طرز تهیه سیر ترشی شمالی فوری همدانی با سرکه قرمز با رب انار حبه ای با نبات روازاده حبه ای سفید xvc jidi sdv jvad
سیر ترشی یکی از انواع ترشی های بسیار محبوب و پرمصرف در میان ایرانیان است که در تمام فصول سال مورد استفاده قرار می گیرد، برای مشاهده این آموزش در ادامه با چیشی همراه باشید. خرید سرور مجازی ایران با کمترین قیمت - مشاهده کنید
خرید سرور مجازی ایران با کمترین قیمت - مشاهده کنید مشاهده yektanet-logo-sign تبلیغ طرز تهیه ترشی پیاز
طرز تهیه ترشی پیاز ترشی پیاز یکی از انواع ترشی ها و چاشنی های خوشمزه و محبوب ایرانی است که در کنار انواع غذاهای سنتی سرو می شود مواد لازم برای ۱ شیشه متوسط سیر ۵۰۰ گرم فلفل سبز ۴ عدد نمک نصف قاشق چایخوری ترخون ۲ شاخه سرکه خرما به اندازه کافی دستور تهیه سیر ترشی مرحله اول
برای تهیه سیر ترشی مجلسی ابتدا پوست روی سیرها را می گیریم و ساقه های آن را با چاقو می بریم و در کاسه ای بزرگ آب می ریزیم و سیرها را داخل آن قرار می دهیم و بعد از گذشت پنج دقیقه سیرها را در آبکش می ریزیم و آب روی آن ها می گیریم. سه جلسه کلاس زبان رایگان از اساتید تیکا هدیه بگیر
سه جلسه کلاس زبان رایگان از اساتید تیکا هدیه بگیر مشاهده yektanet-logo-sign تبلیغ مرحله دوم
در این مرحله اجازه می دهیم تا آب اضافه درون سیرها خارج شود و بعد در سینی سیرها را می چینیم.بهتر است اجازه بدهیم تا یک روز سیرها داخل سینی بمانند تا مطمئن شویم که کاملا خشک شده اند و رطوبتی در آن ها باقی نماندهاست. مرحله سوم
توجه داشته باشید که رطوبت باعث کپک زدن سریع سیر ترشی می شود. در ادامه فلفل سبزها و شاخه های ترخون را نیز می شوییم و روی پارچه ای یا کنار سیرها قرار می دهیم تا آن ها نیز کاملا خشک شوند و رطوبشان گرفته شود. [yektanet.com] طرز تهیه ترشی گل کلم
طرز تهیه ترشی گل کلم ترشی گل کلم یکی از انواع ترشی های خوشمزه ایرانی است که در شهرهای مختلف کشور با مواد متنوعی تهیه می شود مرحله چهارم
در این مرحله شیشه ترشی را نیز می شوییم و کنار می گذاریم تا کاملا خشک شود و هیچ گونه رطوبتی نداشته باشد. سپس سیرهای خشک شده را داخل شیشه ترشی کم کم می ریزیم و لابه لای سیرها فلفل و ترخون ها را قرار می دهیم. مرحله پنجم
ریختن مواد ترشی را به ترتیب ادامه می دهیم تا شیشه کاملا پر شود و به اندازه یک بند انگشت روی آن خالی بماند، سپس کمی نمک به صورت پخش روی سیرها می ریزیم. در ادامه سرکه خرما را نیز روی سیرها می ریزیم. مرحله ششم
سرکه را باید در حدی اضافه کنیم که کاملا روی مواد با سرکه پوشیده شود. حالا درب شیشه را محکم می بندیم و در قابلمه ای که شیشه سیرترشی در داخل آن راحت قرار بگیرد آب می ریزیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا زودتر آب به جوش بیاید. طرز تهیه ترشی کلم قرمز
طرز تهیه ترشی کلم قرمز ترشی گل کلم یکی از انواع ترشی های بسیار مصرف و محبوب ایرانی است که بر خلاف دیگر ترشی ها در تمام فصول سال مرحله هفتم
سپس شیشه ترشی را برعکس می کنیم و داخل قابلمه آب در حال جوش می گذاریم تا به مدت ۱۰ دقیقه داخل آب جوش بماند و بعد شعله را خاموش می کنیم و اجازه می دهیم تا شیشه تا زمان سرد شدن آب داخل قابلمه بماند. مرحله هشتم
بعد از خنک شدن آب شیشه ترشی را آرام از داخل قابلمه آب بیرون می آوریم و در جای خشک و خنک دور از نور مستقیم خورشید قرار می دهیم تا ترشی آماده شود. نکته مهم در مورد سیر ترشی این است که این ترشی هر چقدر بیشتر بماند بهتر می شود. مرحله نهم
البته می توانید سیر ترشی را زودتر نیز مصرف کنید که در این روش باید سرکه را بجوشانید و سیرها را به سرکه در حال جوش اضافه کنید تا بپزند و به خوبی نرم شود و بعد اجازه بدهید تا سیرها در دمای محیط خنک شوند. طرز تهیه ترشی لیته
طرز تهیه ترشی لیته ترشی لیته یکی از انواع ترشی های خوشمزه و پر طرفدار ایرانی است که بر خلاف دیگر ترشی ها در تمام فصول سال مورد استفاده قرار می گیرد مرحله دهم
سپس سیرها را به همراه سرکه خنک شده داخل شیشه بریزید. فلفل سبز و ترخون را نیز لابه لای سیرها به شیشه اضافه کنید و درب شیشه را محکم ببندید تا هوا داخل آن نفوذ نکند و ۳ روز بعد سیرترشی آماده مصرف است نوش جان.