پرشین جم:ساندویچ مرغ یک ساندویچ بدون استخوان و بدون پوست استکه با سینه مرغ، چاشنی و نان همبرگر و یا نان فانتزی تهیه میشود.برای این ساندویچ معمولاً از سس تنوری به عنوان چاشنی استفاده میشود،اما در سالهای اخیر استفاده از سس خردل و سس مایونز نیز محبوبیت پیدا کرده است.در این ساندویچ از گوجه فرنگی و کاهو نیز استفاده میشود.بسیاری از رستورانها ممکن است به این ساندویچِ بیکن، انواع پنیر مانند سوئیسی، آمریکایی، چدار، پرولون و پپر جک نیز اضافه کنندمرغ را می توانید به دو روش در نان استفاده کنید به این صورت که آن را پخته و به قطعات کوچک تبدیل کنید و در نان بگذاریدو یا آن را پس از پخت ریش ریش کرده و استفاده کنیدتهیه ساندویچ و نوع استفاده از مرغ بستگی به سلیقه شما دارد.ـــــــــــــــــــــــمواد لازم برای تهیه ساندویج مرغهویج نیم پز رنده شده: ۲ عددکلم قرمزخردشده : ۱پیمانهآبلیمو : ۲ قاشق غذاخورینان باگت فرانسوی: ٣عددسس مایونز : ۱/۵پیمانهجعفری خردشده : نصف پیمانهمرغ پخته رشته شده : ٢ پیمانهفلفل ریزشیرین : ۲ عددکاهوی خردشده : نصف پیمانهسیر : دو حبهپیاز : 1 عددفلفل : به مقدار لازمزردچوبه : به مقدار لازمنمک : به مقدار لازمــــــــــــــــــ1-ابتدا سینه مرغ را همراه سیر له شده و پیاز ۴ قاچ شده و زردچوبه و آب در قابلمه ای ریخته و روی حرارت ملایم می گذاریم تا به جوش آید.2-سپس حرارت را کم کرده و در قابلمه را به مدت ۴۰ دقیقه می بندیم، تا مرغ بپزد.3-پس از پخته شده مرغ، آن را می گذاریم تا سرد شود، سپس مرغ را خرد می کنیم.4-از کلم قرمز خرد شده استفاده می کنیم.5-هویجها رو پوست گرفته و بخارپز و رنده می کنیم.6-نان باگت ها را به صورت طولی از وسط برش می زنیم.7-از مرغ پخته و خرد شده استفاده میکنیم.8-فلفلها رو نازک حلقه حلقه می کنیم.9-در کاسهای متوسط، کلم، هویج، آبلیمو و یک پیمانه سس مایونز رو با هم ترکیب می کنیم.10- بقیه سس مایونز رو داخل برشهای نان می مالیم.11- تکههای مرغ، ترکیب کلم، جعفری ، کاهو و برش های فلفل رو روی برش زیری نان می ریزیم و برش دوم رو رویآن می گذاریم.12- ساندویچ رو ٣ قسمت کرده و سرو می کنیم.نـــــــــــوش جـــــــــــان