خیارشور یکی از انواع چاشنی های پر مصرف و خوشمزه ایرانی است که در صنایع غذایی مختلف هم کاربرد بسیاری دارد. امروزه از خیارشور در کنار انواع غذاهای سنتی و فست فودی استفاده می شود و یکی از پر طرفدارترین چاشنی ها در رستوران ها و فست فودها محسوب می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خیار شور در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید. خرید سرور مجازی ایران با کمترین قیمت - مشاهده کنید
خرید سرور مجازی ایران با کمترین قیمت - مشاهده کنید مشاهده yektanet-logo-sign تبلیغ طرز تهیه کلم شور فوری گل کلم برای سفید شدن چطوری کلم شور درست کنم زرد g gl a v طرز تهیه گل کلم شور خوشمزه و مجلسی با هویج و کرفس گل کلم شور یکی از انواع چاشنی های خوشمزه ایرانی است که مانند ترشی در کنار غذا سرو می شود مواد لازم برای ۱ شیشه متوسط خیار قلمی ریز ۱ کیلوگرم سرکه سفید ۱ لیوان فلفل تند ۳ عدد سیر ۵ عدد آب ۲ لیوان ترخون ۱۰۰ گرم شوید ۱۰۰ گرم زاج سفید اندازه دو حبه قند تخم گشنیز ¼ قاشق چایخوری نمک نصف لیوان طرز تهیه خیار شور مرحله اول
برای تهیه خیار شور خوشمزه به روش خانگی ابتدا قسمت های اضافی خیارها را جدا می کنیم ( توجه داشته باشید که نباید به پوست خیار صدمه بزنیم ) سپس به همراه شوید و ترخون می شوییم و در آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی شان برود. مرحله دوم
پس از اینکه آب اضافی خیار و سبزیجات رفت آنها را برای اطمینان با یک دستمال تمیز خشک می کنیم. توجه داشته باشید مواد خیارشور هم باید مانند ترشیجات کاملا خشک باشد و رطوبت نداشته باشند زیرا باعث کپک زدن سریع خیارشور می شوند. سه جلسه کلاس زبان رایگان از اساتید تیکا هدیه بگیر
سه جلسه کلاس زبان رایگان از اساتید تیکا هدیه بگیر مشاهده yektanet-logo-sign تبلیغ مرحله سوم
به همین دلیل حتما خیارها و سبزیجات را با دقت خشک کنید تا خیارشور بهتری داشته باشید. در این مرحله یک قابلمه مناسب را روی حرارت بسیار ملایم قرار می دهیم و ۲ لیوان آب به همراه نمک و سرکه داخلش می ریزیم. طرز تهیه غوره شور خوشمزه و سنتی و نکات تهیه غوره شور طرز تهیه غوره شور خوشمزه و سنتی و نکات تهیه غوره شور شوری و ترشی از دیرباز مورد استفاده و علاقه مردم بوده است. در قدیم برای این که بتوانند سبزیجات را در طول سال داشته باشند مرحله چهارم
در این مرحله اجازه می دهیم آب جوش بیاید و نمک به طور کامل در آب حل شود سپس قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم تا مخلوط آب و سرکه خنک شود. حالا سیرها را پوست گرفته و پس از شستشو کنار می گذاریم تا خشک شوند. [yektanet.com] مرحله پنجم
در این مرحله یک ظرف شیشه ای مناسب برای خیارشور انتخاب می کنیم سپس خیارها را به ترتیب داخل ظرف می چینیم و بین خیارها از سیر ، ترخون ، شوید ، تخم گشنیز و فلفل تند قرمز یا فلفل سبز استفاده می کنیم. مرحله ششم
پس از اینکه تمام مواد را داخل شیشه ریختیم یک تکه زاج سفید درون شیشه قرار می دهیم ( زاج سفید باعث ترد شدن خیارشور ها می شود ) در ادامه مخلوط سرکه ، آب و نمک را به شیشه اضافه می کنیم تا جایی که به طور کامل روی خیارها را بگیرد. طرز تهیه گوجه شور خوشمزه و مخصوص به روش سنتی مشهد طرز تهیه گوجه شور خوشمزه و مخصوص به روش سنتی مشهد شوری و ترشی از دیرباز مورد استفاده و علاقه مردم بوده است. در قدیم برای این که بتوانند سبزیجات را در طول سال داشته باشند مرحله هفتم
در این مرحله یک پلاستیک فریزر را باز می کنیم و روی درب شیشه قرار می دهیم سپس درب شیشه را می بندیم تا هیچ گونه هوایی وارد شیشه نشود. شیشه را در جای خشک و خنک دور از نور خورشید قرار می دهیم ، پس از یک هفته خیارشور آماده مصرف می شود. نکات طرز تهیه خیار شور
خیارشور فوری , طرز تهیه خیار شور فوق العاده خوشمزه , خیارشور بازاری خیار شور داخل بطری
تهیه خیارشور در بطری یا ظرف های دیگر تفاوتی ندارد ، فقط باید برای تهیه خیار شور داخل بطری از خیار های ریز و قلمی استفاده کنید. مانند دیگر ظرف ها مواد خیار شور را داخل بطری بریزید و در آخر مخلوط آب و نمک را با یک قیف به بطری اضافه کنید. خیار شور یک روزه
برای تهیه خیارشور یک روزه، زمانی که مخلوط آب و سرکه به نقطه جوش رسید، خیارها را داخل قابلمه می ریزیم و چند دقیقه صبر می کنیم تا مخلوط آب نمک و سرکه به خورد خیارها بروند، سپس خیار شور آماده است. البته باید مراقب باشیم تا خیارها خیلی نرم نشوند. جلوگیری از کپک زدن خیارشور
برای اینکه جلوی کپک زدن خیارشورها را بگیریم پس از اینکه خیارشورها را اماده کردیمف یک قابلمه مناسب را تا نیمه آب پر می کنیم، سپس روی حرارت قرار می دهیم. در ادامه شیشه های خیارشور را به صورت برعکس درون قابلمه قرار می دهیم.
حالا اجازه می دهیم شیشه های خیارشور به مدت ۳۰ دقیقه به همین صورت بجوشند تا هوای درون شیشه های به طور کامل تخلیه شود. پس از گذشت این زمان شیشه ها را از آب خارج کرده و خشک می کنیم ، سپس روی یک دستمال تمیز به صورت برعکس قرار می دهیم.
شیشه هایی که نشتی دارند باید زودتر مصرف کنیم، چون خیارشور موجود در این شیشه ها به دلیل ورود و خروج هوا کپک می زند. اما شیشه هایی که به خوبی پلمپ شده اند را می توانیم مدت طولانی در کابینت یا یخچال نگهداری کنیم.