تعداد نظرات
0 دیدگاه
تعداد لایک
6 پسندیدن
تاریخ انتشار
سه شنبه ۳ مرداد ۱۴۰۲
بازدید
146 نفر
طرز تهیه فطایر شکم پر مناسب هر وعده غذایی و میان وعده
فطایر شکم پر یک نان مغزدار بسیار خوشمزس با بافتی عالی که می تونید در هر وعده غذایی میل کنید یا به عنوان میان وعده مدرسه به بچه ها بدید.
مواد لازم برای تهیه خمیر
آرد ۲ و ۱/۴ پیمانه (لیوان)
شیر خشک ۱/۴ پیمانه
شکر ۱ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری
نمک کمی
ماست ۲ قاشق غذا خوری
روغن ۱/۴ پیمانه
آب ولرم ۱ پیمانه
رومال
زرده تخم مرغ یک عدد
شیر قاشق غذاخوری
کنجد کمی
مواد میانی فطایر شکم پر دلخواه است.
دستور پخت فطایر شکم پر
خمیر فوری را با ۱/۴ از آب و کمی شکر مخلوط کرده ، روی آن را پوشانده و میگذاریم تا عمل بیاد.
مواد خشک را با هم مخلوط می کنیم. بعد روغن ، ماست و مخلوط خمیر مایع را می افزائیم.
اب را کم کم اضافه می کنیم، تا حدی که همه مواد مخلوط بشن.
خمیر تا حدی چسپنده میشه هیچ اشکالی نداره. (همه آب مصرف نشد و کمی زیاد اومد)
روی خمیر را می پوشونیم و میگذاریم ۴۵ دقیقه به خوبی عمل بیاد.
خمیر به عمل اومده
مواد میانی اختیاری هست. من مرغ آب پز ریش شده را در پیاز سرخ شده و روغن کمی تفت دادم.
زردچوبه و هویچ رنده شده اضافه کرده و مزه دارش کردم. در پایان کمی که از حرارت افتاد، پنیر چدار ریختم.
دستمون را چرب می کنیم مقداری از خمیر را برمی داریم. کف دست پهن کرده مواد را روش ریخته و گرد می کنیم.
اندازه خمیر اختیاری هس. تا جایی که جا داره مواد میانی را پر می کنیم.
گلوله ها را داخل سینی می چینیم.
با تخم مرغ و دو قاشق شیر تازه میکس شده ومال می کنیم. کمی کنجد روش می ریزیم.
نیم ساعت میگذاریم استراحت کنه و خمیر حسابی عمل بیاد.
سینی را در فر از قبل گرم شده قرار میدیم تا حرارت با ۱۸۰ درجه بپزه. در حدی که زیرش طلایی بشه.
چند دقیقه هم گریل را روشن می کنیم تا روی نان ها هم طلایی بشه.
از فر که بیرون آوردیم روی فطایر شکم پر را با برس کره میمالیم تا حدی که براق بشه.
نوش جان
ارائه شده توسط : حسین ایزدی
در وب سایت : جم نما
به نظرتان بیشتر چه محتوای در جــم نـما منتشر شود؟