جم نما
    • 🏠 صفحه اصلی
    • 🎭 سرگرمی ها
    • 🎧 موسیقی ها
    • 🔬 مقاله و تحقیق
    • 📰 عناوین اخبار
    • ✍️ انتقاد و پیشنهاد
    1. 🏠صفحه اصلی
    2. 🎭 سرگرمی
    3. طرز تهیه ساندویج فلافل

    طرز تهیه ساندویج فلافل

    طرز تهیه ساندویج فلافل
    امتیاز دهید ★★★★★ رتبه 5 از 5

    تعداد نظرات

    0 دیدگاه

    تعداد لایک

    5 پسندیدن

    تاریخ انتشار

    جمعه ۱۲ مهر ۱۳۹۸

    بازدید

    47 نفر

    طرز تهیه ساندویج فلافل

    برای تهیه فلافل نخود را باید خیس کنیم.

    خیس خوردن نخود کمی طول می کشد،

    ولی اگر به نخود درحال خیس خوردن مقداری نمک اضافه کنیم

    زمان خیس خوردن نخود نصف می شود

    و در عرض دو سه ساعت نخود آب را به خودش جذب می کند.

    برای همه حبوبات می شود از این روش استفاده کرد.

    این راه حل برای مواقعی است که عجله داریم و از قبل فکرش را نکردیم.

    راحت ترین راه برای طرز تهیه فلافل این است

    که بعد از خیس خوردن نخود، آن را به همراه پیاز و سیر و ادویه و جعفری داخل میکسر یا همان

    مخلوط کن بریزیم.

    ـــــــــــــــــــــــ

    مواد لازم تهیه ساندویج فلافل

    نخود300 :گرم

    پیاز : یکعدد

    سیر: 3حبه

    جعفری: نصف استکان

    آرد نخودچی:2قاشق غذا خوری

    فلفل سیاه: یکقاشق چاای خوری

    زیره سبزی:یکقاشق چاای خوری

    نمک:به میزان لازم

    تخم مرغ: 1عدد (درصورت تمایل)

    تخم گشنیز: یکقاشق چای خوری

    ــــــــــــــــــــــــــــــ

    طرز تهیه ساندویج فلافل

    ولی اگر میکسر در دسترستان نبود می توانید نخود را چرخ کنید

    و به همراه سیر و پیاز رنده شده و جعفری خرد شده ورز دهید.

    برای میکس هم لازم نیست خیلی مواد را له کنیم.

    بعد از اینکه میکس کردید، آرد را اضافه می کنیم.

    تخم مرغ را هم به مواد اضافه می کنیم و مواد را خوب ورز می دهیم.

    بعد هم به شکل توپ در می آوریم و در روغن سرخ می کنیم .

    ــــــــــــــــــــ

    نکاتی که باید در تهیه ساندویج فلافل دقت کرد:

    1- ادویه هایی که در مواد لازم فلافل گفته شد، ادویه های اصلی برای طرز تهیه فلافل هستند و

    پیشنهاد این است که حتما از همه ادویه ها برای تهیه فلافل استفاده کنید.

    .........................

    طرز تهیه ساندویج فلافل

    2- برای طرز تهیه فلافل نخود به خاطر آن که نفاخی نخود گرفته شود، بهتر است که آن را چند روز قبل خیس کنید و هر بار آب آن را دور بریزید. حتی می‌ توانید آن را چند بار بجوشانید و آبش را خالی کنید و سپس نخودها را چرخ کنید. به این ترتیب کمتر باعث نفخ می‌ شوند.

    .........................

    3- هنگام تهیه فلافل دقت کنید که نخودها را زیاد چرخ نکنید تا له نشوند زیرا در این صورت مایه فلافل وا می‌ رود. البته بهتر است خیلی هم نخودها درشت نباشند که زیر دندان احساس شوند بهتر است اندازه نخود های چرخ شده کمی از دانه‌ های شکر درشت‌تر باشد.

    .........................

    4.- بهترین ادویه برای پخت فلافل زیره است البته فرقی نمی‌ کند که شما زیره سیاه اضافه می‌کنید یا سبز. افزودن زیره به فلافل به هضم بهتر آن کمک خواهد کرد. می‌ توانید به مایه فلافل کمی هم نعناع خشک اضافه کنید به این ترتیب فلافل عطر بهتری پیدا خواهد کرد.

    .........................

    5- برای سرخ کردن فلافل، آن‌ ها را در ظرفی نچسب و کوچک که روغن عمق پیدا کرده است، قرار دهید تا فلافل‌ها بعد از افتادن در روغن داغ به کف ظرف برخورد کنند و به سطح بیایند. به این ترتیب فلافل خوشمزه و ترد خواهید داشت.

    .........................

    6- برای سرخ کردن فلافل‌ها از قالب‌ های مخصوص استفاده کنید و بگذارید تا روغن کاملاً داغ شود، متاسفانه فلافل را باید در روغن زیاد سرخ کرد تا هم زیباتر شود و هم یکدست پخته شود. ولی می توانید در انتها با دستمال روغنش را بگیرید.

    .........................

    7.- چاشنی مناسب غذای فلافل فقط ترشی است، آن هم ترشی انبه، بادمجان یا میوه. البته شما می‌ توانید فلافل را با کلم شور یا ترشی نیز میل کنید.

    .........................

    8- بعضی ها تخم مرغ را به فلافل اضافه نمی کنند و به تهیه فلافل تا همین مرحله بسنده می کنند ولی به نظر می رسد تخم مرغ حکم چسب را برای مواد دارد و باعث شکیل شدن فلافل می شود و به آن زیبایی می دهد. همچنین از خشک شدن فلافل جلوگیری می کند. درباره بیکینگ‌پودر نیز باید بگویم که فقط مقدار کمی از آن را به مایه فلافل اضافه کنید تا باعث پف کردن آن‌ ها شود.

    .........................

    9- نوشیدنی پیشنهادی همراه فلافل نیز یک لیوان چای نعناع است. البته هندی‌ ها با غذای فلافل نوشیدنی‌ ای به نام لاسی می‌نوشند؛ «لاسی» دوغ شیرینی است که مواد تشکیل‌ دهنده آن، میوه است.

    .........................

    10- بهتر است نان مناسب برای خوردن فلافل پیتا باشد که نوعی نان لبنانی است و کمی ضخیم‌تر از نان لواش است و دو لایه دارد.

    طرز تهیه ساندویج فلافل

    نوش جـــــــــــــــان


    ارائه شده توسط : جم نما

    در وب سایت : جم نما

    ثبت دیدگاه برای این مطلب
    نظرات شما عزیزان
    هیچ نظری برای این پست ارسال نشده است
    نظرسنجی

    به نظرتان بیشتر چه محتوای در جــم نـما منتشر شود؟

    مطالب پیشنهادی مشابه
    آن چیست که گردن دارد اما سر ندارد دست دارد اما پا ندارد
    آن چیست که گردن دارد اما سر ندارد دست دارد اما پا ندارد دوشنبه ۱۷ بهمن ۱۴۰۱ و بازدید : 58,280نفر
    میلف چیست
    میلف چیست شنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۱ و بازدید : 55,121نفر
    نماز اخرین چهارشنبه ماه صفر برای خانه دار شدن
    نماز اخرین چهارشنبه ماه صفر برای خانه دار شدن دوشنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۲ و بازدید : 54,021نفر
    انواع زاویه کلاس سوم
    انواع زاویه کلاس سوم دوشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۱ و بازدید : 46,091نفر
    چطور عروس هلندی را دستی کنیم
    چطور عروس هلندی را دستی کنیم شنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۲ و بازدید : 39,289نفر
    معنی و هم خانواده و متضاد ستایش فارسی ششم
    معنی و هم خانواده و متضاد ستایش فارسی ششم شنبه ۸ مهر ۱۴۰۲ و بازدید : 35,414نفر
    نار خندان باغ را خندان کند صحبت مردانت از مردان کند معنی
    نار خندان باغ را خندان کند صحبت مردانت از مردان کند معنی چهارشنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۲ و بازدید : 34,026نفر
    تفاوت نماز فرادا و جماعت
    تفاوت نماز فرادا و جماعت شنبه ۸ مهر ۱۴۰۲ و بازدید : 32,911نفر
    چاپلین شکلاتی چیست
    چاپلین شکلاتی چیست جمعه ۱۰ شهریور ۱۴۰۲ و بازدید : 30,505نفر
    عاقبت فرزندان احمد شاه قاجار
    عاقبت فرزندان احمد شاه قاجار شنبه ۶ خرداد ۱۴۰۲ و بازدید : 30,460نفر
    برچسب ها
    طرز تهیه ساندویج فلافل
    مواد لازم تهیه ساندویج فلافل
    آمار جم نما
    تعداد گنجینه مطالب : 18,395 پست لایک کننده : 38,435 نفر تعداد لایک ثبت شده : 152,763 نفر مطالب محبوب بالای 10 لایک : 1,373 پست مطالب بالای هزار بازدید : 1,546 پست نظرات ثبت شده شما عزیزان : 5,816 نظر بازدید کل : 13.409M نفر

    © All Rights Reserved by:GemNamaGroup

    2019-2025