دسر قهوه
در دنیای امروز قهوه یکی از پر طرفدار ترین نوشیدنی خوراکی به شمار می آید .
و همان گونه که میدانیم خواص قهوه بسیار میباشد ، خصوصا در موارد پزشکی از جمله جلو گیری از سرطان رفع کننده استرس وغیره... می باشد.
مواد لازم دسر کیک و قهوه:
پودر قهوه ۲ قاشق غذا خوری ،
شکر ۷۰ گرم ،
شیر ۱۰۰ گرم ،
خامه فرم گرفته قنادی ۲۰۰ گرم ،
پودر ژلاتین ۲۰ گرم ،
کیک اسفنجی یک قالب متوسط
طرز تهیه دسر کیک و قهوه :
ابتدا شیر را به نقطه جوش برسانید ، سپس شکر و پودر ژلاتین را با هم مخلوط کنید و به شیر اضافه کنید جوری که شکر و ژلاتین کاملا در شیر حل شود.
خامه فرم گرفته را با پودر قهوه مخلوط کنید .شیر و ژلاتینی که قبلاً آماده شده است را به خامه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
نکته:(شما به جای پودر قهوه می توانید از نسکافه و یا یک فنجان قهوه فرانسه نیز استفاده کنید)
در آخر کیک اسفنجی را به صورت افقی برش بزنید، سپس مخلوط خامه و قهوه را به صورت یکسان روی کیک اسفنجی صاف کنید و قسمت دوم را روی آن قرار دهید.
دسر شما آماده هست.
شما می توانید برای تزئین دسر خود از شکلات میوه و حتی مقداری پودر قهوه استفاده کنید.
در آخر دسر را درون یخچال به مدت ۲ تا ۳ ساعت قرار دهید و بعد مصرف کنید.