جم نما
    • 🏠 صفحه اصلی
    • 🎭 سرگرمی ها
    • 🎧 موسیقی ها
    • 🔬 مقاله و تحقیق
    • 📰 عناوین اخبار
    • ✍️ انتقاد و پیشنهاد
    1. 🏠صفحه اصلی
    2. 🎭 سرگرمی
    3. طرز تهیه ناگت مرغ بازاری و رستورانی با فر و بدون فر

    طرز تهیه ناگت مرغ بازاری و رستورانی با فر و بدون فر

    طرز تهیه ناگت مرغ بازاری و رستورانی با فر و بدون فر
    امتیاز دهید ★★★★★ رتبه 5 از 5

    تعداد نظرات

    0 دیدگاه

    تعداد لایک

    5 پسندیدن

    تاریخ انتشار

    سه شنبه ۳ مرداد ۱۴۰۲

    بازدید

    84 نفر

    طرز تهیه ناگت مرغ بازاری و رستورانی با فر و بدون فر [سریع آماده و ساده]

    این ناگت مرغ ها خیلی خوشمزن. ظاهر زیبایی هم دارن و برای مهمونی ها یه گزینه عالی هستن. ضمنا از ناگت های آماده بازاری هم سالم ترن و هم مقرون به صرفه تر. حتما یک بار امتحان کنید. این ناگت مرغ بازاری ، غذایی خوشمزه ، سریع و آسونه. این غذای خوشمزه و سالم مورد علاقه اکثر افراد بخصوص بچه هاست.

    طرز تهیه ناگت مرغ بازاری و رستورانی با فر و بدون فر


    مواد لازم برای تهیه ناگت مرغ

    سینه مرغ۴۰۰ گرم
    پیاز کوچک۱ عدد
    پنیر پیتزا۱۵۰ گرم
    سیر ( یا پودر سیر )۲ حبه (۱ قاشق غذاخوری)
    پفک نمکی پودر شده۱/۲ پیمانه
    پودر موسیر۱ قاشق چایخوری
    پودر نان باگت۱/۳ پیمانه
    آماده سازی:۲۰ دقیقه
    زمان پخت:۱۵ دقیقه
    مجموع زمان پخت:۳۵ دقیقه


    طرز تهیه ناگت مرغ بازاری

    ابتدا سینه مرغ خام را با پیاز و سیر و پنیر پیتزا چرخ کنید.

    مواد کاملا له بشه و به صورت خمیر چسبناکی در بیاد. نیم ساعت در یخچال استراحت میدیم.

    در ظرف دیگری پودر پفک نمکی و پودر موسیر و پودر نان را با هم مخلوط کنید. مواد گوشتی را داخل سینی صافی پهنش کنید.

    خمیر گوشتی رو قالب بزنید. (از هر قالبی که دوست داشتید می تونید استفاده کنید )

    طرز تهیه ناگت مرغ بازاری و رستورانی با فر و بدون فر

    بعد هم خمیر گوشتی قالب زده رو داخل مخلوط پودر نان و پودر پفک بغلطونید. خوب اینجا دیگه ناگتها آماده هستن که سرخ بشن.

    حرارت زیر ظرف مورد نظر برای سرخ کردن ناگتها نباید زیاد باشه چون پودر پفک سریع میسوزه. با حرارت کم سرخشون کنید.

    این ناگتها فوق العاده خوشمزه میشن. به جای اینکه ناگت مرغ را از بیرون تهیه کنید می تونید داخل خونه تمیز و بهداشتی درست کنید.

    می تونید خمر گوشتی قالب زده را داخل فریزر نگهداری کنین و هر وقت خواستین مصرف کنید.

    طرز تهیه ناگت مرغ بازاری و رستورانی با فر و بدون فر

    نکات مهم در تهیه ناگت مرغ خانگی و مجلسی :

    من نان باگت رو چند روز قبل خشک و بعد هم پودرش کردم.

    از آرد سوخاری هم میشه استفاده کرد ولی باید آسیابش کنید.

    میتونید ناگت ها را بعد از آرد سوخاری ، داخل تخم مرغ زده شده با زعفران بغلطونین.

    اگر می خواهید ناگت ها به دست های شما نچسبد می توانید هنگام فرم دادن مواد ناگت مرغ دستهاتونا با آب کمی نمناک کنید.

    می تونید در پودر نان از آویشن و فلفل قرمز هم استفاده کنید.


    طرز تهیه ناگت مرغ بازاری و رستورانی با فر و بدون فر

    طرز تهیه ساندویچ شاورما با مرغ و گوشت

    ساندویچ شاورما یکی از ساندویچ های بسیار خوشمزه و پرطرفدار است. طعمی شبیه دنر کباب …


    می توانید برای خوش طعم کردن ناگت ها به مواد ناگت عصاره گوشت مرغ نیز اضافه کنید.

    ناگت مرغ را حتما با روغن مخصوص سرخ کردنی سرخ کنید.

    بهتره ابتدا ناگت ها را در پودر سوخاری غلطانده بعد در تخم مرغ زده و بعد در مخلوط پفک و کنجد بغلطانید.

    طرز تهیه ناگت مرغ آماده

    اگر می خواهید ناگت ها را آماده کنید ولی در زمان دیگری آن ها را سرخ کنید ظرف پلاستیکی مناسبی را برای نگه داشتن انتخاب کنید و کف ظرف را آرد بپاشید و ناگت مرغ ها را در ظرف پلاستیکی بچینید.

    طرز تهیه ناگت مرغ بازاری و رستورانی با فر و بدون فر

    طرز تهیه ناگت مرغ رستورانی در فر

    ناگت مرغ در فر یک میلیون بار بهتر از آن چیزی ست که در رستوران می‌خورید و همچنین سالمتر است. این مدل با سینه مرغ ۱۰۰ درصد واقعی و بهداشتی بدون سرخ شدن درست می‌شود. می‌توانید قطعات مرغ را به راحتی با دست برداشته و در سس مورد علاقه‌تان بزنید و خیالتان راحت است که مغز آن کاملا پخته شده است. آن‌ها را با سالاد مورد علاقه‌تان یا سیب زمینی سرخ کرده در فر همراه کنید تا یک ناهار خوشمزه داشته باشید.


    مواد لازم ناگت مرغ رستورانی

  • سینه مرغ پوست و استخوان گرفته: ۷۰۰ گرم، تقسیم شده به قطعات مکعبی ۱ اینچی
  • خرده نان سوخاری: ۲ پیمانه
  • روغن‌ زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
  • پاپریکا: ۱ قاشق چایخوری
  • پودر سیر: ۱ قاشق چایخوری
  • آویشن خشک: ۳/۴ قاشق چایخوری
  • فلفل‌قرمز تند: ۱/۴ قاشق چایخوری (اختیاری)
  • نمک و فلفل سیاه: به اندازه لازم، فلفل تازه آسیاب شده باشد
  • تخم‌مرغ: ۲ عدد
  • طرز تهیه ناگت مرغ بازاری و رستورانی با فر و بدون فر

    طرز تهیه ناگت مرغ در فر :

    ۱. فر را تا ۲۰۵ درجه سلسیوس گرم کنید. یک توری بزرگ شیرینی‌پزی را روی یک سینی فر ۱۸ در ۱۳ اینچی قرار داده، روی توری را با اسپری آشپزی، اسپری کنید.

    ۲. پودر خرده نان سوخاری را در یک سینی ریخته، روی آن روغن‌زیتون بریزید و با انگشتانتان به هم بمالید تا به اندازه یکسان از روغن خیس شود. آن را توی سینی پخش کنید.

    ۳. آن را به مدت ۳ تا ۵ دقیقه در فر بگذارید تا به میزان جزئی طلایی قهوه‌ای شوند.


    طرز تهیه ناگت مرغ بازاری و رستورانی با فر و بدون فر

    غذا با مرغ: طرز تهیه کباب تابه ای مرغ

    کباب تابه‌ای یکی از غذا‌های محبوب بین ایرانی‌هاست که هم با برنج و هم بدون …


    ۴. آن را از فر بردارید و با قاشق وسط سینی جمع کنید، پاپریکا، پودر سیر، فلفل‌قرمز و نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید تا مزه دار شود. با قاشق بهم بزنید.

    ۵. در کاسه‌ای، تخم‌مرغ‌ها را با ۱/۴ قاشق چایخوری نمک و فلفل بهم بزنید.

    ۶. تکه‌های مرغ را داخل تخم‌مرغ بزنید سپس داخل ظرف خرده نان بگذارید. نان‌ها را در عین حال که داخل خرده نان می‌زنید، فشار دهید تا خرده نان‌ها خوب به آن‌ها بچسبند.

    ۷. تکه‌های مرغ را روی توری داخل سینی بگذارید. بین تکه‌های مرغ فاصله بگذارید.

    ۸. در فر از پیش گرم شده بگذارید بپزید تا زمانی که وقتی دماسنج آشپزی را در آن فرو می‌کنید، ۱۶۵ درجه فارنهایت را نشان دهد و این کار حدود ۱۵ تا ۱۹ دقیقه طول می‌کشد. آن‌ها را گرم سرو کنید.

    طرز تهیه ناگت مرغ بازاری و رستورانی با فر و بدون فر

    نکات مهم تهیه ناگت مرغ در فر

    ناگت مرغ را با چه سسی می‌توان سرو کرد: سس خردل و عسل. سس باربکیو، سس هزار جزیره، سس خیلی شیرین، سس بلوچیز، سس کچاپ و کلا هر سسی که مورد علاقه شماست.
    افزودن پنیر پارمزان: بله برای افزودن به طعم آن می‌توان پنیر پارمزان را جایگزین ۱/۲ پیمانه خرده نان سوخاری کرد. این کار را بعد از اینکه خرده نان را در فر سوخاری کردید و کمی خنک شد، انجام دهید. می‌توانید به جای پاپریکا، آویشن و فلفل‌قرمز تند، ۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری ادویه ایتالیایی اضافه کرد.
    سرخ کردن ناگت مرغ: می‌توان این ناگت‌ها را سرخ کرد. برای اینکار ۱/۲ پیمانه روغن داخل ماهیتابه‌ای بزرگ بریزید و روی حرارت متوسط به بالا بگذارید. حدود ۴ تا ۵ دقیقه هر طرف آن را بپزید.
    اگر به خامی مرغ حساس هستید می‌توانید آن را حدود بیست‌ دقیقه از قبل بپزید. در غیر این‌ صورت نیازی به پخت نیست.


    ارائه شده توسط : حسین ایزدی

    در وب سایت : جم نما

    ثبت دیدگاه برای این مطلب
    نظرات شما عزیزان
    هیچ نظری برای این پست ارسال نشده است
    نظرسنجی

    به نظرتان بیشتر چه محتوای در جــم نـما منتشر شود؟

    مطالب پیشنهادی مشابه
    آن چیست که گردن دارد اما سر ندارد دست دارد اما پا ندارد
    آن چیست که گردن دارد اما سر ندارد دست دارد اما پا ندارد دوشنبه ۱۷ بهمن ۱۴۰۱ و بازدید : 59,502نفر
    میلف چیست
    میلف چیست شنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۱ و بازدید : 55,635نفر
    نماز اخرین چهارشنبه ماه صفر برای خانه دار شدن
    نماز اخرین چهارشنبه ماه صفر برای خانه دار شدن دوشنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۲ و بازدید : 54,096نفر
    انواع زاویه کلاس سوم
    انواع زاویه کلاس سوم دوشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۱ و بازدید : 46,297نفر
    نار خندان باغ را خندان کند صحبت مردانت از مردان کند معنی
    نار خندان باغ را خندان کند صحبت مردانت از مردان کند معنی چهارشنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۲ و بازدید : 41,480نفر
    چطور عروس هلندی را دستی کنیم
    چطور عروس هلندی را دستی کنیم شنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۲ و بازدید : 39,392نفر
    معنی و هم خانواده و متضاد ستایش فارسی ششم
    معنی و هم خانواده و متضاد ستایش فارسی ششم شنبه ۸ مهر ۱۴۰۲ و بازدید : 35,571نفر
    تفاوت نماز فرادا و جماعت
    تفاوت نماز فرادا و جماعت شنبه ۸ مهر ۱۴۰۲ و بازدید : 33,876نفر
    عاقبت فرزندان احمد شاه قاجار
    عاقبت فرزندان احمد شاه قاجار شنبه ۶ خرداد ۱۴۰۲ و بازدید : 30,940نفر
    چاپلین شکلاتی چیست
    چاپلین شکلاتی چیست جمعه ۱۰ شهریور ۱۴۰۲ و بازدید : 30,621نفر
    برچسب ها
    آمار جم نما
    تعداد گنجینه مطالب : 18,405 پست لایک کننده : 38,645 نفر تعداد لایک ثبت شده : 153,556 نفر مطالب محبوب بالای 10 لایک : 1,389 پست مطالب بالای هزار بازدید : 1,586 پست نظرات ثبت شده شما عزیزان : 5,829 نظر بازدید کل : 13.947M نفر

    © All Rights Reserved by:GemNamaGroup

    2019-2025