تعداد نظرات
0 دیدگاه
تعداد لایک
5 پسندیدن
تاریخ انتشار
سه شنبه ۳ مرداد ۱۴۰۲
بازدید
54 نفر
طرز تهیه فطایر مرغ غذای عربی خوشمزه با تصاویر مرحله به مرحله
فطایر جمع فطیره و نوعی نان لقمه اى طعم دار یا مغزدار عربیه که به عنوان پیش غذا یا افطار ماه رمضان سرو میشه. در این مطلب روش تهیه فطایر مرغ را انتخاب کردیم که بسیار خوشمزس و به عنوان غذای کامل هم می تونید میل کنید.
مواد لازم
آرد ۲ پیمانه (لیوان)
شیر خشک ۱/۴ پیمانه
خمیر فوری یک قاشق مرباخوری
شکر یک قاشق مرباخوری
بکینگ پودر یک قاشق مرباخوری
نمک کمی
روغن ۱/۴ پیمانه
آب ۳/۴ پیمانه
دستور پخت فطایر مرغ
همه مواد را مخلوط کرده و خمیر را نیم ساعتی میگذاریم تا به عمل بیاد.
خمیر را به دو قسمت کرده، اندازه ظرف مورد نظر پهن می کنیم.
ظرف را کمی چرب کرده خمیر پهن شده را داخلش میگذاریم.
مواد میانی اختیاری هست.
من پیاز تفت داده شده را با فلفل دلمه و هویچ رنده شده با هم سرخ کردم. مرغ که جدا آب پز و ریش ریش شده بود را بهش اضافه کردم.
باهم مخلوط کرده و ۱ قاشق پنیر خامه (مایونز) و جعفری خرد شده هم ریختم.
مواد میانی را روی خمیر میریزیم و در پایان روش پنیر پیتزا میریزیم.
خمیر دومی را هم پهن کرده و روی مواد میگذاریم.
با انگشت کناره ها را فشار میدیم که بچسپن.
میتونیم قبل گذاشتن خمیر دوم با اب کناره خمیر را خیس کنیم.
روی سطح کار را کمی با دست هم فشار میدیم که هوا داخلش نباشه.
زرده تخم مرغ را با دو قاشق شیر تازه مخلوط کرده و با برس روی خمیر می زنیم.
روش را کنجد و سیاه دونه می ریزیم و با یه چاقو تیز هر اندازه خواستیم روش خط می کشیم.
میگذاریم داخل فر از قبل گرم شده با درجه ۱۸۰ به مدت ۱۰ تا ۱۵ بپزه.
البته بستگی به گرمای فر هس. هر وقت دیدین طلایی شده شعله بالا را میزنیم.
وقتی از فر بیرون آوردیم چند دقیقه یک پارچه تمیز روش می کشیم و سپس به راحتی از روی خط برش میدیم.
نوش جان
ارائه شده توسط : حسین ایزدی
در وب سایت : جم نما
به نظرتان بیشتر چه محتوای در جــم نـما منتشر شود؟