تعداد نظرات
0 دیدگاه
تعداد لایک
5 پسندیدن
تاریخ انتشار
سه شنبه ۳ مرداد ۱۴۰۲
بازدید
36 نفر
طرز تهیه دلمه کلم اناری غذای شب یلدا
برای شب یلدا دلمه کلم اناری که غذایی شیک و خوشمزه است را تهیه کنید و در کنار عزیزانتون از خوردنش لذت ببرید. این غذا هم مثل بقیه دلمه ها عطر و طعم خوبی داره. حتما امتحانش کنید.
دستور پخت دلمه کلم اناری
این غذا یکی از انواع دلمه لذیذ و خوشمزس که با ظاهر زیباش همه را به اشتها میاره.
مواد لازم برای تهیه دلمه کلم اناری
برگ کلم به مقدار لازم
گوشت چرخ شده ۲۵۰ گرم
برنج خیس شده ۱ پیمانه سرخالی
پیاز داغ ۲ قاشق غذاخوری
گوچه نگینی ۲ عدد متوسط
دونه ی انار ۱/۲ پیمانه
گشنیز خورد شده ۱/۴ پیمانه
نمک . فلفل . زردچوبه . دارچین . زنجبیل . پودر تخم گشنیز به مقدار دلخواه
سس دلمه
رب انار ملس ۱ قاشق غذاخوری
گوجه رنده شده ۲ عدد
پیاز داغ ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و ادویه های موجود در مایه گوشتی به مقدار لازم
زعفران به دلخواه
روش تهیه دلمه کلم اناری
همه ی مواد را مخلوط کردم به این صورت که با همون مقدار کم روغن پیاز داغ تفت دادم. نصف لیوان آب اضافه کردم وقتی جوشید روی دلمه ها ریختم.
پیاز داغ و گوشت چرخ شده را تفت دادم برنج را اضافه کردم و نمک و فلفل و زردچوبه هم اضافه شد. کمی که تفت خورد گوجه و گشنیز را اضافه کردم.
اجازه دادم مواد با آبی که از گوجه انداخت کمی نیم پز شد.
بعد از جمع شدن کامل آب مواد گوشتی، دونه ی انار و بقیه ادویه ها را اضافه کرده و بلافاصله شعله رو خاموش کردم.
گلبرگهای کلم رو مدت خیلی کوتاه داخل آب جوش گذاشتم. در حدی که کمی نرم شد.
از مایه گوشتی آماده داخلشو پر کردم و پیچیدم و کف ظرف مورد نظرم چیدم. سس را روی دلمه ها ریختم و با شعله کم گذاشتم تا پخت و سس غلیظ شد.
نکته : ادویه ها را حذف نکنید چون باعث خوش طعم شدن و متفاوت شدن دلمه میشه.
حتما از رب انار ملس استفاده کنید رب انار ترش مزه و طعم دلمه رو تغییر میده .
ارائه شده توسط : حسین ایزدی
در وب سایت : جم نما
به نظرتان بیشتر چه محتوای در جــم نـما منتشر شود؟