تعداد نظرات
0 دیدگاه
تعداد لایک
6 پسندیدن
تاریخ انتشار
سه شنبه ۳ مرداد ۱۴۰۲
بازدید
230 نفر
طرز تهیه پیراشکی های خوشمزه به دو روش ، مناسب هر وعده غذایی
یکی از خوراکی هایی که در هر وعده غذایی و حتی به عنوان پیش غذا و میان وعده میشه خورد پیراشکی های خوشمزه هستند. این غذا برای سفر و جشن تولد و پیک نیک مناسبه. مواد داخلش را می تونید به دلخواه سبزیجات ، گوشت یا ترکیب این دو همراه با پنیر بگذارید.
مواد لازم
شکر ۲ قاشق غذاخوری
خمیر فوری ۱ و نیم قاشق غذاخوری
آب ولرم نصف لیوان
بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری
شیر خشک ۲ قاشق غذاخوری
ماست ۱ لیوان کمی کمتر
روغن ربع لیوان
آرد ۳ لیوان
روش اول تهیه پیراشکی های خوشمزه
شکر ، مایه خمیر و آب ولرم را با هم مخلوط کرده و با درب بسته ۱۰ دقیقه میگذاریم تا به عمل آید.
بکینگ پودر، شیرخشک، ماشت و روغن را با هم مخلوط کرده و مایه خمیر را به آن اضافه می کنیم.
آرد را کم کم به مواد می افزائیم و ورز می دهیم تا وقتی که خمیر نرمی به دست آید.
روش خمیر را میپوشونیم و به مدت ۳۰تا ۴۵ دقیقه میگذاریم تا به عمل بیاد.
خمیر که به عمل اومد پهن می کنیم و بهاندازه ای که دوست داشتیم قالب می زنیم.
من دو نوع پیراشکی درست کردم داخل یکی را مرغ آب پز و ریش ریش شده که با پیاز سرخ کردم گذاشتم و دیگری پنیر کیبی.
میزاریم لای خمیر و به این شکل با دست حال می دهیم.
لبه پیراشکی پنیر را داخل زعتر زدم .
لبه پیراشکی مرغ را داخل شیر و بعد داخل سماق زدم.
ظرف رو چربمیکنیم وپیراشکی هارو میزاریم داخلش و ب روی پیراشکی هارو با برش شیر میزنیم
از فر بیرون اومد.
خمیر زیاد اومد پیراشکی بزرگ درست کردم که لاش مرغ سرخ شده و پنیرپیتزا ریختم
زعتر چیست ؟؟
زعتر نوعی چاشنی مخلوط ادویه های مختلف است که در خاورمیانه و رژیم غذایی مدیترانه طرف داران زیادی دارد.
زعتر به عنوان چاشنی مستقیماً روی غذا میپاشند و یا با روغن زیتون مخلوط کرده، روی نان میمالند و به عنوان یک صبحانه مقوی یا عصرانه میل میکنند.
زعتر ترکیب رازیانه، بادیان، تخم گشنیز، زیره سبز، آویشن کوهی، نخودچی، بادام زمینی، سماق، جوز هندی، کنجد و نمک! آخرش هم روغن زیتون! است.
روش دوم تهیه پیراشکی های خوشمزه
مواد لازم
آرد ۲ لیوان
نمک ۱ قاشق چایخوری
روغن مایع ۱/۴ لیوان
آب ۳/۴ لیوان
آرد، نمک و روغن مایع را با دست خوب مخلوط می کنیم تا روغن همه جای خمیر را بگیره.
آب را کم کم اضافه می کنیم تا حدی که خمیری تقریبا سفت که به دست نچسپه به وجود بیاد.
اگر آب ریختیم و چسپناک بود ورز زیاد بهش میدیم تا وقتی خمیر مناسب به دست اومد.
خمیر را میگذاریم نیم ساعتی استراحت کنه.
اندازه یه گردو از خمیر را برمی داریم و پهن می کنیم و روی دستگاه پیراشکی میگذاریم. خمیر نباید زیاد نازک باشه.
مواد میانی را به دلخواه آماده کرده و وسط خمیر میگذاریم و با انگشت لبه خمیر که روی هم قرار می گیره را کمی خیس میکنیم.
از این مقدار خمیر ۲۰ عدد پیراشکی به دست اومد و اماده برای سرخ کردن.
پیراشکی های خوشمزه را داخل تابه با روغن داغ سرخ می کنیم.
نوش جان
ارائه شده توسط : حسین ایزدی
در وب سایت : جم نما
به نظرتان بیشتر چه محتوای در جــم نـما منتشر شود؟