تعداد نظرات
0 دیدگاه
تعداد لایک
5 پسندیدن
تاریخ انتشار
سه شنبه ۳ مرداد ۱۴۰۲
بازدید
27 نفر
مواد لازم برای تهیه کباب کوبیده مرغ رستورانی
سینه مرغ کامل | ۱ قطعه |
فلفل دلمه اى | ۱/۲ عدد |
پیاز متوسط | ۱ عدد |
زعفران دم کشیده | ۲ قاشق غذا خورى |
کره (آب شده) | ۱۰۰ گرم |
نمک و فلفل سیاه | به میزان لازم |
جعفرى ساطورى شده | ۳ تا ۴ قاشق غذا خورى |
آماده سازی: | ۷۵ دقیقه |
زمان پخت: | ۴۵ دقیقه |
مجموع زمان پخت: | ۱۲۰ دقیقه |
طرز تهیه کباب کوبیده مرغ خانگی با کیفیت رستوران
جهت تهیه کباب کوبیده مرغ ابتدا سینه مرغ را ٢ بار با پنجره ریز چرخ کنید سپس زعفران دم کشیده نمک و فلفل، پیاز رنده شده بدون آب و جعفرى ساطورى شده را با هم مخلوط کنید و تا جایى که چربى روى دستتان را بگیرد مواد را ورز دهید، سپس روى ظرف را با سلفون بپوشانید و ٢ ساعت در یخچال به آن استراحت دهید.دیگه نگو ناهار چی بپزم؟ شام چی بخوریم؟ لیست غذا برای ناهار و شام
غذا چی بپزم ؟ یکی از سوال هایی است که اکثر خانمها به دنبال بهترین …
حالا مواد را به سیخ مخصوص کوبیده بکشید و به جاى استفاده از آب که هنگام سیخ کشیدن کباب به دست میزنید از آب پیازى که رنده کرده بودید استفاده کنید اینکار طعم خوبى به کباب شما میدهد، سیخ ها را به روى آتش منتقل کنید و هر چند درصد کمى احتمال ریختن آن هست اما دقایق اولیه سریع سیخ ها را پشت و رو کنید بعد از آماده شدن با پلوى زعفرانى یا نان داغ میل کنید البته کره داغ و آب شده را با برس قبل از سرو به کبابتان بمالیدنوش جاننکات مهم:
ارائه شده توسط : حسین ایزدی
در وب سایت : جم نما
به نظرتان بیشتر چه محتوای در جــم نـما منتشر شود؟