جم نما
    • 🏠 صفحه اصلی
    • 🎭 سرگرمی ها
    • 🎧 موسیقی ها
    • 🔬 مقاله و تحقیق
    • 📰 عناوین اخبار
    • ✍️ انتقاد و پیشنهاد
    1. 🏠صفحه اصلی
    2. 🎭 سرگرمی
    3. طرز تهیه شامی پوک با گوشت مرغ شام خوشمزه و مجلسی

    طرز تهیه شامی پوک با گوشت مرغ شام خوشمزه و مجلسی

    طرز تهیه شامی پوک با گوشت مرغ شام خوشمزه و مجلسی
    امتیاز دهید ★★★★★ رتبه 5 از 5

    تعداد نظرات

    0 دیدگاه

    تعداد لایک

    5 پسندیدن

    تاریخ انتشار

    چهارشنبه ۴ مرداد ۱۴۰۲

    بازدید

    72 نفر

    طرز تهیه شامی پوک با گوشت مرغ شام خوشمزه و مجلسی

    شامی پوک یکی از غذاهای خوشمزه شمالیه که به روش های مختلفی طبخ میشه. در بخش انواع کتلت دستور پخت شامی پوک با گوشت مرغ را انتخاب کرده ایم که با هم می بینیم.

    طرز تهیه شامی پوک با گوشت مرغ شام خوشمزه و مجلسی

    مواد لازم برای تهیه شامی پوک با گوشت مرغ

    لپه ۲ پیمانه

    سینه و ران مرغ ۴۰۰ گرم

    سیب زمینی درشت ۲عدد متوسط

    زعفران غلیظ و دم کرده ۱قاشق غذاخوری

    تخم مرغ ۲ یا ۳ عدد

    پیاز خام رنده شده ۱عددمتوسط

    نمک و فلفل. سیاه و زردچوبه به میزان لازم

    پودر گشنیز وزیره ی سبزدر صورت دلخواه ۱ قاشق چایخوری

    یا پودر کاری ۱ قاشق چایخوری

    آب مرغ حدود ۱.۲ فنجان

    آرد نخود ۲ قاشق غذاخوری

    طرز تهیه شامی پوک با گوشت مرغ شام خوشمزه و مجلسی

    روش پخت شامی پوک با گوشت مرغ

    برای تهیه شامی پوک با گوشت مرغ، ابتدا لپه ها را دو ساعت قبل با آب و یک قاشق مرباخوری نمک خیس کنید.

    آب لپه را دور ریخته دوباره آب اضافه کنید و روی حرارت بگذارید تا لپه بپزد.

    سپس در صافی ریخته و بگذارید سرد شود. مرغ را شسته و خرد کنید. پیاز را همراه مرغ و زردچوبه و فلفل کاملا تفت دهید.

    آب اضافه کرده و زمان دهید تا بپزد. سیب زمینی را شسته بپزید. مرغ، لپه، سیب زمینی خنک شده را با چرخ گوشت چرخ کنید.

    پیاز رنده شده و ادویه و آب مرغ و آرد نخود و پودر کاری و زعفران دم کرده را به مواد اضافه کرده مالش دهید.

    دو عدد تخم مرغ را با مواد مخلوط کنید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.

    بعد از این مدت از یخچال خارج کنید و ورز بدین و اگر مواد سفت بود یک تخم مرغ به آن اضافه کنید.

    از مواد به اندازه یک تخم مرغ برداشته و در دست گرد و مسطح کنید. وسط آن را یک سوراخ ایجاد کنید و در روغن داغ با حرارت ملایم سرخ کنید.

    شامی های آماده را در دیس چیده و به دلخواه تزئین کنید.


    ارائه شده توسط : حسین ایزدی

    در وب سایت : جم نما

    ثبت دیدگاه برای این مطلب
    نظرات شما عزیزان
    هیچ نظری برای این پست ارسال نشده است
    نظرسنجی

    به نظرتان بیشتر چه محتوای در جــم نـما منتشر شود؟

    مطالب پیشنهادی مشابه
    آن چیست که گردن دارد اما سر ندارد دست دارد اما پا ندارد
    آن چیست که گردن دارد اما سر ندارد دست دارد اما پا ندارد دوشنبه ۱۷ بهمن ۱۴۰۱ و بازدید : 59,476نفر
    میلف چیست
    میلف چیست شنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۱ و بازدید : 55,619نفر
    نماز اخرین چهارشنبه ماه صفر برای خانه دار شدن
    نماز اخرین چهارشنبه ماه صفر برای خانه دار شدن دوشنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۲ و بازدید : 54,094نفر
    انواع زاویه کلاس سوم
    انواع زاویه کلاس سوم دوشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۱ و بازدید : 46,292نفر
    نار خندان باغ را خندان کند صحبت مردانت از مردان کند معنی
    نار خندان باغ را خندان کند صحبت مردانت از مردان کند معنی چهارشنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۲ و بازدید : 41,475نفر
    چطور عروس هلندی را دستی کنیم
    چطور عروس هلندی را دستی کنیم شنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۲ و بازدید : 39,388نفر
    معنی و هم خانواده و متضاد ستایش فارسی ششم
    معنی و هم خانواده و متضاد ستایش فارسی ششم شنبه ۸ مهر ۱۴۰۲ و بازدید : 35,566نفر
    تفاوت نماز فرادا و جماعت
    تفاوت نماز فرادا و جماعت شنبه ۸ مهر ۱۴۰۲ و بازدید : 33,850نفر
    عاقبت فرزندان احمد شاه قاجار
    عاقبت فرزندان احمد شاه قاجار شنبه ۶ خرداد ۱۴۰۲ و بازدید : 30,927نفر
    چاپلین شکلاتی چیست
    چاپلین شکلاتی چیست جمعه ۱۰ شهریور ۱۴۰۲ و بازدید : 30,617نفر
    برچسب ها
    آمار جم نما
    تعداد گنجینه مطالب : 18,405 پست لایک کننده : 38,641 نفر تعداد لایک ثبت شده : 153,537 نفر مطالب محبوب بالای 10 لایک : 1,389 پست مطالب بالای هزار بازدید : 1,585 پست نظرات ثبت شده شما عزیزان : 5,829 نظر بازدید کل : 13.939M نفر

    © All Rights Reserved by:GemNamaGroup

    2019-2025