تعداد نظرات
0 دیدگاه
تعداد لایک
5 پسندیدن
تاریخ انتشار
سه شنبه ۳ مرداد ۱۴۰۲
بازدید
55 نفر
طرز تهیه کرپ بورک غذایی سریع و خوشمزه
کرپ بورک غذای ترکیه ای ساده، سریع و خوشمزه است که در وعده های صبحانه، ناهار و شام می توانید میل کنید. در صورت تمایل مواد داخل کرپ را به دلخواه تغییر دهید. این کرپ خوشمزه برای میان وعده بچه ها هم مناسب است.
مواد لازم برای تهیه کرپ بورک
تخم مرغ | ۲ عدد |
شیر | ۲ لیوان |
آرد | ۱ لیوان |
نمک | حدود ۱ قاشق مرباخوری |
روغن زیتون یا روغن مایع | ۱ قاشق سوپ خوری |
کره (برای چرب کردن ماهیتابه و سرخ کردن ) | ۲ قاشق سوپ خوری |
پنیر پیتزا | به میزان دلخواه |
سوجوک یا سوسیس یا کالباس | به میزان دلخواه |
آماده سازی: | ۱۵ دقیقه |
زمان پخت: | ۲۰ دقیقه |
مجموع زمان پخت: | ۳۵ دقیقه |
طرز تهیه کرپ بورک
تخم مرغ ، شیر ، نمک ، روغن زیتون و آرد را داخل ظرفی بریزید و خوب هم بزنید.
کف ماهیتابه کمی کره بمالید و یک ملاقه از مایه کرپ بریزید.
داخل ماهیتابه پخش کنید. پشت و رو سرخ کنید.
فیلم روش ریختن کرپ در ماهیتابه
فیلم برگرداندن کرپ
در وسط کرپ های پخته شده پنیر و سوجوک بگذارید.
به شکل بقچه ببندید.
کرپ های بقچه شده
داخل ماهیتابه کره بگذارید و با حرارت اجاق آب کنید.
دو طرف کرپ ها را در کره سرخ کنید.
نوش جان
نکات
آرد را با کنترل بریزید.
اگر آرد کم بود اضافه کنید.
مواد باید از مایه کیک رقیق تر باشد.
سوجوک از فرآورده های گوشتی شبیه سوسیس است.
ارائه شده توسط : حسین ایزدی
در وب سایت : جم نما
به نظرتان بیشتر چه محتوای در جــم نـما منتشر شود؟