جم نما
    • 🏠 صفحه اصلی
    • 🎭 سرگرمی ها
    • 🎧 موسیقی ها
    • 🔬 مقاله و تحقیق
    • 📰 عناوین اخبار
    • ✍️ انتقاد و پیشنهاد
    1. 🏠صفحه اصلی
    2. 🎭 سرگرمی
    3. طرز تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی و رستورانی

    طرز تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی و رستورانی

    طرز تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی و رستورانی
    امتیاز دهید ★★★★★ رتبه 5 از 5

    تعداد نظرات

    0 دیدگاه

    تعداد لایک

    5 پسندیدن

    تاریخ انتشار

    سه شنبه ۳ مرداد ۱۴۰۲

    بازدید

    55 نفر

    این دستور پخت زرشک پلو با مرغ واقعاٌ فوق العاده است. مزش حتی از زرشک پلو رستورانی هم بهتره و مطمئن باشید بعد از پختش همه از مزه و عطر اون تعریف میکنن.

    طرز تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی و رستورانی


    مواد لازم جهت تهیه زرشک پلو مجلسی (برای ۶ نفر)

    آبلیمو (تازه)۴ قاشق غذاخوری
    برنج۶ پیمانه
    زرشکیک و نیم تا ۳ پیمانه
    گلاببه میزان لازم
    شکر (بستگی به ذائقه)۱ تا ۵ قاشق غذاخوری
    خلال بادامبه میزان لازم
    زردچوبه۲ قاشق چایخوری
    برگ بو۵ عدد
    پوست پرتقال۱ عدد
    خلال پستهبه میزان لازم
    زعفران (هر چه بیشتر بهتر)به میزان لازم (حدوداً ۱پیمانه)
    مرغ ۱ عدد
    چوب دارچین (بزرگ)۱ قطعه
    هل۳ عدد
    کرهبه میزان لازم
    آب پیاز۱ لیوان
    کرفس۳ ساقه
    زنجبیل (متوسط)۱ قطعه
    هویج۲ عدد
    رب گوجه فرنگی۲ قاشق سوپ خوری
    لیمو ترش۲ عدد
    فلفل دلمه ای۲ عدد
    پوست نارنج۱عدد
    آماده سازی:۳۰ دقیقه
    زمان پخت:۹۰ دقیقه
    مجموع زمان پخت:۱۲۰ دقیقه


    طرز تهیه زرشک پلو مجلسی

    ابتدا خلال پسته و بادام رو با کمی شکر و گلاب و در صورت تمایل هل در آب سرد بریزید و ۴تا ۵ساعت اجازه بدید خیس خورده و مزه دار بشن .

    طرز تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی و رستورانی

    زرشک رو بشورید و داخل آبکش خشک کنید و با کره و شکر مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار بدید تا شکر آب شده و زرشک پف کنه (روش صحیح تفت دادن زرشک). توجه داشته باشید زرشک رو نباید زیاد سرخ کنید.
    زرشک آماده رو از روی حرارت بردارید و خلال پسته و بادام آبکش شده رو بهش اضافه کنید و کمی هم زعفران آب کرده بهش اضافه کنید.
    برنج رو به شیوه معمول آبکش کنید و بعد از پخت با خلال ها و زرشک تزیین کنید و با مرغ خوشمزه و آماده شده سرو کنید.


    طرز تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی و رستورانی

    طرز پخت برنج ایرانی و مجلسی | فوت و فن قد کشیدن برنج | روش دم کردن برنج

    راز و رمزهای پخت برنج ایرانی و قد کشیدن برنج در این مطلب با اصول …


    طرز تهیه مرغ برای زرشک پلو رستورانی :

    در ابتدا پوست پرتقال و نارنج رو کاملا از قسمت سفید جدا کنید چون باعث تلخ شدن پوست همون قسمت سفید هست. بعد اونها رو ۳مرتبه با آب بجوشونید و آبکش کنید و بعد داخل آب سرد بریزید و ۲۴ساعت داخل یخچال یا جای خنک قرار بدید و چند بار هم آبش رو عوض کنید و بار آخر ۲قاشق شکر و کمی گلاب هم داخل آب بریزید تا خوشمزه تر بشه.
    مرغ رو پاک کنید و بشورید و اجازه بدید کامل خشک بشه یک ظرف در دار انتخاب کنید و داخلش کمی کره آب کنید و زردچوبه رو اضافه کنید تا کمی از خامی بیوفته و بعد شعله رو خاموش کنید.

    توجه داشته باشید نیازی به سرخ کردن زردچوبه نیست چون ممکنه تلخ بشه. حالا فلفل دلمه ای، هویج و کرفس رو درشت خرد کنید.

    مرغ های تکه شده رو روی زردچوبه قرار بدید طوری که فقط یک لایه باشن و روی هم چیده نشن!

    این نکته بسیار مهمه! حالا همه مواد رو لا به لای مرغ قرار بدید طوری که همه جا پخش بشن مثلا چوب دارچین رو ریز کنید تا همه جا باشه و لیمو ترش رو هم حلقه کنید و لا به لای مرغ ها قرار بدید و در انتها یک لیوان آب پیاز و زعفران آب کرده و آبلیمو رو داخل مواد بریزید و در ظرف رو کاملا چفت کنید و بعد بذاریدش توی یخچال. زعفران هرچه بیشتر باشه بهتره برای یک عدد مرغ به نظرم حتی تا ۱پیمانه زعفران آب شده هم بریزید خوبه!

    طرز تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی و رستورانی

    مواد شما میتونه از حداقل ۴ ساعت تا ۲۴ ساعت داخل یخچال بمونه و به نظر من اگر از شب قبل بذاریدش داخل یخچال خیلی خوشمزه تر میشه. بعد از مدت زمان استراحت مرغ اون رو روی شعله بسیار ملایم قرار بدید و حواستون باشه نیازی به ریختن آب اضافه نیست. مرغ های رستورانی هیچ وقت آبدار نیستن و سس اونها جدا طبخ میشه. برای تهیه سس مرغ رب گوجه فرنگی رو با کره داخل ظرف کاملا تفت بدید و به اون مقداری آبلیمو و زعفران اضافه کنید. وقتی مرغ شما بعد از ۱ونیم تا ۲ساعت پخته شد مواد اضافی رو ازش جدا کنید و آبش رو بگیرید و اون رو با سس مخلوط کنید.

    طرز تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی و رستورانی

    نکات:

  • توجه داشته باشید میزان شکر و زرشک کاملا بسته به ذائقه شما داره و اگر از شیرینی زیاد خوشتون نمیاد میزان شکر رو کم کنید یا بالعکس!
  • به نظر من بهتر پوست مرغ گرفته نشه چون باعث خوشمزگی مرغ میشه ولی اگر دوست دارید موقع پاک کردن پوست رو جدا کنید.
  • در صورت تمایل بعد از استراحت کردن مرغ ابتدا اون رو جداگانه کمی با کره تفت بدید و بعد بپزید البته به نظر من این روش بهتر و اصولی تر هست.
  • در صورت تمایل از رب گوجه فرنگی بیشتری استفاده کنید ولی بهتره میزان زعفران بیشتر بشه تا رب گوجه فرنگی!
  • بهتره زعفران شما زیاد باشه و کاملا غلیظ تهیه بشه و خوب هم دم بکشه تا رنگ بهتری به غذای شما بده.
  • میتونید مقداری آلوچه ترش هم به غذا اضافه کنید.
  • لیمو ترش رو بعد از مزه دار شدن مرغ ازش خارج کنید و بعد مرغ رو بپزید.
  • نوش جان


    ارائه شده توسط : حسین ایزدی

    در وب سایت : جم نما

    ثبت دیدگاه برای این مطلب
    نظرات شما عزیزان
    هیچ نظری برای این پست ارسال نشده است
    نظرسنجی

    به نظرتان بیشتر چه محتوای در جــم نـما منتشر شود؟

    مطالب پیشنهادی مشابه
    آن چیست که گردن دارد اما سر ندارد دست دارد اما پا ندارد
    آن چیست که گردن دارد اما سر ندارد دست دارد اما پا ندارد دوشنبه ۱۷ بهمن ۱۴۰۱ و بازدید : 59,417نفر
    میلف چیست
    میلف چیست شنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۱ و بازدید : 55,595نفر
    نماز اخرین چهارشنبه ماه صفر برای خانه دار شدن
    نماز اخرین چهارشنبه ماه صفر برای خانه دار شدن دوشنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۲ و بازدید : 54,091نفر
    انواع زاویه کلاس سوم
    انواع زاویه کلاس سوم دوشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۱ و بازدید : 46,281نفر
    نار خندان باغ را خندان کند صحبت مردانت از مردان کند معنی
    نار خندان باغ را خندان کند صحبت مردانت از مردان کند معنی چهارشنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۲ و بازدید : 41,469نفر
    چطور عروس هلندی را دستی کنیم
    چطور عروس هلندی را دستی کنیم شنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۲ و بازدید : 39,382نفر
    معنی و هم خانواده و متضاد ستایش فارسی ششم
    معنی و هم خانواده و متضاد ستایش فارسی ششم شنبه ۸ مهر ۱۴۰۲ و بازدید : 35,561نفر
    تفاوت نماز فرادا و جماعت
    تفاوت نماز فرادا و جماعت شنبه ۸ مهر ۱۴۰۲ و بازدید : 33,815نفر
    عاقبت فرزندان احمد شاه قاجار
    عاقبت فرزندان احمد شاه قاجار شنبه ۶ خرداد ۱۴۰۲ و بازدید : 30,909نفر
    چاپلین شکلاتی چیست
    چاپلین شکلاتی چیست جمعه ۱۰ شهریور ۱۴۰۲ و بازدید : 30,614نفر
    برچسب ها
    آمار جم نما
    تعداد گنجینه مطالب : 18,405 پست لایک کننده : 38,638 نفر تعداد لایک ثبت شده : 153,527 نفر مطالب محبوب بالای 10 لایک : 1,389 پست مطالب بالای هزار بازدید : 1,581 پست نظرات ثبت شده شما عزیزان : 5,829 نظر بازدید کل : 13.907M نفر

    © All Rights Reserved by:GemNamaGroup

    2019-2025