۰۰ گرم کنگر خام
۳- نحوه مصرف کنگر
۴- موارد منع مصرف کنگر
ارائه شده توسط : حسین ایزدی
در وب سایت : جم نما
به نظرتان بیشتر چه محتوای در جــم نـما منتشر شود؟