تعداد نظرات
0 دیدگاه
تعداد لایک
5 پسندیدن
تاریخ انتشار
جمعه ۱۲ مهر ۱۳۹۸
بازدید
47 نفر
طرز تهیه ساندویج فلافل
برای تهیه فلافل نخود را باید خیس کنیم.
خیس خوردن نخود کمی طول می کشد،
ولی اگر به نخود درحال خیس خوردن مقداری نمک اضافه کنیم
زمان خیس خوردن نخود نصف می شود
و در عرض دو سه ساعت نخود آب را به خودش جذب می کند.
برای همه حبوبات می شود از این روش استفاده کرد.
این راه حل برای مواقعی است که عجله داریم و از قبل فکرش را نکردیم.
راحت ترین راه برای طرز تهیه فلافل این است
که بعد از خیس خوردن نخود، آن را به همراه پیاز و سیر و ادویه و جعفری داخل میکسر یا همان
مخلوط کن بریزیم.
ـــــــــــــــــــــــ
مواد لازم تهیه ساندویج فلافلنخود300 :گرم
پیاز : یکعدد
سیر: 3حبه
جعفری: نصف استکان
آرد نخودچی:2قاشق غذا خوری
فلفل سیاه: یکقاشق چاای خوری
زیره سبزی:یکقاشق چاای خوری
نمک:به میزان لازم
تخم مرغ: 1عدد (درصورت تمایل)
تخم گشنیز: یکقاشق چای خوری
ــــــــــــــــــــــــــــــ
طرز تهیه ساندویج فلافل
ولی اگر میکسر در دسترستان نبود می توانید نخود را چرخ کنید
و به همراه سیر و پیاز رنده شده و جعفری خرد شده ورز دهید.
برای میکس هم لازم نیست خیلی مواد را له کنیم.
بعد از اینکه میکس کردید، آرد را اضافه می کنیم.
تخم مرغ را هم به مواد اضافه می کنیم و مواد را خوب ورز می دهیم.
بعد هم به شکل توپ در می آوریم و در روغن سرخ می کنیم .
ــــــــــــــــــــ
نکاتی که باید در تهیه ساندویج فلافل دقت کرد:
1- ادویه هایی که در مواد لازم فلافل گفته شد، ادویه های اصلی برای طرز تهیه فلافل هستند و
پیشنهاد این است که حتما از همه ادویه ها برای تهیه فلافل استفاده کنید.
.........................
طرز تهیه ساندویج فلافل
2- برای طرز تهیه فلافل نخود به خاطر آن که نفاخی نخود گرفته شود، بهتر است که آن را چند روز قبل خیس کنید و هر بار آب آن را دور بریزید. حتی می توانید آن را چند بار بجوشانید و آبش را خالی کنید و سپس نخودها را چرخ کنید. به این ترتیب کمتر باعث نفخ می شوند.
.........................
3- هنگام تهیه فلافل دقت کنید که نخودها را زیاد چرخ نکنید تا له نشوند زیرا در این صورت مایه فلافل وا می رود. البته بهتر است خیلی هم نخودها درشت نباشند که زیر دندان احساس شوند بهتر است اندازه نخود های چرخ شده کمی از دانه های شکر درشتتر باشد.
.........................
4.- بهترین ادویه برای پخت فلافل زیره است البته فرقی نمی کند که شما زیره سیاه اضافه میکنید یا سبز. افزودن زیره به فلافل به هضم بهتر آن کمک خواهد کرد. می توانید به مایه فلافل کمی هم نعناع خشک اضافه کنید به این ترتیب فلافل عطر بهتری پیدا خواهد کرد.
.........................
5- برای سرخ کردن فلافل، آن ها را در ظرفی نچسب و کوچک که روغن عمق پیدا کرده است، قرار دهید تا فلافلها بعد از افتادن در روغن داغ به کف ظرف برخورد کنند و به سطح بیایند. به این ترتیب فلافل خوشمزه و ترد خواهید داشت.
.........................
6- برای سرخ کردن فلافلها از قالب های مخصوص استفاده کنید و بگذارید تا روغن کاملاً داغ شود، متاسفانه فلافل را باید در روغن زیاد سرخ کرد تا هم زیباتر شود و هم یکدست پخته شود. ولی می توانید در انتها با دستمال روغنش را بگیرید.
.........................
7.- چاشنی مناسب غذای فلافل فقط ترشی است، آن هم ترشی انبه، بادمجان یا میوه. البته شما می توانید فلافل را با کلم شور یا ترشی نیز میل کنید.
.........................
8- بعضی ها تخم مرغ را به فلافل اضافه نمی کنند و به تهیه فلافل تا همین مرحله بسنده می کنند ولی به نظر می رسد تخم مرغ حکم چسب را برای مواد دارد و باعث شکیل شدن فلافل می شود و به آن زیبایی می دهد. همچنین از خشک شدن فلافل جلوگیری می کند. درباره بیکینگپودر نیز باید بگویم که فقط مقدار کمی از آن را به مایه فلافل اضافه کنید تا باعث پف کردن آن ها شود.
.........................
9- نوشیدنی پیشنهادی همراه فلافل نیز یک لیوان چای نعناع است. البته هندی ها با غذای فلافل نوشیدنی ای به نام لاسی مینوشند؛ «لاسی» دوغ شیرینی است که مواد تشکیل دهنده آن، میوه است.
.........................
10- بهتر است نان مناسب برای خوردن فلافل پیتا باشد که نوعی نان لبنانی است و کمی ضخیمتر از نان لواش است و دو لایه دارد.
طرز تهیه ساندویج فلافل
نوش جـــــــــــــــان
ارائه شده توسط : جم نما
در وب سایت : جم نما
به نظرتان بیشتر چه محتوای در جــم نـما منتشر شود؟