تعداد نظرات
0 دیدگاه
تعداد لایک
5 پسندیدن
تاریخ انتشار
چهارشنبه ۴ مرداد ۱۴۰۲
بازدید
82 نفر
پوآچا قفسی نوعی نان مغزدار یا پیراشکی هست که در هر وعده خصوصا صبحانه و همینطور به عنوان پیش غذا یا فینگر فود در مهمانی ها و جش تولدها میتونین سرو کنین.
فیلم طرز تهیه پوآچا قفسی همراه با تصویر مرحله به مرحله
مواد میان پوآچا قفسی به ذائقه شما بستگی داره و میتونین از انواع سس های گوشتی، پنیر و جعفری، سبزیجات، کالباس و سوسیس و … استفاده کنید.
مواد لازم برای تهیه خمیر
۲ عدد تخم مرغ (زرده یکی برای رومال)
از ۱ لیوان یک بند انگشت کمتر روغن مایع
۲ لیوان شیر
۱ قاشق مربا خوری شکر
۱قاشق مربا خوری نمک
۱ پاکت خمیر مایه خشک
۶ لیوان آرد
طرز تهیه خمیر
برای تهیه این غذای خوشمزه می تونین از خمیر جادویی هم استفاده کنید.
خمیر مایه را داخل شیر ولرم حل کنید.(خمیر مایه فوری سالم نیاز به استراحت ندارد) بقیه مواد را اضافه کنید.
آرد را کم کم و با کنترل بریزید و ورز بدید تا خمیر نرمی شود. روی خمیر را بپوشانید و نیم ساعت استراحت بدید.
دستور پخت پوآچا قفسی
خمیر را نصف کرده و نیمی را به قطر نیم سانت باز کنید. با قالب با لیوان برش های گرد بزنید.
نیمه دیگر خمیر را باز کرده و با وردنه توری کن خمیر را شکل بدید.
من برای داخل پوآچا از پنیر سفید و جعفری استفاده کردم شما میتوانید از مواد دلخواه خود استفاده کنید.
مواد را روی خمیرهای دایره ای شکل بگذارید.
خمیر توری شده را با دقت روی اونها پهن کنید.
مجددا خمیر را قالب بزنید.
دو لایه خمیر به اندازه هم برش خورده و بهم متصل میشن.
پوآچا ها را در سینی فر چرب شده بچینید.
روی خمیر زرده تخم مرغ بزنید.
در فر ۱۷۰ درجه از قبل گرم شده بپزید با این مقدار مواد دو سینی پوآچا در میاد.
این هم پوآچای خوشمزه ما.
بافت عالی داره.
نوش جان
ارائه شده توسط : حسین ایزدی
در وب سایت : جم نما
به نظرتان بیشتر چه محتوای در جــم نـما منتشر شود؟