تعداد نظرات
0 دیدگاه
تعداد لایک
5 پسندیدن
تاریخ انتشار
سه شنبه ۳ مرداد ۱۴۰۲
بازدید
41 نفر
طرز تهیه پاستا قالبی / کیک پاستا + سس مخصوص لازانیا
مواد لازم برای پاستا قالبی
پاستا (لوله ای درشت و تو خالی) | ۴۰۰گرم |
ژامبون مرغ | ۲۰۰گرم |
پنیر پیتزا | ۶۰۰گرم |
سس لازانیا | به میزان لازم |
سس گوجه فرنگی | به میزان لازم |
آویشن | به میزان لازم |
پودر سیر | ۲ قاشق مربا خوری |
پودر موسیر | ۱ قاشق مربا خوری |
جعفری (ساطوری شده) | ۳ قاشق غذاخوری |
آماده سازی: | ۳۰ دقیقه |
زمان پخت: | ۶۰ دقیقه |
مجموع زمان پخت: | ۹۰ دقیقه |
طرز تهیه پاستا قالبی(کیک پاستا)
ابتدا پاستا را به مرحله آبکشی رسانده و آن را کمی زنده تر از حد معمول آبکشی کنید. ظرفی مناسب انتخاب کرده و داخل آن فویل پهن کنید طوری که کناره های آن بالاتر قرار بگیرد (در حدی که روی پاستا را بپوشاند).
پاستا آبکش شده را به صورت ایستاده داخل ظرف بچینید و آنها را محکم به هم بفشارید تا فضای خالی بین آنها باقی نماند.
طرز تهیه سس
مخصوص لازانیا را در لینک زیر دنبال کرده و به میزان لازم از آن تهیه کرده
و نصف پنیر پیتزا را هم داخل آن بریرید (باید داخل سس حل شود)
طرز تهیه سس مخصوص لازانیا
طرز تهیه سس مخصوص لازانیا : ابتدا آرد را با مقداری نمک مخلوط کرده و …
ژامبون
مرغ را مربعی خرد کرده و در روغن کمی سرخ کنید و به آن آویشن،پودر سیر و
پودر موسیر را اضافه کرده و کمی تفت دهید. مواد حاضر شده را به سس لازانیا
اضافه کرده و جعفری ساطوری شده را نیز اضافه کنید و آنها را با هم خوب
مخلوط کنید.
سس را داخل قیف یا نایلون ریخته و با احتیاط داخل پاستاها بریزید.
وقتی همه پاستاها با سس پر شدند روی آنها پنیر پیتزا رنده شده ریخته و فویل را روی پاستا برگردانید و ظرف را به مدت ۲۰تا ۳۰ دقیقه داخل فر داغ شده قرار دهید تا پاستا بپزد.
وقتی پاستا آماده شد فویل را به دقت خارج کرده و داخل ظرف مورد نظر قرار
دهید و ان را باز کرده و روی پاستا را با سس قرمز تزیین کنید.
نکات مهم در تهیه پاستا قالبی :
ارائه شده توسط : حسین ایزدی
در وب سایت : جم نما
به نظرتان بیشتر چه محتوای در جــم نـما منتشر شود؟