تعداد نظرات
0 دیدگاه
تعداد لایک
5 پسندیدن
تاریخ انتشار
سه شنبه ۳ مرداد ۱۴۰۲
بازدید
61 نفر
طرز تهیه ناگت مرغ بازاری و رستورانی با فر و بدون فر [سریع آماده و ساده]
این ناگت مرغ ها خیلی خوشمزن. ظاهر زیبایی هم دارن و برای مهمونی ها یه گزینه عالی هستن. ضمنا از ناگت های آماده بازاری هم سالم ترن و هم مقرون به صرفه تر. حتما یک بار امتحان کنید. این ناگت مرغ بازاری ، غذایی خوشمزه ، سریع و آسونه. این غذای خوشمزه و سالم مورد علاقه اکثر افراد بخصوص بچه هاست.
مواد لازم برای تهیه ناگت مرغ
سینه مرغ | ۴۰۰ گرم |
پیاز کوچک | ۱ عدد |
پنیر پیتزا | ۱۵۰ گرم |
سیر ( یا پودر سیر ) | ۲ حبه (۱ قاشق غذاخوری) |
پفک نمکی پودر شده | ۱/۲ پیمانه |
پودر موسیر | ۱ قاشق چایخوری |
پودر نان باگت | ۱/۳ پیمانه |
آماده سازی: | ۲۰ دقیقه |
زمان پخت: | ۱۵ دقیقه |
مجموع زمان پخت: | ۳۵ دقیقه |
طرز تهیه ناگت مرغ بازاری
ابتدا سینه مرغ خام را با پیاز و سیر و پنیر پیتزا چرخ کنید.
مواد کاملا له بشه و به صورت خمیر چسبناکی در بیاد. نیم ساعت در یخچال استراحت میدیم.
در ظرف دیگری پودر پفک نمکی و پودر موسیر و پودر نان را با هم مخلوط کنید. مواد گوشتی را داخل سینی صافی پهنش کنید.
خمیر گوشتی رو قالب بزنید. (از هر قالبی که دوست داشتید می تونید استفاده کنید )
بعد هم خمیر گوشتی قالب زده رو داخل مخلوط پودر نان و پودر پفک بغلطونید. خوب اینجا دیگه ناگتها آماده هستن که سرخ بشن.
حرارت زیر ظرف مورد نظر برای سرخ کردن ناگتها نباید زیاد باشه چون پودر پفک سریع میسوزه. با حرارت کم سرخشون کنید.
این ناگتها فوق العاده خوشمزه میشن. به جای اینکه ناگت مرغ را از بیرون تهیه کنید می تونید داخل خونه تمیز و بهداشتی درست کنید.
می تونید خمر گوشتی قالب زده را داخل فریزر نگهداری کنین و هر وقت خواستین مصرف کنید.
نکات مهم در تهیه ناگت مرغ خانگی و مجلسی :
من نان باگت رو چند روز قبل خشک و بعد هم پودرش کردم.
از آرد سوخاری هم میشه استفاده کرد ولی باید آسیابش کنید.
میتونید ناگت ها را بعد از آرد سوخاری ، داخل تخم مرغ زده شده با زعفران بغلطونین.
اگر می خواهید ناگت ها به دست های شما نچسبد می توانید هنگام فرم دادن مواد ناگت مرغ دستهاتونا با آب کمی نمناک کنید.
می تونید در پودر نان از آویشن و فلفل قرمز هم استفاده کنید.
طرز تهیه ساندویچ شاورما با مرغ و گوشت
ساندویچ شاورما یکی از ساندویچ های بسیار خوشمزه و پرطرفدار است. طعمی شبیه دنر کباب …
می توانید برای خوش طعم کردن ناگت ها به مواد ناگت عصاره گوشت مرغ نیز اضافه کنید.
ناگت مرغ را حتما با روغن مخصوص سرخ کردنی سرخ کنید.
بهتره ابتدا ناگت ها را در پودر سوخاری غلطانده بعد در تخم مرغ زده و بعد در مخلوط پفک و کنجد بغلطانید.
طرز تهیه ناگت مرغ آماده
اگر می خواهید ناگت ها را آماده کنید ولی در زمان دیگری آن ها را سرخ کنید ظرف پلاستیکی مناسبی را برای نگه داشتن انتخاب کنید و کف ظرف را آرد بپاشید و ناگت مرغ ها را در ظرف پلاستیکی بچینید.
طرز تهیه ناگت مرغ رستورانی در فر
ناگت مرغ در فر یک میلیون بار بهتر از آن چیزی ست که در رستوران میخورید و همچنین سالمتر است. این مدل با سینه مرغ ۱۰۰ درصد واقعی و بهداشتی بدون سرخ شدن درست میشود. میتوانید قطعات مرغ را به راحتی با دست برداشته و در سس مورد علاقهتان بزنید و خیالتان راحت است که مغز آن کاملا پخته شده است. آنها را با سالاد مورد علاقهتان یا سیب زمینی سرخ کرده در فر همراه کنید تا یک ناهار خوشمزه داشته باشید.
مواد لازم ناگت مرغ رستورانی
طرز تهیه ناگت مرغ در فر :
۱. فر را تا ۲۰۵ درجه سلسیوس گرم کنید. یک توری بزرگ شیرینیپزی را روی یک سینی فر ۱۸ در ۱۳ اینچی قرار داده، روی توری را با اسپری آشپزی، اسپری کنید.
۲. پودر خرده نان سوخاری را در یک سینی ریخته، روی آن روغنزیتون بریزید و با انگشتانتان به هم بمالید تا به اندازه یکسان از روغن خیس شود. آن را توی سینی پخش کنید.
۳. آن را به مدت ۳ تا ۵ دقیقه در فر بگذارید تا به میزان جزئی طلایی قهوهای شوند.
غذا با مرغ: طرز تهیه کباب تابه ای مرغ
کباب تابهای یکی از غذاهای محبوب بین ایرانیهاست که هم با برنج و هم بدون …
۴. آن را از فر بردارید و با قاشق وسط سینی جمع کنید، پاپریکا، پودر سیر، فلفلقرمز و نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید تا مزه دار شود. با قاشق بهم بزنید.
۵. در کاسهای، تخممرغها را با ۱/۴ قاشق چایخوری نمک و فلفل بهم بزنید.
۶. تکههای مرغ را داخل تخممرغ بزنید سپس داخل ظرف خرده نان بگذارید. نانها را در عین حال که داخل خرده نان میزنید، فشار دهید تا خرده نانها خوب به آنها بچسبند.
۷. تکههای مرغ را روی توری داخل سینی بگذارید. بین تکههای مرغ فاصله بگذارید.
۸. در فر از پیش گرم شده بگذارید بپزید تا زمانی که وقتی دماسنج آشپزی را در آن فرو میکنید، ۱۶۵ درجه فارنهایت را نشان دهد و این کار حدود ۱۵ تا ۱۹ دقیقه طول میکشد. آنها را گرم سرو کنید.
نکات مهم تهیه ناگت مرغ در فر
ناگت مرغ را با چه سسی میتوان سرو کرد: سس خردل و عسل. سس باربکیو، سس هزار جزیره، سس خیلی شیرین، سس بلوچیز، سس کچاپ و کلا هر سسی که مورد علاقه شماست.
افزودن پنیر پارمزان: بله برای افزودن به طعم آن میتوان
پنیر پارمزان را جایگزین ۱/۲ پیمانه خرده نان سوخاری کرد. این کار را بعد
از اینکه خرده نان را در فر سوخاری کردید و کمی خنک شد، انجام دهید.
میتوانید به جای پاپریکا، آویشن و فلفلقرمز تند، ۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری
ادویه ایتالیایی اضافه کرد.
سرخ کردن ناگت مرغ: میتوان این ناگتها را سرخ کرد. برای
اینکار ۱/۲ پیمانه روغن داخل ماهیتابهای بزرگ بریزید و روی حرارت متوسط
به بالا بگذارید. حدود ۴ تا ۵ دقیقه هر طرف آن را بپزید.
اگر به خامی مرغ حساس هستید میتوانید آن را حدود بیست دقیقه از قبل بپزید. در غیر این صورت نیازی به پخت نیست.
ارائه شده توسط : حسین ایزدی
در وب سایت : جم نما
به نظرتان بیشتر چه محتوای در جــم نـما منتشر شود؟